Beneden mijn verwachtingen. Op basis van reviews bestelde ik dit niet gekende merk, maar het glad mixen gaat veel moeilijker dan met mijn oude braun, groenten blijven vastzitten in de gaten van de st... Vis mer
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Fantastische service zeg. 7 maanden na aankoop begaf de staafmixer het, de rest van de onderdelen werken wel. De mail werd zeer snel beantwoord en binnen 2 dagen had ik gratis nieuwe staafmixer binnen... Vis mer
mooie prijs, sterk vermogen, breed inzetbaar zowel als handmixer als staafmixer. Nog niet alle onderdelen gebruikt. Sommige opzetstukken voelen wat licht aan qua materiaal dus dat is nog even afwach... Vis mer
Ik schreef eerder een review van mijn Duix staafmixer met toebehoren. Ik noemde daarin een verbeterpunt en had nog een opmerking over het materiaal. Dit alles niet bedoeld als klacht maar als positiev... Vis mer
DUIX, een Nederlands merk. Wij leveren vanuit onze opslag loodsen in Nederland binnen één dag naar klanten in Nederland en België. Producten van het merk DUIX worden ontworpen, uitbundig getest en verbeterd om klanten langdurig te helpen. DUIX producten zijn gekeurd en voldoen aan de Europese product eisen die gelden binnen de EU en in Nederland.
Nederland
Har svart på 57 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Wij kochten deze solide staafmixer om zijn krachtige motor. En in de praktijk blijkt de koppeling met de hulpstukken heel stevig te zijn.
Een klein borsteltje ontbreekt nog wel om de 4 messen aan de binnenkant schoon te houden.
Gebruik hem sinds april elke dag, omdat de tanden trekken fout is gegaan.
En hij ziet er prachtig uit.
Ik vindt het een hele fijne en handzame staafmixer. Die zijn werk top doet
Staafmixerset aangeschaft voor een best hoge prijs. Bij aankomst bleken de mesjes vd staafmixer bot, hierover gemaild. Kreeg snelle, vriendelijke reactie en een nieuw opzetstuk opgestuurd!
Snelle levering, mooie robuuste kwaliteit en prima gebruiksgemak.
Wat een super staafmixer is dit zeg. Heel erg krachtig, maar die je ook kan reguliere. En dan heb je ook nog alle extra's erbij. Hij is ook niet zwaar. Kortom een hele goede aankoop geweest.
Mooie krachtige staafmixer. Voelt iets plastic i.v.m. mijn oude staafmixer. Doet wat ie moet doen.
Snelle levering en een geweldige staafmixer
Snelle levering en prima solide staafmixer voor een prima prijs. Heel blij mee!
Wij zijn zeer tevreden over de handmixer !! Snel en sterk . Levert mooie resultaten .
Heb alleen nog maar het haktoestel gebruikt!
Ik gebruik de hakmolen zeker wekelijks en ben daar heel blij mee werkt perfect !
Wat ik vandaag wel merkte is dat de plastieken maatbeker schijnbaar wat beschadigd is !
Ik heb de beker gespoeld met kokend water misschien is dat geen goed idee?
In het deksel van de beker blijft ook water achter ik steek het nochtans niet in de vaatwasser!
Duix S3 staafmixer besteld, ziet er erg mooi uit en ik ben zeer tevreden over de kracht van de staafmixer. Er was een klein mankement met een accessoire, dit was met 1 mailtje opgelost volgende dag mocht ik het nieuwe accessoire al ontvangen. Top service! Zeker een aanrader.
De staafmixer is echt van goede kwaliteit. Sterke motor en je merkt aan het gebruikte materiaal dat daar niet op bezuinigd is.
Bezorging ging prima. Goed verpakt en snel geleverd. Geen ervaringen met de klantenservice of garantie problemen.
De meest krachtige mixer die ik ooit gehad heb. Ook het hakmolentje in de set is top.
Ik heb enkel spijt dat ik deze niet eerder aangekocht heb.
Prima ervaring en mooi product.
Snelle verzending.
De site is gebruiksvriendelijk: intuitief en heel overzichtelijk samengesteld. Productbeschrijving was volledig en maakte het verschil tussen types apparaten duidelijk, waardoor het makkelijker was een bewuste keuze te maken. Levering was snel en goed verzorgd.
Wat we er van hadden verwacht hebben we ontvangen, een goed deugdelijk apparaat
Snelle verzending uitstekend apparaatje super keukenspeeltje
Mooi stevig product.
Duidelijke website, snelle verzending.
Belangrijkste is dat het een goede stevige staafmixer is.
Hakmolen nog niet geprobeerd
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.