DuffyboatsAnmeldelser

1. Sightseeingbyrå

Bådudlejning med Skipper i Københavns Havn.

Bra

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

God men for kort tur og ventetid

Vi skulle med Duffyboat på en polterabend.
De var det forkerte sted og vi ventede i 1 time på at de kom frem. Så vores tur blev kortere end betalt.
De sagde, at de ville kompensere os. Det har de først gjort efter 3 uger, hvilket ikke er tilfredsstillende.
Turen var dog god selvom den var alt for kort.

13. juni 2026

Smuk tur til brudepar

Med ret kort varsel assisterede Duffyboats med en smuk oplevelse til vores datter og svigersøns bryllup. De og gæsterne blev, efter vielse, afhentet af flere både ved kirkeskibet i Sydhavnen og vi fik alle en smuk og meget behagelig sejltur i området. Vi fik også lidt historie om havneområdet med i bagagen, fra en meget venlig og kyndig skipper. (Vi bliver nødt til at booke en tur senere og høre mere om områdets historie, for den er fascinerende). Mange tak for en særdeles smuk og mindeværdig oplevelse.

6. juni 2026

Rigtig god service og skøn sejltur!

Tak for en fantastisk skøn eftermiddag med Duffy Boats! De tilbyder utrolig god og fleksibel service. Vi havde behov for ændringer i vores booking aftenen inden sejlturen og de svarede os med det samme og kunne løse vores problem, så der var ingen bekymringer. Vores kaptajner var i godt humør og bidrog til at gøre stemningen høj og behagelig til vores polterabend arrangement. Bådene stod klar til aftalt tidspunkt og det er rart at man kan åbne/lukke "vinduerne" alt efter behov. Alt i alt fremragende. Tak for det :)

11. april 2026

Wonderful private Copenhagen tour

My wife and I hired a private boat from Max and the Duffy Boats team for a function of 9 people in January 2025. We found Max and everyone we dealt with to be exceptionally helpful, accommodating and knowledgeable of Copenhagen. Max was such an informative captain that there were times on our cruise that the conversation among the guests stopped as we were hanging onto everything he was saying.

If you are in Copenhagen and looking for a harbour cruise, particularly if it's a private cruise, then we highly recommend Duffy Boats.

11. januar 2025

sjov Kaptajn der var prikken over i´et på perfekt tur

Vi var 10 damer der havde valgt at leje en Duffybåd til en Polterabend. Kaptajn Jesper var den perfekte vært/kaptajn der med humor og professionalisme tog vores fest sikkert igennem kanalerne, en ægte VIP oplevelse. vi kan kun give Duffyboats og Jesper vores bedste Anbefaling og vi kommer helt sikkert igen

7. september 2024

Kæmpe anbefaling

Fantastisk oplevelse og tur!
Vi var 8 piger der havde booket duffyboats til et arrangement.
Vi oplevede hurtigt svar på mails, blev ringet op et par dage inden turen for at sikre de aftaler der var lavet - rigtig god service!
Selve bådturen var fantastisk. Der var plads til god mad (vi havde pakket), god musik, højt humør og stemning. Der var varme på båden, så trods et
lidt kølig efterårsvejr, kunne vi smide jakkerne.
Vi blev hentet af skipper Jesper, som var helt kanon, imødekommende og som var med til at sikre at arrangementet startede på bedste vis.
Duffyboats får vores største anbefaling og vi kommer uden tvivl til at booke igen til andre arrangementer.

26. oktober 2024

Båden var en god størrelse og rent

Båden var en god størrelse og rent. Dog afbrud kaptajn vores musik hver gang han talte i telefonen.
Han modtog mange opkald som medførte at vores musik hele tiden blev afbrudt dette var det eneste ulempe.

Udover hans telefon opkalde var det en hyggelig Tur: og god kommunikation

7. september 2024

Rigtig god tur, og dygtig håndtering af skipper

Vi var på 2 timers tur en lørdag eftermiddag med Rikke. Hun ankom præcist til afgangen. Hun sørgede for at vi fik set det vi gerne ville, og vidste hvad der ellers var interessante at se. Hun var professionel til at være deltagende på de rigtige tidspunkter, og ellers sørge for at vi havde fred til at være sammen med vores gæster på turen. Hun sørgede for at sejle godt i forhold til bølgerne, så vi fik en behagelig tur. Det var en rigtig god tur.

3. september 2022

SKØN sejltur i København!

Familie på 9 (= 1 1/2 - 65 år) havde en fantastisk god 2 timers oplevelse hos Duffeboats!
Fin fin båd, behagelig skipper (= Goran), skøn sejltur gennem havn og kanaler samt en smuttur og landgang på Trekroner-fortet. Selv FREMRAGENDE sommervejr havde Duffboats sørget for.
Vi anbefaler ABSOLUT gerne Duffyboats til de der ønsker en skøn sejltur i KBH.

25. juli 2021

Fantastisk tur igennem Københavns…

Fantastisk tur igennem Københavns kanaler, vejret var perfekt og vores guide Irma var perfekt, hun havde styr på både båd og historiske facts, ikke sidste gang vi prøver dette.
Familien Nielsen

3. oktober 2020

Svar fra Duffyboats

Mange tak for de fine ord.
Det er vi meget glade for at høre.

Vi glæder os til at se jer igen.

Team Duffy

Fantastisk service og skøn oplevelse

Vi havde i går den mest vidunderlige og dejlige sejtur med Duffy Boats. Lasse som var kaptajn sejlede os ind de fineste steder og det var en stor oplevelse at se smukke København på den måde.
Jeg havde inviteret 8 kvinder med ud på tur og lige fra jeg bestilte turen, har jeg fået den allerbedste service. Alt faldt i hak - vi skulle ind og samle lidt mad op fra en restaurant på vejen og båden var gjort så fint klar til os. Tusind tusind tak til Aline og Lasse for at give os sådan en dejlig oplevelse. Mange hilsner Sara Blædel

24. september 2020

Svar fra Duffyboats

Mange tak for de rosende ord.
Det var en fornøjelse at sejle med jer.
Vi håber at vi dig / jer i havnen en anden gang.
Team Duffy

Fantastisk dag med duffyboats

Var en tur med duffyboats lørdag d 5/9-2020, og kan kun sige vi havde en helt fantastisk dag, takket være vores kaptajn Irma som sejlede båden.
Super glad og smilede, god til at fortælle hvad vi kom forbi og oplevede.
Rigtig fine både i har, pæne og rene.
Så alt i alt en kanon oplevelse 😊

9. september 2020

Svar fra Duffyboats

Mange tak for de gode ord.
Det er vi meget glade for at høre.

Team Duffy Boats

Vandvittig dårlig service!!.

Vandvittig dårlig service!!.

Det er grundlovsdag og alle institutioner i vores Kommune har lukket.
Vi beslutter os for at leje en Duffyboat på nettet samme dag og betaler.
Da vi står en time inden afgang med 2 børn på 3 og 6år fulde af forventning, ringer de fra Doffyboat og aflyser.

Begrundelsen var, ingen var på arbejde???
Jeg oplyser at jeg har bestilt og betalt, hvilket ikke var noget de kunne bekymre sig om. Der måtte være tale om en fejl i deres bookingsystem.

Jeg er rasende.

5. juni 2019

God og anbefalelsesværdig oplevelse

Vi havde til en polterabend bestilt en Duffyboat med plads til 8 mand og skipper. Skipperen kom som aftalt og tog os med fra Kulturhuset på Islandsbrygge. Hele oplevelsen var bare super god. Vores skipper informerede os omkring evt. situationer som kunne opstå og hvordan vi skulle forholde os. Deruover var der fin plads på båden til os alle.

Vores skipper var frisk og imødekommende, og tog sig endda tid til at gøre et stop, så vi kunne komme på toilettet, under de 2 timers sejlads. Han fortalte også engang imellem om det forskellige vi sejlede forbi.

Alt i alt en virkelig fed og anbefalelsesværdig oplevelse. Det eneste, som trækker lidt ned er, at jeg havde booket båden fra kl. 13.00-15.00, og da jeg tilfældigt ringede og tjekkede op på noget andet, var vi skrevet ind til kl. 15.00-17.00. Heldigvis opdagede vi fejlen, men hvis ikke jeg havde taget kontakt, var vi mødt op kl. 13.00 uden båd. Det bør man lige være opmærksom på. Ellers var alt i top!

16. august 2018

Fremragende

Total uden nogen form for sejlererfaring tog vi afsted med mig ved roret. Efter en kort men fyldestgørende instruktion tog vi afsted. Først galt det Trekroner. Der var ikke meget trafik i den retning og mest åbent vand, så chancen for at jeg fik lavet manøvrekoks var minimalt. Men det gik helt fint. Så galdt det om at komme over til Langelinie og derfra ned mod Bryggen. Den lille hyggelige båd klarede det hele og vi kom alle både glade og tørskoede hjem. Tak for en fed oplevelse og dejlige 2 timer rundt i havnen.

17. september 2016

Skøn sensommeraften med Duffy boat

Fantastisk aftentur med indian summer op og ned i København Havn. Besøge Trekroner, se vandflyveren mellem København og Århus sejle ind i havnen, masser af glade mennesker der bader fra kajen på begge sider af Københavns Havn, vinke til andre sejlere, imens man nyder medbragt god mad og vin - og ikke mindst selskab. Tak til Duffy boat - og glæder mig allerede til næste gang :-)

16. september 2016

Super oplevelse og god service

Vi var 8 venner på tur med duffy boats, hvor vi sejlede ud til Trekroner og ned til Sydhavnen. Et reb går løs, og sætter sig fast i motoren. En af os springer i, får rebet klippet op og vi sejler igen - dog bliver vi en time forsinket. Der er ingen ekstraudgift og fuld forståelse fra Duffys side! Super service og en super fed oplevelse - jeg vil anbefale alle at leje en båd hos Duffy, både erfarne som uerfarne sejlere.

6. juni 2015