DyneZonen.dk Anmeldelser 1 811

3. Interiørbutikk
  4. Interiørarkitekt
  5. Sengetøysforretning

Om DyneZonen.dk

Dynezonen.dk – luksuriøse boligtekstiler udover det sædvanlige.

Vi er rigtig glade for, at du kigger forbi og handler hos os.
Her finder du dyner, puder, sengetøj, senge, og madrasser til hele familien.

Vi har alt i boligtekstiler. Fra de mest populære designerbrands på markedet. Vi kan blandt andet tilbyde dig de design og trends fra mærker som Borg Living, Nordstrand, Temprakon, Quilts of Denmark, By Borg, Night & Day, Cool Zone, Susanne Schjerning, By Night, Essenza samt mange flere.

Vi opdaterer hele tiden sortimentet med nye mærker, og på dynezonen.dk kan du se en samlet oversigt over vores aktuelle udbud af mærker.

Samtidig skal produktet dog være tilgængeligt for så mange som muligt, så vi holder os til gode lave priser, hvor de fleste har en mulighed for at være med.

DyneZonen

Dag-til-dag levering
På DyneZonen.dk leveres alle ordrer fra dag-til-dag - Så bliver det ikke nemmere at vælge, hvor du skal købe boligtekstiler.
Gratis fragt
På alle ordre

4,6

Enestående

2k anmeldelser

Top topmadras.

Jeg ventede i de foreskrevne 72 timer før jeg kunne prøve madrassen, og den er skøn. Jeg har sovet rigtig godt, og forestiller mig, at jeg vil blive ved med det.
Jeg føler jeg har gjort et godt køb.

7. februar 2025

puden er flat

puden er flat, tynd og "allergivenlig fiberpude" betyr åpenbart polyester

1. november 2023

Hej Helene

Tak for din anmeldelse.

Vi sælger puder i mange kvaliteter og prisklasser.

Jeg beklager hvis din pude ikke lever til dine forventninger. Du er velkommen til at benytte vores ubegrænsede returret. Og hvis du kontakter vores kundeservice vil de meget gerne hjælpe dig med vejledning omkring hvilket pude som passer bedst til dig.

Med Venlig Hilsen

Dynezonen.dk
Kim

Det er udemærket og hurtigt service.

Det er udemærket og hurtigt service.
men føler dog udvalget af sengetøj med sjove, fjollet eller heavy metal style design er for få. i skal ikke være bange for at prøve at være skør.

1. juli 2023

Svar fra DyneZonen.dk

Hej John - Tak for din anmeldelse.
Vi er altid glade for feedback og sætter pris på dette. Vi går gerne videre med dette ønske til vores leverandører.
Mvh Dynezonen - Sabrina

Man skal selv betale porto for at sende…

Man skal selv betale porto for at sende det tilbage og samtlige med skal man betale fragt for at få porto sedlen. Så i alt 88 kr. Sidste gang jeg handler der.

17. mars 2023

Svar fra DyneZonen.dk

Hej Nella - Tak for din anmeldelse.
Det er bestemt en fejl at du skal betale for portoen på din returlabel - er dette tilfældet så må du meget gerne fremsende en mail til salg@dynezonen.dk med dit ordrenummer til din returlabel.

Mvh
Dynezonen Mai

Pakke kom som forventet

Pakke kom som forventet, dog var sengetøj pakket i tynd kasse der var alt for stor med det resultat at kasse var revnet og derfor åben ved modtagelse. Varerne var intakt.
Havde en del returnering og modtog penge retur straks efter.

19. januar 2021

Mangler ord

Mangler ord for dette sted ☹️🙄

24. mai 2020

Hej Mona

Tak for din anmeldelse

Jeg er lidt forundret over den, og kan ikke genkende forløbet. kan også se vi har sendt dig et eller 2 nye sæt som erstatning for det som var i stykker.
og modtaget følgende tilbagemelding fra dig.

Hej Simone
Tak for din mail. 😊
Dejligt at vide det ikke plejer at være problemer med sengetøjet og dejligt i sender et nyt sæt 😃
Vil dog påpege et af sættene, er lynlåsen, også inden vask, stramt at trække når man skal åbne/lukke lynlåsen. Ved næste vask, prøver at at gnide et statrinlys på lynlåsen, må ikke det vil afhjælpe problemet 😊😃
Ellers jeg bare sige, vi også er glade for vores dyner og håndklæder. Samt den hurtige kundebetjening, så ikke sidste kan vi handler hos jer.
Forsat god tirsdag.🌼🌷
Mvh Mona Nørholm Mørch

At du så efterfølgende fortryder købet på alt. efter du har taget det ibrug kan vi desværre ikke hjælpe dig med

Med Venlig Hilsen

Peter
Dynezonen.dk

Vis anmeldelser på alle språk. (1 811 anmeldelser)