Duo dak onderhoud B.V. Anmeldelser 107

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Alles netjes gecommuniceerd Ik had een goede communicatie met kantoor als met de werknemers. En werkt alles netjes af. Dakraam sloot niet meer. Het probleem werd opgelost.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn erg tevreden met hoe het werk gedaan is en zeker ook met de mannen die het werk hebben gedaan. Er werd goed meegedacht en voldaan aan eventuele wensen die we extra hadden. Ook was de commu... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Vanaf moment van inmeten, aanbieden van offerte tot aan uiteindelijke oplevering van het werk. Er wordt van A tot Z meegedacht met jou als klant voor het beste... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Yassin en zijn mannen hebben onze drie platte daken van PIR-isolatiemateriaal voorzien en nieuw bitumen en lood. Lastige daken met pannenopstanden en vreemde hoeken. Ze zijn niet snel, maar werken... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Taktekker

Skrevet av virksomheten

Service & Top Garantie Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring, waardoor ze allerlei verschillende opdrachten kunnen uitvoeren. Is uw dak aan onderhoud of vernieuwing toe? Of heeft u vragen over het dak of dakbedekking? Wij helpen u graag verder. Wij werken met de juiste oplossing en het beste resultaat. Wij zorgen dat we snel ter plaatse zijn zodat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alles netjes gecommuniceerd

Alles netjes gecommuniceerd
Ik had een goede communicatie met kantoor als met de werknemers.
En werkt alles netjes af.
Dakraam sloot niet meer.
Het probleem werd opgelost.

19. mars 2026

Svar fra Duo dak onderhoud B.V.

Bedankt voor je mooie review!

Klopt inderdaad, dat dakraam was een klein puntje en gelukkig snel opgelost. Fijn om te horen dat alles verder netjes is verlopen en dat je de communicatie zo goed hebt ervaren.

Mocht er nog iets zijn, laat het gerust weten 👍

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tevreden met de werkzaamheden die gedaan zijn.

Er werd goed meegedacht en voldaan aan eventuele wensen die we extra hadden.
Ook was de communicatie met het kantoor en de eigenaar erg fijn en duidelijk. Ook wilde we wat extra werkzaamheden laten doen en dat werd gelijk bekeken of dat er direct er bij kon worden gedaan en daardoor zelfs waren de mannen bereid om in het weekend door te werken. Echt subliem.

20. februar 2026

Svar fra Duo dak onderhoud B.V.

Hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over het werk en onze mannen. We vinden het belangrijk om mee te denken en flexibel te zijn waar nodig, dus mooi dat dit zo is ervaren. Dank voor het vertrouwen en de prettige samenwerking!

Yassin – Duo Dakonderhoud

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede communicatie en goed werk geleverd

Prettige ervaring gehad met DUO. De mannen waren op tijd aanwezig en hebben goed werk geleverd tegen een eerlijke prijs. Naderhand foto’s laten zien en ben blij met het resultaat.

5. februar 2026

Svar fra Duo dak onderhoud B.V.

Bedankt voor de mooie review en het vertrouwen in DUO. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de communicatie, het werk en het eindresultaat. We doen ons best om alles duidelijk en netjes op te leveren, dus mooi dat dat zo is ervaren. Graag tot een volgende keer.

Vriendelijk en goede communicatie

Vriendelijk, snel en professioneel. Netjes werk geleverd en goede communicatie. Zou ze zo weer bellen.

25. januar 2026

Svar fra Duo dak onderhoud B.V.

Bedankt voor je fijne review! Mooi dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent over het werk en de communicatie. We helpen je in de toekomst graag weer.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Afvalstorting

Geen klant geweest, maar regelmatig storende ervaring met het bedrijf dat rond 5.30 - 6 uur de hele buurt wakker maakt, doordat er bedrijfsafval in de PMD container gepropt wordt. Sowieso mag dat daar niet in. En vanwege dat vroege tijdstip weten ze dat zelf waarschijnlijk ook wel. Dit is al verschillende keren bij de containers aan de Graswinkellaan in Weert gebeurt. Hopelijk komt hier snel een eind aan.

4. november 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Duo dak onderhoud B.V.

Beste u heeft deze review geplaatst bij het verkeerde bedrijf wij komen nooit in Weert en wij gooien onze afval daar ook niet neer. we zouden het op prijs stellen als u deze review verwijdert en bij het juiste bedrijf gaat plaatsen veel succes verder.Duo dakonderhoud B.V.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Renovatie pannendak jaren dertig…

Renovatie pannendak jaren dertig woning. Correcte communicatie. Heldere afspraken, goed communiceren met de vakmannen. Geleverd conform planning. Voor zover ik kan beoordelen (vooral visueel dus) een geslaagde renovatie.

18. oktober 2025

Svar fra Duo dak onderhoud B.V.

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! We vinden het belangrijk dat afspraken duidelijk zijn en dat onze klanten zich goed geïnformeerd voelen tijdens het hele traject. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen — dat waarderen we enorm.

Team Duo Dakonderhoud B.V.

Goed werk

Goed werk, heldere communicatie

15. oktober 2025

Svar fra Duo dak onderhoud B.V.

Dank veel plezier van je dak.

Betaalbare kwaliteit

De medewerkers van duo Dakonderhoud leveren prima kwaliteit voor een goede prijs.

30. september 2025

Svar fra Duo dak onderhoud B.V.

Bedankt voor je review en de waardering! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze kwaliteit en prijs. We blijven ons best doen om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Team Duo Dakonderhoud

Ik ben ontzettend tevreden

Ik ben ontzettend tevreden over het werk van Duo Dakonderhoud. Zij hebben bij mij de dakpannen van de woning vervangen én de rieten kap op de veranda vernieuwd naar een mooi dak met dakpannen. Het hele traject verliep soepel: duidelijke communicatie, vakmanschap en een strak eindresultaat. De medewerkers waren vriendelijk, werkten netjes en lieten alles keurig achter. Mijn woning ziet er weer perfect uit en ik kan ze iedereen aanraden die op zoek is naar betrouwbaar dakonderhoud.

2. oktober 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Duo dak onderhoud B.V.

Bedankt Rob voor je mooie review en het vertrouwen in ons team. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het resultaat en het hele traject prettig is verlopen. We wensen je veel plezier met het vernieuwde daken, en mocht er in de toekomst iets zijn, dan staan we uiteraard graag voor je klaar.

Team Duo Dakonderhoud

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Responsive and helpful in understanding…

Responsive and helpful in understanding the work being planned, costs, materials, etc.

23. september 2025

Svar fra Duo dak onderhoud B.V.

We really appreciate your feedback! Great to know you felt supported and well-informed about the work and materials.
— Team Duo Dakonderhoud

De communicatie

De communicatie
Netjes iedere keer geïnformeerd over
De werkzaamheden
Net personeel
En alls netjes afgewerkt en opgeruimd 👍

21. august 2025

Svar fra Duo dak onderhoud B.V.

at fijn om te lezen, bedankt voor uw terugkoppeling! 🙏
We vinden het belangrijk dat alles netjes verloopt en zijn blij dat dit ook zo is ervaren.
Heel veel plezier van uw dak gewenst, en mocht er ooit iets zijn, dan staan wij altijd voor u klaar.

Duo Dakonderhoud

Gemaakte afspraken nagekomen;

Gemaakte afspraken nagekomen;
Meedenken tijdens de uitvoering;
Flexibel en vriendelijk personeel.

9. juli 2025

Svar fra Duo dak onderhoud B.V.

Dank je wel voor de review.
Super fijn om te horen dat alles naar wens was.We staan altijd klaar om flexibel en vriendelijk te helpen. Daar staan we voor als Team Duo dakonderhoud.

Beste Leslie,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de communicatie en oplevering naar wens waren. We stellen uw vertrouwen in ons zeer op prijs en staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Aanrader, zeer tevreden!

Vanaf het eerste contact een goed gevoel gehad bij Duo. Er was van begin tot eind transparantie en fijne communicatie, en toen de werkzaamheden onverwachts uitgebreid moesten worden werd er flexibel gedacht en gehandeld. Dit allemaal voor een eerlijke prijs. Wij komen zeker weer terug bij Duo voor toekomstige dakwerkzaamheden, nog heel erg bedankt!

2. april 2025

Beste Yasmin,

Hartelijk dank voor deze mooie woorden en het vertrouwen in Duo Dakonderhoud! We zijn blij om te horen dat jullie de samenwerking als transparant, flexibel en prettig hebben ervaren. Ook bij onverwachte wendingen doen we ons best om mee te denken en oplossingen te bieden die passen bij uw wensen. U bent altijd van harte welkom voor toekomstige dakwerkzaamheden.

Top!

Snel, goed en vertrouwbaar!

26. april 2025

Svar fra Duo dak onderhoud B.V.

Bedankt voor uw review, en goed om te horen dat alles naar wens is bevallen.

Prima prijs/kwaliteit

Prima prijs/kwaliteit. Contact leggen kwam in het begin wat moeilijker op gang, maar ging daarna goed.

5. mars 2025

Beste Erik,

Bedankt voor uw review, goed om te horen dat u tevreden bent met de prijs / kwaliteit verhouden. Begin dit jaar zijn wij bezig geweest om ons klant contact te verbeteren, waardoor het soms iets langer heeft geduurd.

Goed

Goed, vakkundig en snel geholpen. Duidelijke communicatie.

5. mars 2025

Beste Max,

Bedankt voor uw positieve review, goed om te horen dat u tevreden bent op elk vlak.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede offerte en goed project management

De offerte duurde een paar dagen langer dan gedacht, maar de kwaliteit was goed, duidelijk en overzichtelijk gespecificeerd een een goede prijs.
Een afspraak gemaakt wanneer het project zou beginnen en hier werd keurig aan gehouden. Er werd rusitig en netjes gewerkt, vriendelijke gecommuniceerd.
Ook advies gegeven over een paar zwakke punten. Het project kwam binnen de geplande tijd af. We zijn zeer tevreden.

20. januar 2025

Beste Erik,

Hartstikke bedankt voor uw positieve review van onze werkzaamheden. Wij zijn blij dat uw ervaring met ons zeer positief was. Wij streven er altijd na om binnen de geplande tijd alles af te krijgen, echter soms duurt het net iets langer. Maar wij zorgen altijd dat onze klant de kwaliteit krijgt dat van ons verwacht wordt.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv