Goede informatie, eigenlijk wel zelfs teveel van het goede omtrent levering. Maar dat is dan ook het enige waar ik wat over te klagen heb. Prima verpakt, juiste kwaliteit van de producten.
Se hva andre synes
Goede en heldere communicatie met Rogier. Door probleem met Mollie payments. Rogier heeft gezorgd voor onmiddellijke shipment en zo de bestelling de volgende dag ontvangen. Al vele jaren klant bij duu... Vis mer
Een bestelling gedaan ivm een evenement in het buitenland. Ik had een deadline wanneer het binnen moest zijn echter bleef het pakket bij de transporteur hangen. Waarna Ruben van duursport hetzelfde no... Vis mer
Selskapet har svart
Mooie aanbieding waardoor dit produkt goedkoper was dan ergens anders. Omdat het niet op voorraad was kon ik een email-alert instellen. Enkele dagen later kreeg ik bericht, heb ik besteld en had ik he... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Duursport
Skrevet av virksomheten
Persoonlijk advies!
Het team achter Duursport maakt online winkelen juist persoonlijk. Zie je door de bomen het bos niet meer, of wil je net even wat meer info om je keuzes kracht bij te zetten? Maak een afspraak voor persoonlijk contact, of setl je vraag aan onze support. Met de jaren lange ervaring, en kennis in het toepassen van sportvoeding op elk niveau, is het team van Duursport een ware vraagbaak. Ga voor het persoonlijk advies van onze professionals en ervaar je dezelfde service als in fysieke winkels, de echte specialzaken.
Ga voor gemak!
Het zeer uitgebreide aanbod, waar elke topmerk zijn plaats heeft gevonden, is overzichtelijk weergegeven. Dankzij onze filters in merk, product en categorie vind je nog meer en kun je makkelijker vergelijken op prijs.
Duursport helpt jou om je sportprestatie naar een hoger niveau te tillen. Welke sport je ook beoefent en op welk niveau je dit doet, bij ons ben je aan het juiste adres!
Sportvoeding voor wielrennen, hardlopen, mountainbiken en triathlon
Skrevet av virksomheten

- Sportvoeding wordt van oudsher toegepast bij lange duurinspanningen, waar onze huidige voorraden op basis van een gezond en uitgebalanceerd dagelijks voedingsprogramma niet toereikend zijn. Echter blijft het niet meer bij enkel wielrennen, hardlopen, mountainbiken en triathlon. In de huidige sportbeleving wordt de positieve ondersteuning ook ervaren in diverse andere takken van sport zoals diverse teamsporten, schaatsen, trailrunning, roeien en nog veel meer. Zowel de bekende producten als sportdrank, energierepen, energiegels en hersteldrank, als mede specifieke sportsupplementen genieten steeds meer bekendheid in de top- en breedtesport.
- Advies in sportvoeding
- Om jou zo goed mogelijk bij te staan in het juiste advies voor het toepassen van sportvoeding zijn wij makkelijk bereikbaar via onze online chatfunctie, per telefoon en e-mail. We doen er alles aan om jouw sportprestatie te optimaliseren en sportieve ambities waar te maken. Dus heb je vragen over producten, gebruik en bestellingen, onze klantenservice staat voor je klaar! Wil je graag alles een nalezen? Op onze Blog-pagina blog publiceren wij meerdere keren per week nieuwe artikelen over sport, voeding, sportvoeding en advies. Houdt onze blog pagina, nieuwsbrief en/of social media goed in de gaten en je mist niets meer.
Kontaktopplysninger
Lageweg 28, 2222 AG, Katwijk, Nederland
- +31(0)71-4081727
- info@duursport.nl
- duursport.nl
Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snelle en correcte bezorging
Snelle en correcte bezorging. De THT datum klopt en helpt bij de bestelling
Goede informatie en veel
Goede informatie, eigenlijk wel zelfs teveel van het goede omtrent levering.
Maar dat is dan ook het enige waar ik wat over te klagen heb.
Prima verpakt, juiste kwaliteit van de producten.
Snelle en correcte levering voor knappe…
Snelle en correcte levering voor knappe prijzen.
Na een vraag over de levering van…
Na een vraag over de levering van producten, goede en duidelijke uitleg over de producten. Verder goede uitleg over gebruik van sportvoeding.
Correcte en snelle levering
Veel keuze uit verschillende merken en producten. Goede prijs-kwaliteit. Correcte en snelle levering.
Goede prijs/ kwaliteits verhouding …
Goede prijs/ kwaliteits verhouding lekkere smaak en een super snelle levering!
Makkelijk te bestellen en snel in huis
Groot assortiment
Groot assortiment, bekende merken, gespecialiseerd in voeding, snelle levering, regelmatig actieprijzen.
levering duurde 5 werkdagen...
levering duurde 5 werkdagen...
smaak van product is niet heel geweldig.
Zelf fout gemaakt met bestelling
Zelf fout gemaakt met bestelling, perfect en snel opgelost door duursport.nl TOP
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.