De airstyler 8 in 1 cadeau gedaan aan me vrouw en die is er zeer over te spreken en gebruikt het nu bijna dagelijks. Snelle bezorging en prijs kwaliteit verhouding is ideaal.
Se hva andre synes
Geweldig product, nu al een paar weken in gebruik maar nog iedere dag blij mee. Werkt perfect! Minpuntje zou voor een eerlijke review een cashback ontvangen, mail met printscreen gestuurd van revie... Vis mer
Ik heb lang gezocht naar het beste van het beste. Twijfel alom en bij dryze uitgekomen. Blij met deze aanschaf. Meteen uitgeprobeerd bij aankomst en heel blij mee. Het kost totaal geen moeite om het... Vis mer
Mijn föhnborstel was aan vervanging toe en Dyson vond ik te duur, positieve reviews over Dryze en een prachtige case erbij. Eenmaal ontvangen vond ik hem heel licht / plastic maar…. we gaan het pro... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Dryze is een innovatief Nederlands beautymerk dat gespecialiseerd is in het maken van hoogwaardige haarstyling tools. Ons doel is om salonwaardige resultaten bereikbaar te maken voor iedereen, gewoon vanuit huis. Wij geloven dat goed haar de kracht heeft om je dag en je zelfvertrouwen compleet te veranderen.
Kontaktopplysninger
Nederland
- info@dryze.nl
- dryze.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mooi apparaat met veel hulpstukken
Mooi apparaat met veel hulpstukken, leuk om cadeau gegeven. Goede prijs kwaliteit
Levering
Snelle levering, mooi verpakt en goede kwaliteit
Voor zover ik het al gebruikt heb is…
Voor zover ik het al gebruikt heb is het echt een geweldig apparaat. Ik heb van nature een krul in mujn haar en nu krijg ik het echt stijl zonder te pluizen of uit te drogen
Super föhn ben er blij mee.
Super föhn ben er blij mee.
Blij met de aankoop
Blij met de aankoop! Alle opzetstukken zijn fijn!
Super goede klantenservice
Super goede klantenservice!
Heel klantvriendelijk en denkt in oplossingen!
De Dryze föhn werkt voor mij beter dan de dyson, met deze föhn blijft de blowout gemiddeld 3/4 dagen zitten, met de dyson was die binnen een half uur uitgezakt.
Het was goed
De verzending was goed geregeld. Ook zat alles netjes en mooi verpakt en het product werkt goed. Je moet wel even kijken hoe je de haren vast moet pakken voor het krullen maar als je dat door hebt werk het perfect en is het resultaat prachtig
Kapot
Ik kreeg eerst een kapotte maar daarna hebben ze me gelijk een nieuwe opgestuurd en die kwam al de volgende dag binnen
Dryze net een week binnen
Dryze net een week binnen, tot nu toe doet het wat het moet doen.
Ben erg blij mee, zowel de verpakking en levering is super!
Voor diegene die niet veel geld uitgeven is dit een aanrader!
Echt een kadootje.....
Ten eerste ziet het er heel mooi uit echt een kado voor jezelf.
Daarna is het echt wel even wennen aan sommige koppelstukken maar als je weet hoe je het moet gebruikem dan wil je echt niet meer anders.
Werkt heel fijn
Werkt heel fijn. De opbergdoos was beschadigd. Hiervoor hebben ze metteen een nieuwe opgestuurd die wel inorde was.
Geweldige garantie
Vorig jaar een airstyler gekocht die helaas wat problemen gaf in gebruik. Dryze heeft het perfect opgelost door gelijk een nieuwe op te sturen. Fantastische service.
Hele goeie fohn
Hele goeie fohn, nog wel aan het kijken hoe het werkt en mijn handigheid hierin krijgen, maar wat ik nu heb gezien, fantastisch!!
De föhn was niet wat ik zocht.
De föhn was niet wat ik zocht.. Mail gekregen of ik kreeg cashback of geld terug
Super snelle levering
Super snelle levering!
Direct geprobeerd en wauw !
Haar snel droog super mooie krullen,zitten dag erna er nog in.
Weg met de oude haardroger en d zoude krultang!
Wat ik nu heb is wauw.
Super blij mee!
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Een goede krachtige föhn met fijne opzetstukken.
Snelle verzending.
Perfect!
Geweldig! Het apparaat werkt hoe het moet. De verzending is ook formidabel, de dag na bestellen had ik mijn pakje al! De leren opbegrdoos is ook heel mooi en handig!
Een echte topper doet echt zijn werk .
Een echte topper doet echt zijn werk .
Mooi ingepakt en stevig materiaal.
Makkelijk te gebruiken snel een Krul in het haar.
Zeer goede prijs en doet wat hij moet doen.
Dus een echte aanrader.
Had ook een borstel voor antistatisch haar ook perfect.
Februari de föhn gekregen erg blij mee
Februari de föhn gekregen erg blij mee. Maar zag dat de rand kapot scheurde. Berichtje gedaan en de zelfde dag hebben ze mij een nieuwe gestuurd. Erg bedankt. Echt super fijne service. Hopen dat ik hier meer geluk mee hebt. Want verder werkt het top
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.