E-Harmonizers Anmeldelser

4,6

Goed product, snel geleverd, mooi ingepakt! Een vraag die ik nog had is vriendelijk, snel en correct beantwoord\afgehandeld. Wat voor mij persoonlijk een verbeterpunt zou kunnen zijn is dat er... Vis mer

Amazing Quality Product The product was advised to me via a healing. The day after ordering it already arrived. Safely packed. The effect of the harmonisers are amazing. Especially for my chaotic b... Vis mer

Erg vriendelijke service. Men denkt met je mee en is bereid om extra moeite te doen. Ik had verzocht om een spoedigere verzending en hier werd direct op ingespeeld. Qua product siert het handgemaakte,... Vis mer

1. Urtebutikk

Activeren, Balanceren & gronden. Ervaar meer rust, aarding en balans. Altijd en overal. Krachtige energetische tools uit de oude wereld. Voor persoonlijk gebruik, therapeutische sessies en bewust leven. Dankbaar voor alle positieve reacties 🙏🏻🤍 Ik lees ze allemaal en mocht je vragen/feedback hebben kun je me altijd benaderen. Warme groet, Tim

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

14 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Goed product

Goed product, snel geleverd, mooi ingepakt!

Wat voor mij persoonlijk een verbeterpunt zou kunnen zijn is dat er een handleiding in de Nederlandse taal bij gevoegd wordt (inplaats van een Engelstalige handleiding)

Groetjes Marion.

1. juni 2026
Logoen til E-Harmonizers

Svar fra E-Harmonizers

Beste Marion, dank je voor je positieve reactie! De engelse handleiding zit standaard bijgevoegd. Je kunt online de Nederlandse handleiding hier downloaden: https://e-harmonizers.com/manual/ Ik ga kijken of ik voor Nederland de Nederlandse handleiding standaard ga bijvoegen. Dank voor je feedback 🙏🏻

Amazing Quality Product

Amazing Quality Product

The product was advised to me via a healing. The day after ordering it already arrived. Safely packed. The effect of the harmonisers are amazing. Especially for my chaotic brain, it ensures my daily moment of grounding. Would definitely recommend it 10/10.

1. juni 2026

E-Harmonisers

E-Harmonisers is een betrouwbare verkoper die duidelijk vakmanschap levert. Voor mij heeft hij een unieke set Harmonisers gemaakt, volledig afgestemd op mijn eigen wensen en met persoonlijk gekozen kristallen verwerkt in het ontwerp.

De persoonlijke benadering en kwaliteit van de afwerking vielen direct op. Ik draag de Harmonisers dagelijks bij me en ervaar, wanneer ik ze bewust vasthoud, een gevoel van rust en een subtiele energie.

Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar maatwerk, kwaliteit en persoonlijke service.

15. mai 2026

Echte aanrader!

De ontmoeting op een beurs met E-harmonizers was een eyeopener voor mij en heb deze dan ook na de beurs direct besteld. Dit ging tevens ook heel snel en ook mijn vraag werd accuraat, snel en vriendelijk beantwoord.
De volgende dag had ik ze al binnen en sindsdien gebruik ik ze dagelijks.
Heel bijzonder en ook zeer prettig in hoe veel baat het me brengt met mijn ADHD en houdt mij meer in het hier en nu🙏🏻

12. februar 2026

Ik ben er heel blij mee!

Ik had best veel vragen en die zijn allemaal snel en keurig beantwoord. Ik ben zelf best druk en voor meditatie vind ik de rust niet voor in mijn lichaam en vooral geest.ik ben begonnen met de harmonizers als ik rustig mee dans op muziek.nu na een paar weken merk ik zoveel verschil ,zoveel meer rust gekregen dat ik zelfs 30 min rustig en aandachtig op een rustige meditatie muziek de aandacht op mijn lichaam kan houden en voelen wat er gebeurt en dat is meer dan ik had gedacht.ik heb reuma en ik heb nu veel minder pijn en kan me ook veel beter bewegen .dus ik blijf de harmonizers elke dag gebruiken

10. desember 2025

Amazing looks great feeling

Was unsure as to which to buy as there are so many sites stating how good they are ,little did I know I had ordered the best of the best total satisfaction and amazing quality wuth looks to match.
I've been using for about a month now and have great results feeling balanced and more tuned in than before, I get a better session when keeping a firm grip as opposed to just holding as this seems to channel better through the rods.

I have had friends try them at the start and were mind blown as to the calmness they bring also mentioned how great they look.

I gotta admit best buy for 2024 and I've tried all kinds of crystals, pendants and nothing comes close to these rods.

I went all out and purchased the large triads with no regrets.
Go get em you just gotta experience them.

24. november 2024