Geweldig product, nu al een paar weken in gebruik maar nog iedere dag blij mee. Werkt perfect! Minpuntje zou voor een eerlijke review een cashback ontvangen, mail met printscreen gestuurd van revie... Vis mer
Se hva andre synes
Het werd perfect geleverd, m’n haar voelt veel zachter zonder beschadigingen te ondervinden. Best een top product
Ik heb lang gezocht naar het beste van het beste. Twijfel alom en bij dryze uitgekomen. Blij met deze aanschaf. Meteen uitgeprobeerd bij aankomst en heel blij mee. Het kost totaal geen moeite om het... Vis mer
Mijn föhnborstel was aan vervanging toe en Dyson vond ik te duur, positieve reviews over Dryze en een prachtige case erbij. Eenmaal ontvangen vond ik hem heel licht / plastic maar…. we gaan het pro... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Dryze is een innovatief Nederlands beautymerk dat gespecialiseerd is in het maken van hoogwaardige haarstyling tools. Ons doel is om salonwaardige resultaten bereikbaar te maken voor iedereen, gewoon vanuit huis. Wij geloven dat goed haar de kracht heeft om je dag en je zelfvertrouwen compleet te veranderen.
Kontaktopplysninger
Nederland
- info@dryze.nl
- dryze.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Wat een fantastische fheun /stijler en…
Wat een fantastische fheun /stijler en de volgende dag al in huis ! Wat fijn en zo makkelijk in gebruik! Maak de mooiste krullen. En een mooie case om alles bij elkaar te houden. Een aanrader .
Super apparaat
Mijn dochter heeft deze haar styler v5 gekregen voor haar verjaardag, ze is er super blij mee en is makkelijk te hanteren. Zeker het geld waard
Super blij met deze föhn borstel.
Super blij met deze föhn borstel.
Blij met de hele set! Ik heb zelf krullen, 3B en 3C krullen. Ik zocht al een tijdje naar een goede föhn borstel omdat ik niet met een stijltang mijn haar wil stijlen ivm hoge temperaturen en ik ook gewoon wil kunnen terug switchen naar mijn krullen. Ik had een andere föhn borstel maar daar duurde het zo lang mee (ca 2,5 uur) om mn haar te stijlen en nu heb ik er gewoon 1 uurtje over gedaan. Echt super blij mee!
De levering ging trouwen super snel. Echt top! Ik had hem de volgende dag al in huis.
Prima hairstyler en goede service…
Prima hairstyler en goede service vlotte verzending
Eerlijk beter dan de dyson 100%
Eerlijk beter dan de dyson 100% ! enig min puntje handvat is wat breder beetje moeilijker vast te houden , voor de rest ben heel tevreden.
Top product fijn in gebruik
Altijd geworsteld met haardrogers en…
Altijd geworsteld met haardrogers en borstels. Het lukte mij nooit. Met deze droger echt zo eenvoudig. En mij pluizig haar mooi glad! 👌
Prima apparaat
Prima apparaat. Doet precies wat ik ervan verwacht. En een super prijs-kwaliteit verhouding.
Prachtig product van een bedrijf met fantastische klantenservice!!!
Ik was al ontzettend tevreden over deze haarstyler die ik in december 2023 heb gekocht. Ik krijg er eenvoudig allerlei diverse stylen mee in mijn haar en deze blijven, uiteraard met gebruik van de juiste producten goed zitten. Nu is gisterenmiddag tijdens het gebruik van de styler, de styler doorgebrand en nu dus kapot. Na contact opnemen met Dryze via WhatsApp en het telefoonnummer op hun website. Hebben ze mij na uitleg en bewijs van het probleem gelijk de nieuwe airstyler V5 opgestuurd, welke ik nu al in mijn bezit heb! Oftewel een geweldig product en een bedrijf met een fantastische klantenservice ♡
Geweldig wat een fijn product had ik…
Geweldig wat een fijn product had ik veel eerder aan moeten schaffen.
Een aanrader
Ik ben heel erg tevreden over het product. Ik raad het zeker aan.
Hele fijne veelzijdige airstyler
Hele fijne veelzijdige airstyler. Bestelling snel geleverd
Wauw!
Wauw!
Ik heb dik, pluizig haar en niks leek ooit echt te helpen.
Ik vond de Dyson eerlijk gezegd véél te duur, maar dit product… echt, van begin tot eind: wauw!
Prima
Snelle leverings service en een superfijn product met duidelijk uitlegfilmpje via de website
Ik ben erg blij met de Dryzer
Ik ben erg blij met de Dryzer. Ik kan makkelijk en snel krullen maken.
Super blij mee
Super blij mee! Mijn krullen blijven nu heel natuurlijk heel lang zitten
Snelle bezorging en super simpel om te…
Snelle bezorging en super simpel om te gebruiken goeie kwaliteit
Snel apparaat
Volgende dag binnen. T is even wennen de handeling met de airwrap maar t lukte al gauw. De fohn ( gewone mondstuk ) is echt mega goed zelden zo goede snelle fohn gehad !!
Niet aarzelen gewoon aankopen.
Ik was lang afwachten naar airstylers..tot ik toch besloot één in huis te nemen aan betaalbare prijs.
Dryze..echt top,veel tools erbij ,verzorgde mooi box erbij..fantastisch.
Voor het eerst als ik men haar deed echt fantastisch! De mensen vroegen me of ik van de kapper kwam. Bedankt Dryze in een mum van tijd had ik een mooi bos krullend haar..geen kapperskosten meer geen zorgen om afspraakje maken bij de kapper..ik doe het gewoon zelf.
Win win voor me.
Ik raad het zeker iedereen aan!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.