Jeg har handlet hos dufteriet.no to ganger, og er svært fornøyd med opplevelsen begge gangene. De har et stort og variert utvalg, noe som gjør det enkelt å finne det man leter etter. Kommunikasjonen e... Vis mer
Har handlet her flere ganger, og er like fornøyd hver gang! Forsvarlig pakket og rask levering. Fantastisk kundeservice som er alltid villig til å gi gode råd og anbefalinger. Stort utvalg av parfy... Vis mer
Flott og oversiktlig nettside med godt utvalg som gjør det enkelt å finne hva man skulle ønske fra diverse merker til god pris. Har handlet dekanter flere ganger og er alltid like fornøyd, varene bli... Vis mer
Er du nysgjerrig på en duft men ønsker ikke å bruke mye penger på en blind buy, så er dette nettsiden for deg. Utrolig lett og oversiktlig side med ett stort utvalg av parfymer. Rask levering og hygge... Vis mer
Dufteriet er en norsk nettbutikk med fokus på dekanter av eksklusive og ettertraktede parfymer. Vårt mål er å gjøre det enklere for kunder å oppdage nye dufter, teste nisjeparfymer før kjøp av full flaske, og få tilgang til luksusparfymer i mindre mengder til en mer overkommelig pris. Alle dekanter hos Dufteriet fylles for hånd fra originale flasker i vår egen samling. Vi legger stor vekt på kvalitet i alle ledd, fra hygienisk og nøyaktig overføring til sikker og forsvarlig emballering. Dette bidrar til at kundene våre får en trygg og god opplevelse, både under bestilling og ved levering. Sortimentet består av et bredt utvalg parfymer fra anerkjente nisjehus og populære produsenter, med særlig vekt på dufter som er vanskelig tilgjengelige eller kostbare i full størrelse. Utvalget oppdateres jevnlig basert på etterspørsel, tilgjengelighet og nye innkjøp, slik at butikken stadig kan tilby relevante og spennende produkter. Dufteriet henvender seg både til kunder som er nysgjerrige på parfyme og ønsker å utforske ulike dufter, og til entusiaster som ønsker tilgang til eksklusive parfymer i praktiske prøve- eller reisestørrelser. Dekanter er også et godt alternativ for dem som ønsker variasjon uten å kjøpe store flasker. Vi er opptatt av ryddig kommunikasjon, god kundeservice og rask respons ved spørsmål eller behov for veiledning. Målet er å tilby en seriøs, enkel og trygg handleopplevelse for alle som ønsker å utforske kvalitetsparfymer på en mer fleksibel måte.
Handlet her flere ganger, med kun positive opplevelser! Alt er som det skal, og det hender det ligger noen ekstra gaver oppi der også. Rask levering. Kan anbefales på det sterkeste!

Svar fra Dufteriet
Supert utvalg til meget gode priser. Varer blir sendt raskt med god kommunikasjon underveis. Anbefales alle som er nysgjerrige på nye dufter! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar fra Dufteriet
Supert sted å handle dekanter. Godt og uvanlig utvalg, kommuniserer bra, flotte dekanter og etiketter og fint pakket!

Svar fra Dufteriet
Bare hatt positive opplevelser! Anbefales :)

Svar fra Dufteriet
Varene var fint pakket og ble sendt raskt. Fint utvalg av eksklusive parfymer. Anbefales.

Svar fra Dufteriet
Stort utvalg av parfymer og rimelige priser. Anbefales på det sterkeste!