Duumaa meubels & interieurbouw Anmeldelser 5

3. Møbelprodusent
  4. Interiørentreprenør
  5. Kjøkkenforhandler
  6. Utemøbler

Duumaa is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van unieke, op maat gemaakte meubels en interieuroplossingen. Of je nu op zoek bent naar een prachtige tafel, een op maat gemaakte kast of een complete make-over van je interieur, wij combineren vakmanschap met stijl om iets bijzonders te creëren. We werken met de beste materialen en houden daarbij duurzaamheid en kwaliteit altijd in het oog. Geen massaproductie, maar ambachtelijk handwerk waar we trots op zijn. Onze ontwerpen variëren van modern en strak tot warm en landelijk, zodat we altijd iets kunnen maken dat perfect bij jouw wensen past. Naast meubels helpen we je ook met interieuradvies, zodat je huis of werkruimte helemaal tot zijn recht komt. We denken met je mee en zorgen dat je je écht thuis voelt in je eigen interieur. Kortom, bij Duumaa Tafels draait alles om maatwerk, vakmanschap en jouw persoonlijke stijl, zodat je kunt genieten van meubels die niet alleen mooi zijn, maar ook jarenlang meegaan.

4,1

Bra

Beste mensen,

Beste mensen,

Bij deze wil ik graag mijn positieve ervaring met jullie delen betreft Duumaa leverancier.
Hele fijne en betrouwbare service.
Ze zijn snel, hebben ook een prettige methode om te kunnen betalen met meerdere opties.
De tafel die ik bestelde is echt waanzinnig mooi!
Top service en goede kwaliteit, echt een aanrader.
Bestellen zou ik zeggen,
Maxime

19. april 2026

Svar fra Duumaa meubels & interieurbouw

Heel fijn om te lezen! Bedankt voor je review en veel plezier er van gewenst!

Prachtige tuintafel

Vorige week is onze speciaal op maat gemaakte ovale tuintafel bezorgd en staat nu prachtig met de bijpassende stoelen op ons terras. Enthousiaste mensen, goede dienstverlening, mooie materialen....

12. mars 2026

Svar fra Duumaa meubels & interieurbouw

Dag Liesbeth, dank voor je fijne review. Leuk om te lezen!

Mooie en sterke tuinset met zeer goede service

Mooie en sterke tuinset gekocht, snel geleverd. Na een maand is één houten ligger gaan barsten, deze is door Duumaa vakkundig vervangen bij ons thuis, zonder extra kosten voor ons. Perfecte service!

11. september 2025

Svar fra Duumaa meubels & interieurbouw

Bedankt voor je fijne review!

Prima!!!

Mooie tafel! Goede service!
Aanrader

14. april 2025

Svar fra Duumaa meubels & interieurbouw

Bedankt voor je review Myriam!

Tafel op maat

Van de aanvraag per email voor een custom made tafel tot aan het leveren en in elkaar zetten van de tafel kregen we perfecte service.

18. juni 2024

Svar fra Duumaa meubels & interieurbouw

Veel plezier van de tafel gewenst en bedankt voor je review!