Dutchsneakers Anmeldelser 83

TrustScore 2.5 av 5

2,5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ondertussen terug betaal verzoeken gestuurd. Is er ergens iets te vinden waar alle gedupeerde van deze site zich kunnen melden. Als ik die vind zal ik deze zeker delen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dutchsneakers lijkt onbereikbaar. Ik wil mijn schoenen retour sturen maar tot op heden probeer ik al weken in contact te komen maar geen reactie op tickets en eerdere emails. Ik ben nu in contact met... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ze hebben mijn probleem toch opgelost, en mijn geld teruggekregen. Ook kreeg ik een aanbod dat ik achteraf mag betalen. Ik zal ze toch een tweede kans geven. In ieder geval is dutchsneakers.com... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Air Max 1 daisy besteld, na 11 dagen in huis. Supermooi! En ze lopen lekker comfortabel. Ook heb ik voor mijn volgende aankoop een 10% kortingscode ontvangen, helemaal top! De klantenservice reage... Vis mer

Selskapet har svart

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De maat van mijn schoenen paste…

De maat van mijn schoenen paste perfect, het is geweldig om zo'n juiste keuze te kunnen maken bij online winkelen. Bedankt!

25. mai 2024

Hallo Nanko,

Bedankt voor uw fantastische 5-sterrenreview op Trustpilot! We zijn erg blij te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met Dutchsneakers.com.

We waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om uw inzichten te delen, die ongetwijfeld waardevol zijn voor andere klanten die overwegen bij ons te kopen.

Ons doel is om continu topkwaliteit service en producten te bieden, en uw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn. Uw tevredenheid met uw recente aankoop inspireert ons alleen maar meer.

Namens het hele team van Dutchsneakers willen we u bedanken voor het delen van uw positieve ervaring. Mocht u in de toekomst vragen hebben of iets nodig hebben, neem dan gerust contact op. We kijken ernaar uit u weer van dienst te zijn!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De website lay out is zeer…

De website lay out is zeer gebruiksvriendelijk, het was heel gemakkelijk om het gewenste product te vinden. Ook de klantenservice was zeer behulpzaam

24. mai 2024

Hallo co wolbers,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn bestelling kwam snel aan en mijn…

Mijn bestelling kwam snel aan en mijn schoenen bleken van betere kwaliteit dan ik had verwacht, een echt waar voor je geld product

Hallo Elle Hover,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekende service, Ongelooflijke prijzen!

Geweldige service! Snelle service! Behulpzame service! Geweldige verkoop! Beste prijzen!

Hallo issaac,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering en uitstekende service…

Snelle levering en uitstekende service met een geweldige sneakercollectie!

Hallo Verle,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De bezorging was razendsnel en alles…

De bezorging was razendsnel en alles kwam in perfecte staat aan. Ik heb geen enkel klacht! De webshop is geweldig, en die saleprijzen maken het helemaal af!

Hallo Davidi Otte,

Geweldige service

Uitmuntende kwaliteit en bliksemsnelle verzending

Hallo Bart P,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn schoenen zijn gisteren aangekomen

Mijn schoenen zijn gisteren aangekomen. Zeer goede kwaliteit en ik ben tevreden. Tot de volgenden keer bijn het winkelen!

Hallo Ko Van,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Op zoek naar een paar Nike sneakers die…

Op zoek naar een paar Nike sneakers die elders uitverkocht waren, vond ik ze bij dutchsneakers. De levering was snel en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

22. mai 2024

Hallo M. Crone,

Wouter - Team Dutchsneakers.com

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv