It is a good app for tracking your expenses and very complete. Give you nice insights on your expenses and the option to reduced cost is very nice too (although I never used). The only complain I have... Vis mer
Ik ben sinds 2/3 maanden uit huis en ik woon samen met mijn vriendin, ik vond het ontzettend lastig om hoogte te krijgen van mijn inkomsten maar voornamelijk mijn uitgaven. Door Dyme is alles overzich... Vis mer
Ik gebruik Dyme nu een tijdje en het heeft me echt geholpen om meer overzicht te krijgen in mijn financiën. Het is fijn dat je automatisch inzicht krijgt in je vaste lasten en abonnementen, zonder d... Vis mer
⭐⭐⭐⭐⭐ Dyme is a fantastic app! It helps me easily track my expenses, manage subscriptions, and save money without any hassle. The interface is clean and user-friendly, and the automatic insights mak... Vis mer
De Dyme applicatie maakt een einde aan verborgen of te hoge vaste lasten met inzicht in maandelijkse uitgaven en een opzeg- en overstapservice.
Singel 542 , 1017AZ, Amsterdam, Nederland
- support@dyme.app
- dyme.app
Har svart på 86 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Dyme heeft mij echt geholpen om…
Dyme heeft mij echt geholpen om overzicht te krijgen in mijn geldzaken. Alles is duidelijk, snel en zonder ingewikkeld gedoe. Dankzij Dyme weet ik waar mijn geld naartoe gaat en heb ik meer rust. Zeker een aanrader!

PAS OP oplichting!
PAS OP! Oplichting!!
Ze sturen een factuur voor een dienst die ze leveren zonder jouw goedkeuring! Heb al jaren geen Dyme meer gebruikt maar krijg toch een factuur. Men heeft ‘zogenaamd onderhandeld’ namens mij met een partij waar ik al jaren geen contract meer bij heb.

Gebruiksvriendelijke app!
De app is heel gebruiksvriendelijk en werkt intuïtief. De overzichten zijn daadwerkelijk overzichtelijk en de app geeft een duidelijk beeld van mijn inkomen en (verborgen) uitgaven.

Heel overzichtelijk
Heel overzichtelijk, makkelijk in gebruik en geeft nieuwe inzichten!

Flinke besparing gerealiseerd
Flinke besparing gerealiseerd bijna direct na downloaden app. Super fijn!

Svar fra Dyme
Ben blij met mijn nieuwe abonnement…
Ben blij met mijn nieuwe abonnement scheelt weer geld 💰

Ziet er goed uit
Ziet er goed uit. Het biedt een duidelijk overzicht, waardoor ik gemakkelijk kan zien of er te veel is betaald per maand en of ik beter even kan wachten met aankopen. Ik heb (nog) geen abonnement, maar de gratis versie is voor mij momenteel voldoende.

Svar fra Dyme
Ik vind dat je alles perfect top app.
Ik vind dat je alles perfect kan terug zien het helpt mij ook enorm om al mijn zaken op een rijtje te zetten dus ben er echt heel blij mee

Svar fra Dyme
Duidelijk inzicht watbje nou echt doet…
Duidelijk inzicht watbje nou echt doet met je geld top app

Makkelijk te bedienen.
Het heeft alles op een rijtje gezet voor mij en werkt prima. App is makkelijk te verstaan en als het een foutje maakt met categorien, is het gemakkelijk te verplaatsen.

Resultaat. Prima een Topper
De opdracht goed uitgevoerd. Prima een Topper.

Slechte service
Slechte service. Als je in september iets opzegt is het in januari nog steeds niet geregeld. Het duurt maanden.. Niet mee in zee gaan, je kan beter je eigen verzekering bellen.

Svar fra Dyme
Eindelijk overzicht en besparing!
Sinds ik Dyme gebruik, heb ik eindelijk overzicht over mijn uitgaven. Het is super handig om te zien waar mijn geld naartoe gaat en meteen te ontdekken waar ik kan besparen. Wat ik ook echt top vind, is dat jullie abonnementen zo makkelijk kunt opzeggen—iets waar ik zelf vaak te slordig in ben en daardoor onnodig betaal voor diensten die ik niet gebruik. De app is duidelijk, overzichtelijk en makkelijk in gebruik, en dat maakt het een echte aanrader. Ik voel me er echt geholpen door en het bespaart me tijd en geld.

Top!!
Heb de app net gedownload, en meteen al een korting gekregen op een maandelijkse abonnement! Echt top!
Verder is het erg gemakkelijk om lopende abonnementen te beëindigen!

Super handige app
Super handige app. Maakt het leven veel makkelijker!

Svar fra Dyme
The app gives transparency into your…
The app gives transparency into your finances and offers you alternatives to cut your costs, although your data is the payment for this service, you don’t need to buy any of the offers or the services, so it works for me.

Svar fra Dyme
Geweldige site overzichtelijk en…
Geweldige site overzichtelijk en makkelijk in gebruik