Endless spam and fake offers. never even got any of their services but they will endlessly spam you and send unsolicited emails. Oh, these 5-star reviews are so clearly fake and paid for, it's crazy t... Vis mer
Se hva andre synes
Helpt je wel op recht met het overzichtelijke vaste lasten en in/uitgave, ze bieden ook goede deals aan nog geen gebruikk van gemaakt maar ga ik zeker wel doen!
Ik was eerst een beetje sceptisch, zoveel apps tegenwoordig, en mijn bank app laat ook al best veel informatie zien.... ja maar niet zoals Dyme... binnen seconden heb je overzicht in je geldzaken, en... Vis mer
⭐⭐⭐⭐⭐ Dyme is a fantastic app! It helps me easily track my expenses, manage subscriptions, and save money without any hassle. The interface is clean and user-friendly, and the automatic insights mak... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
De Dyme applicatie maakt een einde aan verborgen of te hoge vaste lasten met inzicht in maandelijkse uitgaven en een opzeg- en overstapservice.
Kontaktopplysninger
Singel 542 , 1017AZ, Amsterdam, Nederland
- support@dyme.app
- dyme.app
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 54 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Het is een fijne app je kan…
Het is een fijne app je kan verzekeringen afsluiten en ze kijken ook nog de goed verzekeringen die het beste zijn. Je ziet ook je maandelijkse bankafschriften en je kan makkelijk bij de klantenservice terecht

Svar fra Dyme
Mooi om door de app ,goed inzicht te…
Mooi om door de app ,goed inzicht te hebben en krijgen in je uitgaves
Echt top

Svar fra Dyme
Dyme is mega handig en makkelijk in gebruik…
Dyme geeft mij een super duidelijk overzicht van mijn kosten. Het categoriseren en de suggesties die de ap doet hebben mij bovendien geholpen te bezuinigen waar wenselijk. Blij mee!

Svar fra Dyme
Ze blijven me appen met dat ze een…
Ze blijven me appen met dat ze een nieuw energiecontract aanvragen terwijl ik dit niet wil . Onmogelijk ergens te vinden waar ik Dyme kan opzeggen. Spam partij.

Bespaart direct geld
Direct geld bespaard op twee abonnementen!

Svar fra Dyme
goed en fijn en qeet je waar je geld…
goed en fijn en qeet je waar je geld heen gaat

Svar fra Dyme
Ik gebruik Dyme nu een tijdje en ben er…
Ik gebruik Dyme nu een tijdje en ben er super blij mee! Het geeft echt een goed overzicht van mijn uitgaven en abonnementen.
Wat ik nog wel handig zou vinden (of misschien kijk ik gewoon verkeerd 😅), is om makkelijker te kunnen zien wat ik per maand heb uitgegeven in de afgelopen maanden. Dus een iets duidelijker vergelijking per maand.
Verder werkt alles top en heel gebruiksvriendelijk!

Toppp
Bij mij was het wel goed omdat ik nu veel beter kan besparen

Svar fra Dyme
Super handig om een inzicht te krijgen…
Super handig om een inzicht te krijgen in je vaste lasten.

⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
Dyme is a fantastic app! It helps me easily track my expenses, manage subscriptions, and save money without any hassle. The interface is clean and user-friendly, and the automatic insights make budgeting so much simpler. Highly recommend for anyone who wants more control over their finances!

"Hoi Karen,
Vorig jaar regelden we een goedkoper contract voor je bij KPN.
----------------------------------------? "
Op de stippellijn werd een stukje tekst herhaald dat ik heb uitgesproken naar Wouter. Zo is het gegaan! Dit stukje herinnering in de mail maakt dat ik weet dat ik met dezelfde persoon te maken heb.

Svar fra Dyme
Top app, makkelijk te gebruiken
Top! Ik heb een goed overzicht op mijn inkomsten en uitgaven. Én Dyme laat mij zien waar ik kan besparen en regelt dat ook nog eens.

Het werkt goed en is heel overzichtelijk
Het werkt goed en is heel overzichtelijk

Svar fra Dyme
Zonder toestemming mijn energie…
Zonder toestemming mijn energie contract overgezet naar een andere aanbieder. Ik zat net 3 maanden bij Vattenfall en zou dan een boete moeten betalen voor te vroeg opzeggen. Vervolgens zijn ze nergens te bereiken voor reacties. Ik kon vervolgens zelf met beiden energie partijen contact opnemen om het ongedaan te maken.

Svar fra Dyme
De app is makkelijk te gebruiken
De app is makkelijk te gebruiken en geef een helder en goede beeld over je in en uitgave. Ik raad het iedereen aan de app te gebruiken als je meer grip wil hebben over je in en uitgaves.

Svar fra Dyme
Wat Dyme meer doet dan inzage geven in bankrekening
Dyme is niet alleen een programma dat helpt mijn uitgaven en inkomsten in beeld te brengen, maar de medewerkers van Dyme adviseren mij -gebruiker- om bepaalde terugkerende kosten te verlagen. Denk aan abonnementen en (verzekerings)premies. Dat doen ze door de bedrijven -bijv. mijn krant of Ziggo- te benaderen en om korting te vragen. Zo kan Dyme mijn kosten helpen te verlagen. Geweldig!

Svar fra Dyme
Ongevraagde onderhandeling, Liegen en vervolgens geld van mijn rekening halen.
Niks goeds te zeggen over deze "bedrijf".
Zoals altijd krijg ik meldingen als er een nieuwe "onbekende" Inkasso plaats zou vinden, en zo nu ook.
Ik zag opeens dat Dyme €30 van mijn rekening afgeschreven had zonder mijn weten. Ik had dit gelijk terug gevorderd aangezien niet terecht was en online las ik ook dat ze helemaal geen rekening hadden.
In de notitie van de "afschrijving" stond er "onderhandeling met budget alles in 1", wat ik heel gek vond aangezien ik helemaal niks van af weet laat staan überhaupt aangevraagd had.
Ik ging vervolgens op onderzoek uit en Logte voor het eerst in tijden weer eens op dyme in (aangezien ik het niet actief/überhaupt gebruikt). Ook daar kon ik niks vinden over deze zogenaamde "onderhandeling" en factuur.
Ook bij mijn budget alles in 1 was er NIKS veranderd en mijn contract was nogsteeds zoals het voorheen was.
Vervolgens kreeg ik 27 oktober een brutale "betaal herinnering" met verzoek om te betalen (voor iets waar ik niks van weet).
Ik heb vervolgens aangegeven ik niks ga betalen voor iets waar ik niks van af weet of niet zelf aangevraagd had, en dat ik al flinke tijd niet eens op dyme meer zat.
Vervolgens kreeg ik een mail terug met een "uitleg" waar ik helemaal niet eens om gevraagd had, met daarin "uitleg" over de factuur.
Ik schreef vervolgens terug dat het belangrijk is dat ze dit soort praktijken doen en er ook helemaal niks aangevraagd was (met daarbij weer een herhaling van dat ik lang niet er op geweest bent).
Volgens kreeg ik weer een "hele uitleg" maar echt gehoord werd je niet anders zou ik niet in herhaling moeten vallen.
Kort gezet...
Ze doen onderhandeling waar jij NOOIT om gevraagd heb en proberen daarna geld van je te krijgen door factuur in te sturen terwijl je niks aangevraagd hebt.
Ergste is nog dat ik WEER een incasso melding gekregen hebt over dyme met andere worden ze proberen gewoon WEER geld van je rekening te halen!
Ze liegen niet alleen maar proberen je ook nog eens te bestelen!
Heel goed opletten dus!
Want ze blijven "voet bij stuk" aanhouden (als of jij een leugenaar bent) dat je zogenaamd "wel" iets aangevraagd had, wat overigens ook heel knap is als iemand NIET actief was in hun app/systeem.
Dus wees gewaarschuwd aangezien ze je gewoon bedufelen waar je bij staat!

Svar fra Dyme
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.