Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wracałam dzisiaj z Danii, kierowcy obu busów nr 12 i nr 2 byli bardzo życzliwi,pomocni i bardzo sprawni przy przesiadce i są dobrymi kierowcami z którymi czułam się bezpiecznie Jeżdżę z Duńczykiem o... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Chcialam podziekowac za bezpieczna jazde z fantastycznymi kierowcami ,ktorzy byli bardzo pomocni i mili dla nas klientow.Panu Michalowi i Igorowi z busa nr.12 i Panu Tomaszowi iMateuszowi z busa nr.11... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mogę tylko zachwalić i polecić firmę. Już drugi raz dostarczają paczkę do domu, świetny kontakt. Wszystko zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, zawsze przemili kierownicy, którzy służą pomocą. Paczka... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wszystko zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, kierowca służył pomocą w odebraniu pączki. 26)27 stycznia 2026 Dziękuję bardzo za pomoc kierowcy Bus nr 2 paczka dostarcza w takim samym sranie jak wysł... Vis mer

Informasjon om virksomheten

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

4,9

Alle anmeldelser

48 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Opinia

Jeżdżę z Polski do Danii oraz z Danii do Polski kierowcy z duńczyka bardzo mili, uśmiechnięci pomocni. Kierowcy z busa nr. 1 bardzo przesympatyczni i humorystyczni . Polecam wszystkim firmę duńczyk z nimi czas mija przesympatycznie. Z tą firmą możesz wysłać nawet paczkę. Pozdrawiam serdecznie wszystkich kierowców i całą firmę

4. juni 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

W dniu 8 czerwca 2024 wracałem z Danii…

W dniu 8 czerwca 2024 wracałem z Danii busem o nr 12 do Polski.Kierowca o wysokiej kulturze osobistej,uśmiechnięty ,Organizacja rozdzielenia pasażerów po niemieckiej stronie bardzo sprawna i krótka.Podróż wyjątkowo krótka.Jeżeli ktoś wybiera się do Danii lub chce z niej wracać nie denerwując się w podróży polecam Państwu Firmę Duńczyk. RM

8. juni 2024

Pełen profesjonalizm.Szybko i…

Pełen profesjonalizm.Szybko i bezpiecznie do celu.Mili kierowcy,bardzo pomocni jeśli potrzebujesz jakiej kolwiek informacji.Polecam firmę Duńczyk.Zadzwoń a napewno nie pożałujesz.

21. april 2024

Usługa godna polecenia

Przekazana przesylka została przekazana odbiorcy w ustalonym krótkim terminie. Dziękuję za odpowiedzialność i niezawodność.

26. mars 2024

Witam serdecznie

Witam serdecznie. Miałem przyjemność jechać z Dani do Polski z kierowcą o imieniu Dawid. Powrót w miłej atmosferze. Jestem zadowolony z usług przewozów Duńczyk. POLECAM

9. mars 2024

Najlepsi

Korzystam z usług firmy już długi czas Wszystko w jak najlepszym porządku Kierowcy Michał i Mikołaj pełna profeska👍

3. mars 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zaraz dojeżdżam bezpiecznie do domku

Zaraz dojeżdżam bezpiecznie do domku - pełna wdzięczności, choć troszkę zmęczona długą podróżą. Chcę pogratulować wszystkim w firmie za mistrzowski poziom obsługi. Zacząwszy od kompetentnych Pań z biura (pełna i wyczerpujaca moje wszystkie zapytania rozmowa, telefon zawsze o umówiomej godzinie), a także Panach Kierowcach (za ich bezpieczna jazdę, za troskę o samopoczucie, za serdeczną pomoc i opiekę nad osobą niepelnosprawną). Telefon od kierowcy także na wskazaną godzinę i przyjazd na czas. Busy czyste, działajace ogrzewanie, klima, przystanki w komfortowej liczbie i... super smaczna woda Duńczynianka - mineralna i niegazowana- bardzo zdrowa na długie podróże. Złagodziliście mój lęk przed podróżą busem, bo wypadkiem komunikacyjnym zakończyłam podróż w zeszłym roku z konkurencyjną firmą. Jeszcze raz pięknie dziękuję i życzę samych sukcesów za Waszą ciężką pracę. Ciechanowianka Ania ❤️

25. februar 2024

Świetna flota

Świetna flota. Polecam wszystkim,sprawnie,szybko,profesjonalnie. Dziękuję kierowcy Kamilowi za bezpieczną i miłą podróż.

4. februar 2024

Jestem zadowolonym klientem.

Jestem zadowolonym klientem.
Jeżdżę tym przewoźnikiem już 6 lat, nigdy nie było problemu z oszacowaniem czasu dojazdu oraz podróży. Siedzenia są wygodne i idealnie rozmieszczone. Oceniam na 5 gwiazdek,bo uważam, że na tyle zasługują. Szczególne podziękowania dla Pana Michała :)

26. januar 2024

Podziękowanie, trasa Warszawa-Kopenhaga

Witam serdecznie, chciałabym podziękować firmie DUŃCZYK za swoje usługi. Jestem klientką od 5 lat i jestem bardzo zadowolona nigdy nie miałam żadnych problemów. W SZCZEGÓLNOŚCI CHCIAŁABYM PODZIĘKOWAĆ PANU DARKOWI Z BUSA NR 6 ZA EMPATIĘ I POMOC ,oby było jak najwięcej takich kierowców.

16. januar 2024

Super

Super, super, super. Polecam serdecznie, bus numer 3 Kuba i Mikołaj oraz w szczególności Pana z Busa numer 5 Mikołaja.
Jestem bardzo zadowolona, napewno jeszcze skorzystam. ♡♡♡

14. januar 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pozdrawiam zespół Duńczyka podruż z…

Pozdrawiam zespół Duńczyka podruż z nimi jest jak wybranie sie z kumplami na piwo.Wesoła ekipa zawsze można pogadać polecam sprubować z nimi podrużować.Pozdrawiam Sławomir Prezes Ośrodka Wypoczynkowego kierowców Duńczyk do zobaczenia koledzy.

12. januar 2024

Firma godna polecenia

Firma godna polecenia, w szczególności polecam busa nr 4 i 6 .Kierowcy pomocni i mili. Podróż minęła bardzo bezpiecznie !

9. januar 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bardzo komfortowa podróż z Panem Kamilem i Panem Rafałem z busa nr 2 :)
Przemili kierowcy

10. januar 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv