Easepillo Anmeldelser

1. Sengebutikk
  2. Silkebutikk

Welkom bij Easepillo – uw expert in ergonomische en comfortabele slaapoplossingen. Ons doel is om u de best mogelijke slaapervaring te bieden, zodat u verfrist en vol energie aan uw dag kunt beginnen. Onze producten: Easepillo hoofdkussens: Aanpasbare traagschuimkussens die zich perfect aanpassen aan uw slaaphouding en voorkeuren. Ideaal voor het verminderen van nek- en rugpijn. Waarom Easepillo? Individueel aanpasbaar: Onze producten zijn ontworpen om individueel aangepast te worden voor optimaal comfort en de juiste ondersteuning. Hoogwaardige materialen: Al onze producten worden vervaardigd uit de beste materialen en zijn gecertificeerd volgens de OEKO-TEX® Standard 100, wat hun veiligheid en kwaliteit garandeert. Duurzaamheid: We gebruiken duurzame materialen en productiemethoden om onze impact op het milieu te minimaliseren.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Een aanrader!

Na even wat gepuzzel met de hoeveelheid vulling, slaap ik heerlijk op mijn nieuwe kussen. Een aanrader!

4. september 2024

Easepillo heeft mijn leven veranderd

Easepillo heeft mijn leven veranderd! Voorheen werd ik altijd wakker met rug en nek klachten omdat ik zo raar en verdraaid sliep.
Ik gebruik nu ongeveer 2 weken Easepillo en weg zijn mijn klachten. Het mooiste er aan is nu ook veel aardiger ben naar de mensen om mij heen (zakelijk als privé) omdat ik meer uitgerust ben en dus niet zo prikkelbaar.

23. august 2024

Effectief product

Ik als zorgprofessional weet als geen ander hoe belangrijk nachtrust is voor het voorkomen van klachten. Het easepillo kussen heeft een grote bijdrage in de kwaliteit van deze nachtrust. Dit ervaar ik al een aantal weken zelf sinds de easepillo in gebruik is. Daarnaast ben ik er van overtuigd dat het zal helpen als (preventief) middel tegen nek-schouderklachten.

Top product dat zeer effectief is!

22. august 2024

Topkussen!

Wat een fijn kussen! Wordt thuisgestuurd in een nette doos, en na 24 uur ligt er een perfekt gevormd kussen, wat je zelf helemaal aan kan passen aan je wensen.
Ik heb er meteen 2 nabesteld, ik ben fan!

21. august 2024

Geweldig kussen voor nek-en rugklachten

Geweldig kussen, eindelijk een kussen gevonden die mij de juiste ondersteuning geeft voor mijn erge nek- en rugklachten! Deze kussens zijn absoluut een aanrader omdat je deze kussens helemaal naar je eigen perfecte ondersteuning kunt samenstellen!
In 1 woord FANTASTISCH!!!

19. august 2024

10/10 dit kussen

10/10 dit kussen! De koele kant is heel fijn, vooral als je het s’nachts nogal snel heet hebt. Daarnaast is die zelf afstelbare vulling ook heel fijn waardoor je kussen niet indeukt en je geen last van je nek krijgt. Paar tientjes goed gespendeerd voor een goede nachtrust.

16. august 2024

Top kussen

Top kussen! Ik slaap er heerlijk op. De koele kant is heerlijk met deze warme dagen.

13. august 2024