Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik kreeg het gps horloge van mijn zoontje niet geïnstalleerd. Ik ben heel erg goed geholpen en alles werkt nu. Ik had een berichtje gestuurd en kreeg gelijk antwoord en hulp. Ik raad dit bedrijf zeker... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn GPS Horlopge Junior 4G Aqua Video Call kon opeens geen verbinding meer maken met het mobiele netwerk. Zelf eerst van alles geprobeerd en daarmee blijkbaar ook wat verkeerde instellingen er in... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De batterij van het gps-horloge was aan vervanging toe. Je hoeft maar even een appje te sturen en de heer Ruimschoots komt direct in actie: zeer behulpzaam, accuraat, snel en uitermate vriendelijk.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Echt een super fijne ervaring. Het horloge van mijn zoontje kreeg ik niet ingesteld op geen enkele manier. Nu was ik op internet gaan zoeken naar een extern bedrijf die mij zou kunnen helpen. Uitge... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. GPS-leverandør
  2. Elektroverksted
  3. Netthandel

Om Storm discount

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Bij Storm discount ontvangt u goede service tegen een zeer scherpe prijs. Een perfect gebruiksklaar Gps horloge telefoon voor kinderen of volwassenen. Zowel junioren, ouderen en senioren altijd dichtbij. Met een GPS horloge tracker met belfunctie en SOS knop. Ook voor honden en katten leveren wij gebruiksklare gps trackers met prepaid simkaart. Een GPS trackers voor hond en kat zonder abonnement schaft u aan bij ☆ Storm Discount ☆ Meer info over gps tracker leest u op ons Mijngps Blog. Lees ook eens de honderden Google en Facebook vijf sterren reviews.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Hulp met smartwatch kinderen

Ik stuurde hem een bericht via whatsapp over de smartwatch voor kinderen die ik niet met het netwerk verbonden kreeg. 1min later had ik antwoord en binnen de kortste keren was alles opgelost! Geweldige goede service en zeker een aanrader.

31. mai 2024

super service

super service , ik dacht eerst hmm ik ben een klein beetje bekent in deze wereld.
maar dit is super gemaakt
goede sevice en altijd vriendelijk en eerlijk .
top

26. mai 2024

Top service

Top service!
Op een kwartiertje was alles opgelost.
De kids horloge wou niet verbinden met de app. We hadden zelf al vanalles geprobeerd, maar helaas.
Om 22u30 ´ s avonds heeft hij het vanop afstand geregeld.
Er zal morgen ochtend iemand heel blij zijn!
Bedankt!

13. mai 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Je vraagt je af hoe het kan

Je vraagt je af hoe het kan. Maar het horloge maakt weer contact met de app. En dat binnen een half uur geregeld tijdens het eten van de operator!

7. mai 2024

Connectieprobleem horloge

Problemen met horloge… al maanden… na zoeken kwam ik een 06nummer tegen op een site die zou kunnen helpen…dit ge-appt en afgewacht… werd positief verrast terwijl ik niet zo goed wist wat ik moest verwachten! Direct geholpen! Super vriendelijk! Heel fijn! En alles opgelost!

24. april 2024

Supersnelle hulp

Supersnelle hulp! Ook al had ik de smartwatch niet bij hem gekocht.
Het was zo gemaakt en mijn dochter is helemaal blij dat ze het horloge kan gebruiken.

24. april 2024

Snelle reactie

Snelle reactie, probleem keurig snel opgelost.
Vriendelijk, echt een aanrader als je er zelf even niet uitkomt

18. april 2024

Kinder gps horloges

Al geruime tijd deden de gps horloges van mijn kinderen het niet. Via Trustpilot kwam ik bij Storm Discount terecht. Bernard heeft me stap voor stap geholpen de communicatie tussen de app en de tracker weer aan de praat te krijgen. Ook de GPS doet het weer. Ben heel erg blij met zijn service. Hij is geduldig en reageert snel.

13. april 2024

Snelle service

Zeer snelle en duidelijke service om ons gps kinderhorloge weer aan de praat te krijgen. Horloge hier ook gekocht. Hele duidelijke uitleg en reactiesnelheid is echt mega snel.

Echt zeer tevreden en een echte aanrader!

9. april 2024

Hulp bij belhorloge

Weer fantastisch geholpen toen het belhorloge van de kinderen het niet meer deed. Super snelle hulp, zeer geduldig en bekwaam. Absolute aanrader.

28. februar 2024

In 1 woord super

In 1 woord super! Binnen 20 minuten was het probleem met het horloge op afstand opgelost. Terwijl ik er al 5 uur mee aan het prutsen was.

30. januar 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

We hadden een 2e hands gps horloge…

We hadden via Vinted een 2e hands gps horloge gekocht, maar het beheeraccount bleek in gebruik. Direct goed geholpen door Storm Discount. In de avond via WhatsApp snel geregeld.

27. januar 2024

Snelle en goede service…

Een enkele keer dat ik voor de diensten moest betalen (vanzelfsprekend) maar voor de kleine hulpvragen staat hij toch echt iedere keer voor ons klaar. Echt top, kan niet anders zeggen.
Het betreft zo een GPS tracker/smart horloge. En bij ieder dingetje heel vriendelijk en behulpzaam. Eigenlijk ook iedere keer heel snel.
Echt top!
Bedankt hoor!

27. januar 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv