Had een Achterhoekse vlag besteld van vlaggendoek ipv glans polyester. De druk bleek, ondanks de juiste afbeelding, niet juist te zijn. Er werd snel een oplossing geboden en in gang gezet. Ook de comm... Vis mer
Se hva andre synes
Paar weken geleden brak de knop af van de "oude", 6 meter hoge vlaggenmast, na een goede behandeling kon er weer een nieuwe knop op d.m.v. een knop met stevige bevestiging op vlaggenmast. En de Welkom... Vis mer
Al vaker eigen gemaakte vlaggen voor de voetbalvereniging besteld, maar altijd is de kwaliteit niets dan perfect. Moet wel eerlijk zeggen dat we altijd voor de meeste dure optie gaan, maar die is dan... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Dokkumer Vlaggen Centrale is dé specialist op het gebied van doek en vlaggen. Dit geldt voor zowel de internationale markt als kleinere ondernemers. Dokkumer Vlaggen Centrale kenmerkt zich door voortdurende innovatie in druktechnieken, liefde voor het vak, betrokkenheid en servicegerichtheid. Zowel een vlag of doek van topklasse als een tevreden klant zijn voor de Dokkumer Vlaggen Centrale het belangrijkste! In Nederland is de Dokkumer Vlaggen Centrale marktleider in commerciële doekproducten en vlaggen. Op Europees niveau zijn we één van de grotere spelers. Onze zakelijke klanten zijn niet de minste: bedrijven als Mercedes, Grolsch, Philips en Heineken gingen met ons in zee. Kleine klanten zijn voor ons ook zeer waardevol. Wij maken met dezelfde inzet een product voor de lokale groenteboer of kapper!
Kontaktopplysninger
Holwerderweg 25, 9101PA, Dokkum, Nederland
- 0519228228
- sales@dvc.nl
- dvc.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snel geleverd
Snel geleverd, super kwaliteit en de teksten schijnen niet door.
prima!
Perfect geholpen in chatsessie, stipte en vriendelijke bezorging en fraaie producten.
Prima👍
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering; goede kwaliteit vlaggen
Niet duur, goed web-ondersteuning en het product voldoet aan verwachtingen
Als je een beetje rondscrollt heb je de beste/goedkoopste oplossing gevonden. Er is een redelijk goede ontwerp-pagina. Er komt een pdf uit die je makkel;ijk met je collega's kunt delen. WYSWYG; het spandoek kwam netjes op tijd en voldeed aan de verwachtingen
Annulering
DVC, bedankt voor het snel afhandelen van mijn bestelling, die ik geannuleerd heb. Erg professioneel afgehandeld.
Met vriendelijke groet
Guus Kop
Helemaal perfect en op tijd geleverd
Prima keuze vlotte levering en goed…
Prima keuze vlotte levering en goed product
Mqkkelijk en snel te bestellen van het…
Mqkkelijk en snel te bestellen van het spandoek. Goede controle
De vlagconnectors zijn een succes!
De vlagconnectors zijn een succes. De vlag blijft keurig hangen zonder om de stok te draaien, MITS je flink wat speling houdt door de vlag NIET mooi strak langs de stok te trekken. Wij zijn er blij mee!
Prijs/kwaliteit verhouding is goed
Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Vlaggen zijn netjes afgewerkt. Verzendtijd kwam niet helemaal overeen met de site/mail, maar het is zeer zeker een aanrader om hier iets te bestellen.
super goede service en medewerking
Veel te hoge verzendkosten
Heb een vlag omgeruild. Ze hebben een retourbon geprint maar moest als nog de volle mep betalen voor verzenden. Hadden ze wel even mogen zeggen.
Uiteindelijk waren alle verzendkosten duurder dan de vlag. Die je ook gewoon in een grote envelop kunt versturen

Svar fra Dokkumer Vlaggen Centrale
Nieuwe supporter vlaggen.
Uitstekende kwaliteit vlaggen en
alles keurig op tijd geleverd.
Prima!
Prima zaak met een snelle levering.
Snelle en zorgvuldige levering.
Prima service en vlotte levering .
Snelle levering en hele goede…
Snelle levering en hele goede aftersales bij vragen of opmerkingen!
Van een fijne samenwerking tot een vlag die de aandacht trekt
Voor mijn bedrijf heb ik onlangs een prachtige beachflag besteld bij DVC. Omdat ik onervaren ben in het werken met ontwerpprogramma's heb ik - na eerst zelf proberen en proberen - opgebeld met de vraag of ze mij konden helpen hierbij. Dit is
vanaf het begin ontzettend vriendelijk en goed opgepakt door de medewerkers, zowel telefonisch als via de mail. Ik had enkele wensen, zij hadden advies en ideeën en zo is het een vlag geworden waar ik echt helemaal blij mee ben en wat de aandacht trok van veel mensen. Dus complimenten voor de betrokken samenwerking en zeker ook voor de kwaliteit van de vlag. Echt geweldig! Jasmijn - EigenWijzeVrouwen
Snelle levering en top kwaliteit !
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.