Na nogal wat moeilijkheden werden de zaken toch snel en goed afgehandeld ! Mogelijk ligt de invulling van de tweede adreslijst aan de oorzaak. Een simpele toevoeging van bus of app kan voorkomen dat... Vis mer
Selskapet har svart
Ik bestelde het zwangerschapskussen, wegens nek en rugklachten. Ik ben hierover zeer tevreden. Wordt s ochtens uitgerust en zonder rug of nekpijn wakker. Geen pijnstiller meer nodig. Levering verlie... Vis mer
Ik ben hier ontzettend blij mee! Je kunt het gebruiken als een heerlijk chill-item, maar het slaapt ook echt fantastisch. Ik ga er zeker meerdere van kopen, want dit is absoluut een aanrader. Daarnaas... Vis mer
Selskapet har svart
Ten eerste was mijn bestelling( Luchtreiniger - Air Purifier met LED Verlichting en HEPA Filter × 1)heel snel binnen. Ik heb hem voor mn slaapkamer gekocht en moet eerlijk zeggen ,ik word tegenwoordig... Vis mer
Earkings is een Nederlands merk dat zich focust op artikelen van extreem hoge kwaliteit voor alledaags gebruik. Het brede assortiment bestaat uit artikelen gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen.
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De levering was echt snel en probleemloos. Het in gebruik nemen duurde wat langer: er zijn 4 AA-batterijen nodig. Op zich geen verrassing voor een elektronische kluis. Maar het was niet op de website vermeld en ook niet dat er geen batterijen meegeleverd werden. Verder stond erbij dat de 23x41x33 maat 10,9 kilo zou wegen. Heel indrukwekkend, maar hij woog slechts 7,9 kilo. Verder zou de kluis 30 minuten bestand moeten zijn tegen brand en water. Dat waag ik te betwijfelen: de kluis is, ondanks een opgegeven verschil van 2 cm tussen buiten- en binnenmaat bij een plaatdikte van 3 mm, van enkelwandig staal dus amper brandwerend. De deur heeft geen afdichtingsrubber o.i.d. dus die is zeker niet waterdicht. Maar de prijs was gunstig, de maat ook en voor mijn doeleinden is hij bruikbaar genoeg.

Svar fra Earkings
Ik ben een zijslaper en mijn kleindochter ook. Beiden last van lage rugpijn. Met het u model dat ik voor ons beide heb aangeschaft, hebben we een betere slaaphouding en extra steun in de rug. Mijn knokige knieën doen nu geen pijn meer dankzij de zachtheid van het kussen.
Ik slaap beter nu en blijkbaar de kleindochter ook liet ze weten. En het is ook nog eens aangenaam warm/knus om in te liggen.

Svar fra Earkings
Dit U kussen is zo fijn en lekker zacht. Ik heb al een lange tijd last van rug, nek en depressie klachten. Dankzij dit heerlijke kussen slaap ik eindelijk weer lekker. Ook bied dit kussen het gevoel van geborgenheid, omdat het tegen je aan ligt en je ondersteund. Mijn hondjes vinden het ook heel lekker om tegen aan te liggen. Echt een kussen waar je U tegen zegt!

Svar fra Earkings
Delivery was fast, pilow was nicly packed. I can finnaly sleep with no back pain. Pillow is soft, but still gives enough support. I can fully recommend it. :)

Svar fra Earkings
Een fijn zijn slaap kussen.
Ik heb de U vorm ik persoonlijk zou de lengte wat langer maken

Svar fra Earkings
Geweldig product dat probleem met de marter in 1 klap heeft opgelost. Zelfs voor iemand met 2 linkse handen eenvoudig aan te sluiten.👍

Svar fra Earkings
Heb hem nu een een kleine week was een beetje sceptisch maar ik moet zeggen...heerlijk echt.
Ik sliep slecht maar nu lig je in een soort veilige omgeving die mij omringt en warmte geeft.

Svar fra Earkings
Dit is het beste kussen dat ik al geprobeerd heb. Zacht, genoeg steun, gewoon zalig slapen. Echt een aanrader!

Svar fra Earkings
Deuxième achat tellement c'est confortable, cette fois-ci c'est pour offrir à Noël.
Le colis est arrivé en moins de 24 heures.
👌

Svar fra Earkings
Snel geleverd, goed product, is vrij stil

Svar fra Earkings
Goede prijzen, snelle en nette verzending. Alleen de klantenservice is niet zo makkelijk te bereiken.

Svar fra Earkings
We zijn enorm blij net onze aankoop, buitenkant erg stevig en binnenkant zeer netjes en ruim. Oftewel, een top investering voor lange tijd!

Svar fra Earkings
Super snelle levering, product voldoet, perfect gewoon!
Top bedrijf

Svar fra Earkings
Het kussen ligt echt heerlijk. Het oude was aan vervanging toe en ik wilde geen hele dure, daar ik het voor het relaxed koop.
Was netjes verpakt en snel ontvangen.

Svar fra Earkings
Naja positiv und negativ.
Es ist sehr weich. Der Teilnehmer zwischen den Beinen bleiben soll, tut es nicht. Wenn man aufwacht ist es nicht mehr da. Der Nacken ist auch nicht so richtig gestützt. Aber zum einkuscheln und einfach liegen bequem.
Lieferung top. War gut verpackt. Lieferung zeitnah. Der Shop ist sehr gut.

Svar fra Earkings
snelle levering, goede en sterke kluis.
De kluis was heel netjes en stevig ingepakt voor verzending.
Goede handleiding erbij op papier + per mail een link gekregen met een instructie film

Svar fra Earkings
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.