Uvanlig billig. De fleste produktene deres er priset under andre nettbutikker. Ble litt engstelig når jeg så alle de dårlige anmeldelsene, men jeg kan nå si at nettsiden ikke er scam, da jeg fikk min... Vis mer

Desidert billigst. Litt lang leveringstid, men når man ser prisnivået så skjønner man at de kanskje ikke er overbefolket. Klarte selv å rote til feil epostadresse, så kan være derfor det tok litt tid.... Vis mer

1. Mobiltelefonforhandler
  2. Databutikk
  3. Elektronikkbutikk

Vi selger elektronikk som mobiltelefoner , nettbrett mm Vi er et nytt netthandel selskap som holder til i Vestby det kan avtales henting , ta kontakt med kundeservice på telefon , henting er mulig i oslo og vestby

2,9

Middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

manglende support, ikke noen svar pr email eller tlf

Kjøpte tlf for ca 1 år siden. Skjermen gikk i svart etter 1 år (to uker siden) og tlf er ubrukelig. Har flere ganger kontaktet dem på begge oppgitte emailer, og også via nettskjemaet. Heller ikke noen svar etter flere ganger pr tlf. Har nå gått to uker, og regner med at det var bortkastede penger å kjøpe tlf til ca 5500.- hos dem. Rimeligere hos dem,det stemmer, men skjer det noe vedrørende garanti eller reklamasjon, så er det nok bare å se pengene og kjøpt utstyr som tapt. (brreg viser forresten solid underskudd 2024, kanskje dem er på vei ut av markedet????) Håper dem reagerer på denne omtalen, så dem kanskje tar kontakt.

3. november 2025

Dwmedia en useriøs foretak

Now. 2023 kjøpte jeg to Samsung Fold 5 telefoner. Kjøpet og forsendelsen gikk veldig bra. I dag har jeg behov for en garantiservice på den ene telefonen, men problemet er at jeg ikke har mottatt noen faktura på kjøpet. Har etterlyst dette til Dwmedia siden 14/1 2025 og hver gang skal de sende denne pr. omg. Resultatet av at jeg ikke har kvittering på kjøpet er at jeg sitter her med en tlf. med def. kamera og skurrende høytaler. Er dette en bevist fremgangsmåte fra Dwmedia eller er det telefoner som er solgt utenfor regnskap ?
Jeg vil fraråde alle som tenker på kjøpe noe fra Dwmedia om å vurdere dette flere ganger. Om prisen er god i utgangspunktet kan det bli dyrt når du trenger en service eller en reparasjon. Jeg ser på Dwmedia som en veldig useriøs aktør som ikke skulle ha lov til å selge kvalitetsprodukter.

14. januar 2025

Obs ,Obs

Obs ,Obs
Svaret fra Dw Media er ikke riktig. Helseappen virket på mobilen frem til oppdatering. Da kom det melding om at app ikke kunne oppdateres i gjeldende posisjon. Har hatt kontakt med Samsung Members om problemet og først forstod de ingen ting. Ba om opplysninger om telefonen og da viste det seg at telefonen ikke var innkjøpt for bruk i Norge. Det er Samsung som sier det og ikke jeg.
Har nå kjøpt mobil hos Power og da virket alt med en gang.
Nå i ettertid har DwMedia bedt meg sende dem mobil i retur hvilket jeg gjorde 26 august. I dag 11 september får jeg melding om at mobilen er på retur til meg. Har ikke fått noen forklaring på hvorfor de ikke har hentet mobilen.
Dette kaller jeg dårlig kundeservice

11. september 2024

Svar fra Dwmedia

svaret fra dwmedia er ikke riktig ? det stemmer helt ned på siste ord, hvis du har sent en pakke til oss så har vi pt aldri mottatt pakke fra deg , ei heller varselfra posten om pakke til avhenting eller likn.

Rask og hyggelig betjening

Rask og hyggelig betjening. Og god pris!👍

5. februar 2024

Svar fra Dwmedia

Takk for en hyggelig handel , velkommen tilbake neste gang.

Betalte med nervene mine

Veldig lang leveringstid og mye unødvendig støy. De svarte meg fra support, ringte og svarte på telefoner, men jeg var nervøs selv da jeg tok telefonen. Prisen ble redusert fordi selgeren tilsynelatende kjøper telefoner i Ungarn og videreselger dem i Norge, men frem til full sjekk tvilte jeg på originaliteten til iPhone, og før jeg mottok den var jeg bekymret for at den i det hele tatt skulle komme til meg. Jeg gir den 3 fordi jeg mottok produktet og alt er bra med det, men stresset forårsaket av forsinkelsene reduserer butikkens vurdering.

12. januar 2024

Svar fra Dwmedia

Hei. Som vi kontaktet deg om så ble din ordre forsinket ut pga en feil. Det er beklagelig at det skjedde men du ble informert om dette fra oss uten opphold av kundeservice. Videre er det slik at vi selger EU model av den varen du valgte som tilfeldigvis er den samme som den norske.
Det unødvendige støyen du referer til vet vi ikke helt hva er men kan i så fall være at kundeservice hos oss tok kontakt med deg på telefon og så fra om forsinkelsen på 48 timer. Det kommer vi til å fortsette å gjøre da vi anser det bedre å si fra til kunden om en forsinkelse enn å la det være. Prisen er heller ikke redusert for deg på produktet . Den er den samme for alle våre kunder.
Vi ønsker deg en god helg og si gjerne fra til kundeservice om du har behov for noe i forbindelse med din ordre eller produkt.

Pakken kom frem til jul.

Vi hadde en bra kundeopplevelse. Dwmedia hadde best pris med god margin og vi fikk pakken akkurat fram til jul. Var litt engstelig for akkurat det, men det tikket inn meldinger på Posten sin app etter hvert. Kunne gjerne sett at iPhone sendte med en ladder på en såpass dyr mobiltelefon, men det kan vi vel ikke klandre Dwmedia for. Alt i alt godt fornøyd.

23. desember 2023

Svar fra Dwmedia

Hei, vi ønsker deg og dine et godt nyttår i 2024. Vi takker for omtalen og glad du er fornøyd med din erfaring med oss. Ha et flott nytt år videre og ta kontakt med oss om du trenger bistand med noe.

Feil vare og treg forsendelse

Jeg bestilte i sommer en nordisk versjon av Samsung Galaxy Lite Tab S6 Nettbrett, modell SM-P619NZBANEE. Etter en rekke purringer, fikk jeg tilsendt et nettbrett samt faktura der dette modellnavnet står oppført.

Når jeg nylig skulle registrere brettet hos Samsung, kom det opp en advarsel om at dette IKKE er den nordiske modellen, og når jeg sjekker nærmere viser det seg at jeg har fått tilsendt en GRESK modell: SM-P619NZAAEUR.

Hvilket i følge Samsung betyr at garantien kun er 1 år, og at jeg ellers får trøbbel med ev support hos Samsung.

Dette er altså et direkteimportert nettbrett, og modellnavnet på fakturaen er åpenbart oppgitt feil.

I sum er jeg således ikke veldig imponert over behandlingen jeg fikk ved dette kjøpet i mai.

------------
Redigert 20.12.23 kl 16:02:
Etter raskt (!) å ha blitt kontaktet av DwMedia har jeg valgt å redigere min anmeldelse noe, da jeg har fått forklaring på enkelte forhold.

Likevel gjenstår flere avvik, som jeg fortsatt ikke er spesielt fornøyd med. Blant annet at forsendelsen var relativt treg og at tilsendt vare ikke var den jeg hadde bestilt og fått bekreftet både i ordrebekreftelse og faktura.

Jeg har mottatt tilbud om å få byttet varen til nordisk modell, men velger å stole på selgers påstand om at garanti og ev problemer ikke vil bli påvirket av deres direkteimport.

Jeg endrer også min vurdering fra 1 til 2 stjerner.

------------
Oppdatert 21.12.23 kl. 02:35:
Ikke for at det betyr så mye nå, men selgers informasjon om leveransetid er ikke helt korrekt fremstilt i hans tilsvar:
Torsdag 25.05.23 kl. 13:01: Gjennomfører kjøp og mottar ordrebekreftelse på epost.
Lørdag 27.05.23 kl. 15:04: Posten: Ingen sending er mottatt ennå, kun melding om dette.
Mandag 05.06.23 kl. 11:19: Posten: Sendingen er innlevert til Posten/Bring.
Onsdag 07.06.23 kl. 08:38: Posten: Sendingen er ankommet Joker {mitt hjemsted}.
Onsdag 07.06.23 kl. 13:51: Posten: Pakken er levert.

Den samlede leveransetiden er altså 13 ukedager og 9 virkedager. Så jeg velger å stå på min påstand om at leveransen var relativt treg.

Jeg registrerer for øvrig at tilbakemeldingene til selger trender i positiv retning de siste månedene, hvilket kan tyde på at man har forbedret sin service. Og det er jo bra!

Uansett: Riktig god jul! 😊

25. mai 2023

Hei
Det er beklagelig at du ikke er fornøyd med din handel hos oss, som sagt har vi tilbudt deg å endre varen og det står fremdeles.
Når det gjelder feilen på faktura er det korrekt , men modellen som ble solgt er som det fremgår produktets hjemmeside og produktinformasjonen en EU modell. det står i beskrivelsen på varen den dag i dag. Når det gjelder leveringstiden er vi nok litt mer uenig om det punktet i din evaluering.
Varen ble bestilt Torsdag den 25.mai på ettermiddagen , den ble pakket fredag den 26.mai (vi er stengt i helgene) og er opphentet av posten i uken etter og ankom ditt postkontor mandagen etter , i perioden du kjøpte denne varen var våre leveringsbetingelser på 7 virkedager , den er overholdt i hht de leverings betingelser man hadde på det tidspunket. Vi kan derfor ikke se at vi har håndtert det feil i forhold til de betingelser som vi hadde på våre leveringer ved kjøpstidspunktet for 6 mnd siden. Vi var heller ikke informert om noen mangler på varen før i dag. Som sagt , tilbudet om ombytte står fast. Vi ønsker deg og dine uansett en fin høytid fremover.

Kjøpte to telefoner og fikk med noe på…

Kjøpte to telefoner og fikk med noe på kjøpet. Udsedvanlig god service og meget god dialog. Varene ble levert knirkefritt.
Mulig dette er noe og lære av for andre nettbutikker.

10. desember 2023

Gode priser

Gode priser, rask og god service, jeg anbefaler Dwmedia.

6. desember 2023

Handelen gikk helt fint

Handelen gikk helt fint. Mobilen kom etter en uke. Jeg er godt fornøyd.

8. desember 2023

Svar fra Dwmedia

Takk for en hyggelig handel og omtale , vi ønsker deg og dine en fin tid fremover og ønsker velkommen tilbake en annen gang.

Rask levering og desidert billigst

Rask levering og desidert billigst av alle aktører 😊 Var litt skeptisk etter å ha lest enkelte tilbakemeldinger her, men det var ingenting å frykte.

14. desember 2023

Svar fra Dwmedia

Det er gledelig å høre at du er fornøyd med ditt nye produkt og oss :) Takk for en hyggelig handel og omtale , vi ønsker deg og dine en fin tid fremover.

Altså makan til leveringstid!

Altså makan til leveringstid! Bestilte ny telefon lørdag morgen, mandag var den allerede klar til å hentes. Helt klart et sted jeg kommer til å handle igjen.

9. desember 2023

Svar fra Dwmedia

Du er hjertelig velkommen tilbake og takk for en hyggelig handel og omtale , vi ønsker deg og dine en fin tid fremover.

Samsung galaxy s23 ultra

Veldig fornøyd med kjøpsopplevelse og produkt. God service. Anbefales!

7. desember 2023

Svar fra Dwmedia

For nå jeg har bare kjøpt tlf

For nå jeg har bare kjøpt tlf. fra dere.Har ikke andre erfaringer.Med pris og leverin er jeg fornøyd,ellers har ikke pejling.Min vurdering er over dette.Håper at jeg skal ikke ha erfaring me reklamasjon o såne kundebehandling.Det er egentlig det viktiegste for vurdering.Hilsen.

15. november 2023

Vi takker for omtalen og ønsker deg og dine en god tid fremover
Hvis du skulle ha behov for bistand , kontakt oss , vi vil så gjerne hjelpe om du trenger.

Veldig fornøyd med handelen

Veldig fornøyd med handelen, desidert mye billigere enn noen andre 😊 Det tok litt tid med post, men ble oppringt og informert om forsinkelsen, synes det var veldig god kundeservice. Vil handle her igjen 👍

24. november 2023

Vi takker for omtalen og ønsker deg og dine en god tid fremover

Supergod service ifm. å bytte vare

På oppdrag fra mamma bestilte jeg et Samsung nettbrett hos DwMedia (julegave til pappa). Nettbrettet måtte ha mulighet for SIM kort. Oppdaget først ved mottak at jeg hadde bestilt uten SIM kort.🫣
Jeg kontaktet DwMedia og spurte om det var mulig å bytte til det som har SIM-kort mulighet. DwMedia la fram en rask og fin løsning; at jeg sender tilbake nettbrettet for egen kost, og de sender meg nytt nettbrett som har mulighet for SIM-kort, hvor jeg betaler mellomlegget.
Såsnart jeg hadde sendt dem sporingsnummeret for returen, hadde de pakket og postlagt det nye nettbrettet. Takk for kjapp respons og supergod service!! Jeg handler gjerne her igjen.

17. november 2023