Hurra! Etter et par år med nedprioritert verksted (Hokksund), har E-wheels begynt å satse skikkelig på service. Book time hos ditt nærmeste E-wheels, og de fikser mens du venter. Jeg har for fø... Vis mer

Jeg har forsøkt å komme i kontakt med E-Mexx sin kundeservice nå i to uker i strekk. Leverte inn en elsparkesykkel på service til en time for to uker siden og har fremdeles ikke fått noe tilbakeme... Vis mer

1. Sykkelreparatør

E-Mexx er Norges ledende verksted innenfor elektriske sparkesykler, vi tilbyr også service av elsykler fra merkene Momas, Fosna og Avelo. Som et autorisert E-Wheels verksted har vi solid kunnskap fra bransjen og teknikere med høy kompetanse innen produktene. Vi vektlegger god service, kvalitet og ekspertise for å gjøre ditt verkstedopphold så kort og problemfritt som mulig.

3,2

Middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Kommunikasjon med verkstedet er tydeligvis en utfordring

Kjøpte ny sparkesykkel hos E-Wheels Alnabru høsten ‘25. Sykkelen hadde betydelig kast på bakhjulet, og noe kast på framhjulet og ble derfor kun kjørt fire mil før sesongen var forbi. Etter tilbakemelding til e-wheels kundeservice (pr. telefon) fikk jeg beskjed om å levere den på service (svaret mistenker jeg kom fra chatbot). Ved levering hos E-Mexx Alnabru ga jeg beskjed om at - DERSOM UTBEDRINGEN INNEBAR BYTTE AV DEKK - ville jeg gjerne bytte kompakte dekk med luftfylte - dersom årsaken til kast var en annen, var ikke dette aktuelt. Da jeg kom for å hente sparkesykkelen ble jeg presentert for en regning på kr. 1.690,- for skifte av to dekk. Bakhjulet (m/motor) var skiftet på garanti pga kast i hjulet (ikke dekkene). Da misforståelsen ble erkjent tilbød verkstedet å bytte tilbake(!) til de kompakte dekkene som den ble levert med og tok misforståelsen «til etterretning». Jeg måtte da ha kjørt nye 23 mil for å hente den senere. Betalte da motvillig for nye dekk (fikk kr. 80,- i rabatt) og kom meg hjem. Frister ikke å bruke dette verkstedet senere!

6. februar 2026

Fikk kjempegod service selv om jeg kom…

Fikk kjempegod service selv om jeg kom 8 minutter før stengetid for å kjøpe noen ekstradeler. Betjening tok seg god tid til å finne riktig del, da den ikke var på lager fikk jeg gode råd om hvor jeg kunne få tak i den, og tilbud på en annen del som de hadde inne. Gikk derifra nesten et kvarter etter stengetid, glad og fornøyd med super service.

5. januar 2026

Elektronikkfeil og vannskadet batteri…

Elektronikkfeil og vannskadet batteri etter 3/4 år. Emexx hevder det kun er 2 års reklamasjonsrett, mens Forbrukerrådet sier 5 år. Uhøflige medarbeidere som gir dårlig service. Talentløst opplegg med at man må bestille time for å levere inn til service, og så vente ukevis på reparasjon som tar typ max 30 minutter.

2. desember 2025

Må vente i mer enn én måned på å få levert inn elsparesykkel for reparasjon

Det er nå en måneds ventetid eller mer på de tre verkstedene Oslo, Alnabru og Asker og Bærum, for å få levert inn el-sparkesykkelen til reparasjon.

Deretter er det ventetid på selve reparasjonen.

Jeg vet ikke om det er en sak som faller inn under reklamasjon- eller garanti - uansett er det ikke godt nok å måtte vente så lenge på å få levere/levert.

Når en selger mange elsparkesykler, bør serviceapparatet dimensjoneres for å kunne gi raskere service - og en bør få anledning til å levere inn når som helst i åpningstid, uten forhåndsavtale.

23. september 2025

Værste jeg har vært med på!

Værste jeg har vært med på!
Sykkel som er 1 1/2 år som knirker veldig i krakken, ventet tre uker på å komme inn å da jeg kom inn var det en utlending bak kassen som hentet noe verktøy å litt lim, dagen etter samme feil men da hadde de stengt for at de skulle flytte om 14 dager.
På den nye plassen ble sykkelen igjen levert inn og etter noen dager ferdig.
Men når jeg får sykkelen tilbake er den meget skrapet opp på øverste rammen å det ser ut som de er noe feste greier for å henge sykkelen i.
Jeg gir beskjed om dette å at dette finner jeg meg ikke i, får bare beskjed tilbake om jeg har bilde av sykkel rammen før jeg leverte inn sykkelen.
Hva er dette for noe tull!?
Etter det svarer de ikke på mail, finner ingen å ringe eller klage til.
Vurderer advokat kun på prinsipp!
De kan ikke skrape opp syklene så bare nekter de etterpå.
Alle som jobber der sliter med å forstå norsk, noe som også gjør det vanskelig.
Elendig service, kommer aldri til å handle der!

22. juli 2025

Ikke bruk disse til reperasjon

Like etter kjøp punkterte sparkesykkelen som jr fikk til bursdagen. Tok den med til butikken vi kjøpte den i, siden de har eget verksted og forventet at de lett kunne hjelpe. Det nektet de, vi fikk kjeft for å ikke ha bestilt time på nett og etter veldig mye om og men fant jeg selv ut at vi måtte ha ventet i over 1 mnd på å få bistand. Fikk hverken råd eller tips, men klarte å overtale de til å selge meg et nytt dekk. Gikk til en konkurrent med dette og fikk det fikset kjapt mens jeg ventet.

20. juni 2025

Dårlig service

Fikk beskjed på mandag om at del skulle komme inn på fredag og jeg måtte komme tilbake da. Kom tilbake på fredag og fikk beskjed om at del har kommet men befinner seg i nye lokaler som åpner om flere uker. Det var ikke mulig å få delen før det nye lokalene åpnet.

20. juni 2025

Ikke helt opptimal service

Vi kom kl. 15.45 for å hente reparert sykkel, men kom ikke til kassen før kl. 16.04 pga kø. Da fikk vi den ikke utlevert pga. at verkstedet stengte kl. 16.00. Sykkelen var levert inn pga. en feil, reklamasjon. Jeg fikk først en hentemelding som var feil. Sykkelen var ikke ferdig likevel og vi måtte gå uten å få sykkelen. Bomtur. Neste dag fikk jeg sykkelen, men feilen var ikke fikset. Tredje dagen, i dag fikk vi den ikke pga. lang kø. Tidligere har det vært ok service, men disse opplevelsene var ikke ok. Butikken verkstedet er koblet til og hvor man skal henvende seg for å få sykkelen stenger kl. 18. Vi var der før kl. 16 i dag, men det bør spesifiseres at sykkelen må hentes før kl. 16 hvis det er hva som gjelder. Det har ikke vært slik før.

2. mai 2025

Dekkskift og får den tilbake med dekk som lekker luft ut fra siden på ventilen

Leverte sparkesykkelen som var helt ny sommeren -24, for enkelt dekkskift og en kort generell service etter punktering. (Trondheim). Timen var kl 12.30 og da jeg stakk innom kl 14. satt mekanikeren på mobilen sin og trykket og sa det ville ta en time til. Får mld kl 14.50 om at service er ferdig. Ved testkjøring dagen etter er dekket helt tomt for luft. Og ved inspeksjon oppdager jeg at det lekker luft ut på siden av ventilen. Svært lite imponerende etter nesten 2,5 time med arbeid på en ny sparkesykkel og man har dratt til Trondheim i ens ærend for å få reparert den.

1. april 2025

Veldig dårlig informasjon og oppfølging

Leverte inn min sønn sin elsparkesykkel til vårservice hos E-Mexx sitt nye verksted på Billingstad. Har ikke vært borti mer uprofesjonelt opplegg! Helt fraværende informasjon og oppfølging. Da jeg leverte den inn regnet jeg, naivt nok, med at dette var en service de tok mens jeg ventet. Man måtte nemlig booke time i et skjema på nett som ga inntrykk av at dette var samlebåndsopplegg. Men fikk beskjed om at det tok et par dager. Greit nok. Så var vi innom etter tre dager og fikk beskjed om at den skulle være ferdig neste dag. Hørte ikke noe påfølgende dag. Prøvde å ringe, men de har ikke telefon. Snakket med en chatbot og fikk deretter snakke med en kundekonsulent jeg også mistenker var en chatbot, basert på svarene. Der fikk jeg beskjed om at verkstedet var i ferd med å klargjøre sparkesykkelen. Jeg var ikke fornøyd med svaret og dro derfor fysisk innom verkstedet igjen. Krise i hjemmet når junior mangler sparkesykkelen sin. Der fikk jeg etter hvert vite at de langt fra hadde begynt med servicen, og at man måtte regne med to ukers ventetid. Første gang noen nevnte dette. Jeg tok med meg sparkesykkelen hjem og kommer ikke tilbake.

2. april 2025

Hurra!

Hurra!
Book time hos ditt nærmeste E-wheels, og de fikser mens du venter.
Jeg har for første gang, etter et par år med ganske likegyldig service opplevd at
servicen har vært helt strøken. Vi snakker om det nye verkstedet/butikken på Billingstad/Slependen. Blide, effektive, og serviceinnstilte folk! Anbefales på det varmeste!

17. mars 2025

Jeg fraråder alle mot å bruke dette…

Jeg fraråder alle mot å bruke dette verkstedet. Jeg leverte inn sparkesykkelen min der i vinter for bremseskift, og "mekanikeren" overtalte meg samtidig til å bytte fra 8,5" til 9,5" hjul.

Resultatet var at da jeg fikk sparkesykkelen tilbake, var mye av lakken på felgen bak skrapet bort, og hjulet subbet mot bakskjermen. Da jeg dro tilbake uken etter for å få rettet opp feilen, fikk jeg beskjed om at verkstedet skulle flytte, og at jeg måtte komme tilbake senere for å få byttet tilbake til 8,5" dekk fordi de ikke hadde verktøy under flytteprosessen. Greit nok.

Men da jeg i dag dro til det nye verkstedet, påsto den samme "mekanikeren" at han ikke husket meg, og hans såkalte "ansvarshavende" nektet å ta ansvar og sa at dette var vanlig slitasjeskade. Plutselig var problemet mitt en slitasjeskade, og de ville ikke bytte tilbake dekket, selv om jeg sa at jeg ønsket å bytte dekket selv for å unngå ytterligere skader. De nektet til og med å gi meg et nytt hjul til kr 379 som en liten kompensasjon som var den opprinnelige avtalen.

Dette er noe av den dårligste kundebehandlingen og ansvarsfraskrivelsen jeg har opplevd. Det verste er at de nærmest har monopol i markedet. Jeg håper virkelig en ny aktør dukker opp snart som kan fikse sparkesykler og som gjør jobben skikkelig uten å komme med dårlige råd, labert arbeid og løpe fra ansvaret i etterkant.

Styr unna E-MEXX for enhver pris. Finn et annet verksted. Du fortjener bedre!

20. mars 2025

Service på elsparkesykkel.

Service på elsparkesykkel.
Perfekt service , faglig dyktige, som avtalt på tid, god informasjon ved innlevering og underveis.
Ryddig forhold, supert verksted. Kommer garantert til å bruke de igjen hvis det blir problemer

4. mars 2025

Emexx Trondheim.

Emexx Trondheim.

veldig god service! Har benyttet meg av verkstedet deres to ganger nå og hver gang er de raske med å fikse opp i problemet. sykkelen var klar samme dag begge gangene. Prisene er dessuten veldig overkommelige og dersom dette verkstedet med det tilbudet de har består lover det godt for levetiden for sykkelen min :)

2. januar 2025

Gmail til e-mexx

Jeg har prøvd å sende Gmail til e-mexx men de svarer ikke jeg har sent snart 5 Gmail til dem men fortsatt ingen som svarer.

14. oktober 2024