Dyvig Badehotel Anmeldelser

TrustScore 3 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Skuffelse! Vi havde set frem til en fantastisk aften, da vi tidligere har besøgt restauranten på Dyvig badehotel for seks år siden. Blev imidlertid modtaget af en “ overtjener”, der kunne bruge et kur... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Min mand og jeg ved godt hvad det vil sige, at besøge et 5 stjernet hotel. Dyvig Badehotel lever slet ikke op til forventningerne, om noget ekstravagant. Søde unge tjenere med store smil, var dog ti... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Vi så frem til 5* ophold (frokost, aftensmad og middag). Bestik og glas med madrester gav -1 stjerne. Frokosten var uden smag, så er vi på 3 stjerner. Middag i brasseriet var ok; men bestemt ikke til... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi havde bestilt et ophold med 4 retters menu + vinmenu, værelse med søudsigt og morgen buffet. Vi har været på Dyvig 2 gange før, og stedet er absolut lige så vidunderligt som tidligere. Personalet e... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Boutique-hotell
  2. også i
  3. Brasserie
  4. Gourmetrestaurant

Skrevet av virksomheten

Et 5-Stjernet Luksuriøst Boutique Hotel. Vi definerer luksus som ro, diskretion og sublim service med sans for detaljen. På Dyvig Badehotel handler det for os om at yde det optimale for vores gæster. Det handler om at bidrage til den ekstra dedikation og sætte det ekstra aftryk, så hver gæst får en sublim oplevelse. ​ Med vores ambiente, tidløse og luksuriøse indretning ønsker vi at skabe en helt speciel hjemlig atmosfære, en intimitet og en tidslomme for gæsterne på vores boutique badehotel, så der opleves sjælefred. ​

Kontaktopplysninger

Middels

TrustScore 3 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

24 anmeldelser i de siste 12 månedene

Dårlig betjening

Dårlig betjening , hvor retterne bliver serveret på så forskellige tidspunkter at man ikke har en chance at spise sammen. Og når man spørger høfligt om der var sket fejl i køkkenet, får man svar :”velbekomme” og tjener som skynder sig væk.
Sikke en betjening… uhørt…pinligt

29. juni 2022

Alt for dyrt.

Det virker som om, at alle priser i skipperstuen er steget med 100 kroner siden sidst - for 2 år siden.
Det er vildt dyrt!

26. juni 2022
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Dyvig Badehotel under niveau og ikke pengene værd

Vi besøgte Dyvig Badehotel Grundlovsdag og må sige, at vi alle fire var skuffede.
To af os fik burgere med hakket wagyu-oksekød. Bøfferne var overtilberedte, næste well done, og burgerbollerne var ikke hjemmelavet, ligesom skiverne af syltede agurk. Burgerne levede ikke op til det niveau, som kødtypen lagde op til. Vil gå så langt at sige, at burgerne på en café i Sønderborg er lige så gode og billigere.
Med til burgerne fulgte pommes frites, hvilke var fuldstændig gennemstegt i frituren - tjeneren blev gjort opmærksom herpå, men forholdt sig ikke yderligere hertil.
En af os bestilte rib eye og måtte vente 5-10 minutter på sovsen, efter at alt andet var serveret!?
En anden ville prøve østers for første gang, hvortil den ene tjener anbefalede den dyreste østers - hans kollega gjorde det stik modsatte og mente at man burde starte med den billigste. Det gjorde vi så.
Og så til vandet, som nævnt så mange gange her på TP - 120,- DKK for to flasker vand. Godt nok var den ene tilsat kulsyre, men alligevel. Vi var overraskede over at vand koster, da vi ikke specifikt bad om vand. Desværre nærlæste vi først regningen efterfølgende.
Af positivt kan nævnes brødet der blev serveret, omgivelserne og hotellets generelle fremtoning.
Men vi kommer ikke retur, kvaliteten matcher IKKE prisen, faktisk synes kvaliteten ikke højere end de mange fortorvscaféer i Sønderborg - så hvorfor så køre til Nordals for at spise!?

6. juni 2022
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Endte op med at være lidt ØV

Vi var 4 venner som spiste en lille frokost på Dyvig Badehotel. Vi bestilte en flaske vin og almindelig vand til maden. Maden og vinen var god, og levede op til vores forventning, så vi kørte videre med en god fornemmelse for stedet. Den gode fornemmelse blev desværre ødelagt, da vi nærlæste regningen. 120 kr. for 2 små flasker postevand, det må i kunne gøre bedre. Vi følte os godt og grundigt taget ved næsen.
Vi bliver hverken rige eller fattige af beløbet, men det ville have været god opførsel at orientere kunderne om, at det var nærmest guld man fik serveret.
Så alt i alt er det nok ikke sandsynligt, at vi vender tilbage til Dyvig.

24. mai 2022

Dårlig service!

Lever ikke op til forventningerne.
Det er ikke prisen værd og de er særdeles ufleksible ift afbestilling. Vi rykkede vores ophold fra februar til maj, da de havde lavet dobbeltbooking. Det var OK for os og de gav også en god kompensensation for det, men desværre blev vi nødt til at rykke det i maj, da vores venners datter, som vi skulle afsted med, fik konstateret hoftedysplasi en uge inden opholdet, men vi kunne ikke rykke det.
Virkelig dårlig stil!

13. mai 2022
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Uheldig middag med sammenstikning af vinrester

Uheldig middag
I april 2021 besøgte vi Dyvig Badehotel og p.g.a. coronaen blev vi tilbudt "In room dining" og alt fungerede rigtig godt, så ved en ny SpotDeal måtte vi prøve igen i marts 2022.
Det skulle vi aldrig have gjort - middagen var en katastrofe - alle "SpotDealerne" (ca. 40 gæster) blev placeret meget tæt i et alt for lille lokale, brødtallerkener, brødkurv, brugte vinglas stod på bordet og ledsagede alle retterne. Vi flyttede brugt service op i vindueskarmen uden at tjeneren tog notits af det. OK to tjenere var sikkert utilstrækkeligt til de mange gæster.
Ved et stort rundt bord midt i lokalet kunne vi følge at vinene i den ledsagende vinmenu løbende blev stukket sammen af rester fra andre flasker! Det er måske praksis på Dyvig Badehotel, men tjenerne kunne måske skåne gæsterne for at følge denne praksis og henlægge "sammenstikningen" til fx i køkkenet.
Velbekomme - nej vi gider ikke besøge Dyvig Badehotel igen.

12. mai 2022

Spiste frokost på Dyvig Badehotel

Spiste frokost på Dyvig Badehotel. Betjeningen var førsteklasses og vi fik anbefalet en meget velsmagende hvidvin af tjeneren.
Fik lækre sild på rigtig godt brød med en veltilberedt dressing, som passede perfekt til silden.
Derefter havde vi bestilt hvide asparges med rejer. Men i stedet for at servere hollandaisesovs, så fik vi serveret den samme dressing, som vi fik til silden, hvilket var en rigtig dårlig kombination. Vi påpegede det over for tjeneren, men det kunne kokken ikke ændre på.
Til sidst fik en dejlig kage med en udmærket kaffelatte, som desværre var halvkold.
Så rigtig meget godt, men med uheldige elementer som nemt kunne have været undgået🙂🤨

29. april 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Betaling for ikke leveret vare

Bookede gourmetophold for 2 men blev desværre nødt til at afbestille om morgenen på ankomstdagen grundet corona. Dyvig sender os en faktura på hele opholdet - dvs. ud over værelset (som jeg synes er helt ok at forlange betaling for), så vil de også have betaling for ikke tilberedt mad og ikke drukket vin. Altså ydelser de ingen udgifter har til. Så pas på med at bestille pakker - du får lov at betale for alt hvis du afbestiller senere end 3 dage før. Det er mig helt uforståeligt at ledelsen på Dyvig ikke kan se deres politik er helt gal. Helt sikkert er det at alle jeg møder får sandheden om Dyvig præsenteret - og jeg kender da en del i mit netværk.

4. april 2022
Vurdert til 2 av 5 stjerner

En ok aften hvis Dyvig blot ikke bevidst havde prøvet at snyde

Vi spiste i brasseriet hvilket var en lidt blandet oplevelse. Bøf og pommes frites var gode men tjeneren måtte godt have været lidt mere meddelsom (spurgte ikke om hvordan kødet skulle steges og da vi spurgte efter en manglende sauce og to manglende pommes friter fik vi at vide at de to små (andre steder portions-) anretninger var til deling mellem hhv 3 og 4 personer). Men det, der gør at vi går derfra med en øv følelse, var at teenageren i selskabet til kaffen havde set sig lun på deres “varme chokolade - Valrhona gianduja”, som da også lød meget fristende. Da den kom - efter vi havde betalt - smagte den dog noget besynderlig af en Vahlrona chokolade at være. På vejen ud spurgte jeg derfor tjeneren om det havde været chokoladen - eller om ikke rent faktisk havde været lunken Cocio. Hun indrømmede så med et bredt smil at det skam havde været Cocio, da de desværre ikke havde mere Valrhona (?!). Det mente jeg sådan set ikke de kunne være bekendt at have prøvet bevidst at snyde med og efter lidt frem og tilbage mente tjeneren at jeg kunne få 20 kroner retur for 70 krs chokoladen. Så med andre ord mente hun at det var ok at bede os betale 50 kr for en lunken Cocio som de havde solgt som Valrhona - “for det er hvad en kaffe koster”. Efter endnu lidt frem og tilbage, hvor hun måtte ud og spørge chefen, kom hun endelig tilbage med 70 kr. Ærligt talt Dyvig : Tarveligt at I prøver at snyde en teenager og pinligt at I så ikke bare undskylder med det samme og refunderer. Det er ikke småbeløbet, der er problemet, men det faktum at I helt bevidst prøvede at snyde. Et simpelt råd: Næste gang I løber tør for Valrhona chokolade og vil erstatte det med opvarmet Cocio, så hav den ærlighed at sige det til jeres kunde (inden I serverer den).

6. mars 2022

En skuffende oplevelse,

En skuffende oplevelse,

Efter tidligere at have oplevet Dyvig som en dejligt sted med god betjening, håbede vi på et lignende ophold. Beliggenheden er jo vidunderlig. Værelset fint, men maden uha, de varme retter var kolde, betjeningen lala. Samtidig følte man sig uønsket efter kl. 20.00 idet det gik raskt med at få ryddet af, og gjort klar til næste dag.

23. februar 2022
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Middelmådig mad i smukke omgivelser

Er lige kommer hjem efter et vinterophold. Værelset var smukt og rent, og omgivelserne særdeles smukke. Vi fik kaffe og god kage ved ankomst. Vi glædede os til 3 retter i Brasseriet. Her var overfyldt, hvilket tjenerne også undskyldte. Maden var middelmådig. Hummerbisque til forret var ok, hovedretten bestod af kalvecuvette, men en slags pommes-anna og den værste sovs ever. Kødet var ok mørt men smagsløst, kartoflen var 100 % sikkert lavet flere dage før, -det var melet og ikke varmt da vi fik det serveret. Sovsen var rødlig og klistret, og blev serveret som en pebersovs. Da tjeneres spurgte os om alt var ok, spurgte jeg lidt undrende til den såkaldte pebersovs, -jeg sagde at det smagte at barbecue sovs med peberkorn. Hun svarede at de godt nok plejede at servere rødvinssovs til, men at det vist var rigtigt at der var bbq i denne sovs. Føj, -det smagte IKKE godt. Desserten var en blødende chokoladekage med en kugle vanille is, på noget knust crumble. Ingen frugt, coulis eller friskt som modspil. Under måltidet blev der borde ledige, og der blev højlydt skramlet og flyttet rundt på borde og stole, -ikke noget med at løfte bordene mere lydløst mm. Vi havde en fornemmelse af at vi bare hurtigst muligt skulle se at blive færdige med at spise. Om natten fik vi begge dårlig mave. Om det er maden, kan vi ikke vide, men vi havde spist det samme og måtte op om natten på skift.
De forsøgte at charge os for vand som stod på bordet og blev hældt op i glas før maden. Vi købte vinmenu og havde ikke bestilt vand.
Super ærgerligt med middelmådig mad på dette smukke sted. De tre stjerner er for omgivelserne.

19. februar 2022

Nytårsmenu

Fik deres nytårsmenu to go...De må stoppe med at lave så store serveringen. Når de ikke kan styre processen.
Første ret var brændt på. Resten var godt, men forventningerne til maden lever bare ikke op til det de lover.
Da jeg efterfølgende gør opmærksom på den brænde suppe. Får jeg en mail tilbage der fortæller at det ikke er sket ved dem. Så det må jeg have gjort. Jeg har lavet mad nu i 40 år......så jeg kan godt varme en suppe op.....samtidig vil Dyvig badehotel lige gøre opmærksom som på at ret nr. 2 faktisk indeholder trøffel, så de små sort stykker der er i den sauce er ikke noget der er brændt. Den skal være så den. Og trøffel er jo verdens dyreste svamp.
Jeg er jo ikke idiot. Og nævnte ikke saucen med et ord.
De fremstår som snoppet og uhøflige. Ikke et sted jeg lægger flere penge.....

7. januar 2022

Tak for fantastisk ophold

Kære Dyvig

Tak for et fantastisk ophold i år. Vores familie elsker Als og jeres hotel.

Vi takker meget for den venlige service og den positive stemning, som vi oplevede.

Vi anbefaler alle dette hotel.

Maria

2. januar 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pas på med at booke i helligdagene. No-go.

Bookede i sidste uge et værelse en enkelt nat i Pinsen 2022 og modtog bekræftelse på bookingen og den aftalte værelsespris. Nogle dage senere modtager jeg en mail - denne gang med en bekræftelse vedhæftet i pdf-format. Til min store overraskelse er der nu tilføjet et Helligdagstillæg på 500 kr. eller 25% oven i den pris jeg tidligere havde modtaget bekræftelse på. Utrolig frækhed og skuffende opførsel af et, efter det oplyste, 4-stjernet hotel. Hotellets svar: "I den oprindelige bekræftelse tages der forbehold for trykfejl og prisændringer" men ingen undskyldning gives. Har herefter valgt at annullere bookingen.

13. desember 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Simpelthen gennemført kvalitet og…

Simpelthen gennemført kvalitet og service - værelserne og hotellet er stilsikkert sammensat i den romantiske stil i fin balance uden at virke kunstigt som et "legoland". Maden (Gourmetmiddag med 5 retter og vinmenu) var i topklasse - heldigvis med "bid" i råvarerne, så det ikke var uigenkendelig tubemad som man ellers kan opleve på en toprestaurant.

21. november 2021

Skøn dealophold med familie

Skøn dealophold med familie.
Vi var 3 par på et dealophold og vi fik hele vejen igennem en fantastisk service fra et meget venligt og vidende personale.
Eftermiddagskaffen blev nydt i skønne gammeldags omgivelser.
Maden vi fik i Brasseriet var helt igennem perfekt og vinen dertil ligeså.
Morgenmaden var en fornøjelse med alt man kan ønske sig.
Helt igennem et godt ophold og vi kommer helt sikkert igen.

6. november 2021

Dyvig badehotel fantastisk

Har lige haft et fantastisk ophold med min kone, på et badehotel der sætter tiden istå.
Hvis man er til fantastisk mad og og lækre omgivelser, der der skaber stemningen af en forsvunden tid, så træd ind i en tidslomme og nyd roen.
Har nydt stedet, betjeningen og manden, så kan kun anbefale andre at prøve dette smukke badehotel.

28. oktober 2021

Højt niveau

Det var tredje gang vi skulle på Dyvig Badehotel via en Spotdeal, så vi kender stedet, og vi blev bestemt ikke skuffede. Dejlige værelser med udsigt til vandet, professionelt og venligt personale, aftenmenuen var en kulinarisk oplevelse (!) og morgenmaden var også lækker. En smuk beliggenhed og den hyggelige stemning topper oplevelsen. Vi kommer gerne 4. gang.

2. oktober 2021

Elendig kundeservice

Ville overraske min kone med en middag på Dyvig Badehotel. Ringede ved 17-tiden for at reservere et bord. Fik det arrogante svar, at jeg kunne ringe i igen i morgen i receptionens åbningstid! Det er godt nok ringe kundeservice.

8. september 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv