Prima ervaring met deze webwinkel. Klantenservice heel toegankelijk en vriendelijk. Op de site staat dat het 10 werkdagen kan duren tot verzending dus geen verrassing. Zou het persoonlijk wel op p... Vis mer
Veiligheidsschoenen vervangen via e-puma. Mooi assortiment, moderne sneaker style S1-ESD aangeschaft. Top kwaliteit en lichte schoen. Levering helaas niet in 1 dag, moest er 3 dagen op wachten maar da... Vis mer
Prima service van de webshop. Ik kreeg een gratis upgrade om de bestelling te bespoedigen. Met de Puma veiligheidsschoen heb ik nu een werkschoen die prettig loopt. Enige tegenvaller is de bezorging d... Vis mer
E-Puma.nl gaat verder als SportieveWerkschoenen.nl. We dragen zorg voor de beste service voor al onze klanten. Dat mensen veilig aan het werk kunnen met sportief ogende veiligheidsschoenen waar ze trots op kunnen zijn.
Wasaweg 4-1, 9723JD, Groningen, Nederland
- +31 (0)50 211 1435
- klantenservice@SportieveWerkschoenen.nl
- e-puma.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Uitstekend product, zeker aan te raden”
Mijn ervaring was echt uitstekend. Het product werd snel geleverd en was precies zoals beschreven. De kwaliteit is hoog en het is gemakkelijk in gebruik. Eerlijk gezegd overtrof het mijn verwachtingen. De service van het bedrijf was goed en ik heb geen problemen gehad. Ik raad het zeker aan.”
Zeer Zeer comfortabele en lichte schoenen en lichte schoenen
Zeer comfortabele en lichte schoenen
Werkschoenen niet leverbaar diverse…
Werkschoenen niet leverbaar diverse mails gestuurd word gezegd dat ze in de loop van,de week verstuurd worden komt vervolgens niks weer mailen ja komen morgen binnen 2 dagen later helaas pas leverbaar november pff echt wat een zaak bestelling 1 oktober gedaan 16 oktober order geannuleerd en elders besteld echt geen aanrader voor mij duurt allemaal veel te lang.

Svar fra SportieveWerkschoenen.nl
Goede communicatie en ook in de winkel…
Goede communicatie en ook in de winkel echt een top service!
De mensen zijn vriendelijk en…
De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. En de schoenen zijn prima.
Omdat snelle levering en tot nu toe…
Omdat snelle levering en tot nu toe bevalt me wel de werkschoenen , en omdat klarna betaling is .
Very Satisfied!!!
Highest quality of everything: Products, Prices, Communication, Delivery times!
Definitely recommended!
Uitstekende website
Vlotte en snelle afhandeling van de bestelling. De levering zelf was ook veel vroeger dan werd aangegeven. Zeer tevreden over de gehele werking en het product zelf.
Top klantenservice!
Levering was supersnel. Alleen verprutste GLS de bezorging! Contact opgenomen met klantenservice SportieveWerkschoenen.nl en zij leverden opnieuw (gelukkig dit keer met DHL). De week daarna leverde GLS alsnog het eerste pakketje af, wat nu? SportieveWerkschoenen.nl dacht mee en ik mocht het eerste pakket gewoon met PostNL terugsturen. Zonder kosten! Bedankt SportieveWerkschoenen.nl voor deze goede service!
Snelle levering en goede…
Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Al meerdere keren bestellingen gedaan en steeds naar tevredenheid geholpen.
communicatie
communicatie, was er niet, als ik niks had gevraagd, was het waarschijnlijk niet gekomen.

Snelle levering product
Unfortunately they did not ship to…
Unfortunately they did not ship to Croatia, but the money refund was instant.Thats why I think the store is fair and legit. I recommend it for all the people that want to buy online.
Mooie puma 👍
Verzending duurt veel te lang 10 dagen…
Verzending duurt veel te lang 10 dagen is echt te lang voor Nederlandse begrippen.
Voor de rest prima klantenservice reageert vlot.