Naar aanleiding van onderstaande review op trustpilot heeft het bedrijf contact opgenomen en nieuwe flyers opgestuurd. Issue is door de klantenservice netjes opgelost. Ik kan alle flyers direct de... Vis mer
Selskapet har svart
Ik ben echt altijd súper tevreden over Drukwerknodig. Het is soms even puzzelen om aan de juiste aanleverspecificaties te voldoen, maar dat is ook logisch als je kiest voor professioneel drukwer... Vis mer
Selskapet har svart
Review gelezen dat je zeker 5-7 dagen extra moest rekenen bij levering, dus 7 dagen extra gerekend. Was blijkbaar niet genoeg marge. Heel teleurgesteld… Als je jouw producten tegen een bepaalde datu... Vis mer
Selskapet har svart
Bij de online drukkerij van Drukwerknodig kunt u gemakkelijk professioneel drukwerk bestellen. In onze digitale drukkerij produceren en versturen we dagelijks honderden bestellingen, in zowel grote als kleine oplages. Met meer dan 30 jaar ervaring in de grafische industrie zijn we specialist op het gebied van drukwerk. In onze digitale drukkerij van ruim 13.000 m2 produceren we diverse drukwerkproducties voor verschillende doelgroepen.
Osloweg 75, 9723BJ, Groningen, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Product is zo gedrukt zoals ik had verwacht en gehoopt! Blij met de kwaliteit. Er was een klein probleem met het uploaden van de bestanden, maar ik werd snel en goed geholpen. Binnen een paar dagen had ik m’n boek al in huis.
Ik heb al meerdere keren mijn fotoboeken/tijdschrift laten printen door Drukwerknodig. En steeds weer ben ik zo blij met het resultaat! De instructies zijn duidelijk, de levering is snel. Echt allemaal geweldig!
En als er iets mis gaat staat de klantenservice binnen no time voor je klaar met een passende oplossing was ook onwijs fijn is!
Ik ben echt heel erg tevreden!
De levering was snel, ondanks de drukte rondom Black Friday. Helaas liet de communicatie met de klantenservice te wensen over. Er werd op een onprofessionele manier gecommuniceerd en zowel spelling als interpunctie kunnen duidelijk verbeterd worden.
Bierviltjes laten bedrukken. Prima kwaliteit drukwerk op een toch bijzonder materiaal. Erg leuk.
Ik had een boek besteld bij drukwerknodig en na een fout van mijzelf had ik de voor- en achterkant van de omslag verkeerd om aangeleverd. Na contact met de klantenservice werd er kosteloos een nieuw exemplaar opgestuurd nadat ik de goede cover had aangeleverd. Het boek ontving ik al 3 dagen nadat ik contact had gehad met de klantenservice. Echt heel blij met het boek en super goede service van drukwerknodig!
Website is makkelijk te gebruiken (foto's uploaden, etc.). Geeft ook een indicatie van de kwaliteit van je (gedrukte) foto's.
Alles is vlot afgehandeld.
Product is eenvoudig te maken.
Product is supersnel geleverd
Bij check bleek dat ik bij bestelling iets niet had aangevinkt. Ik werd daarover gebeld om te vragen wat nu we//niet de bedoeling was. Heel persoonlijk contact. En zo samen gekomen tot het door mij gewenste product.
Snelle levering voor een een super leuk cadeau!!
Wij hebben nu een paar keer een multomap gemaakt met een eigen ontwerp om cadeau te doen namens de collega's in dit geval. Erg origineel!
Daarom ook erg fijn dat je deze bestelling ook per stuk kunt afnemen
Vind alleen het vullen van de voor en achterkant nog wel een werkje ... maar dat ligt waarschijnlijk ook aan het ontwerp
Duidelijke instructie, snelle levering en mooie, stevige kwaliteit. En dat voor een geweldige prijs - aangezien ik nog zo’n 30 fotoboeken wil maken :)
Super goede kwaliteit drukwerk en een hele snelle levering!
Toegankelijk programma, zeer vlotte service en afwikkeling.
Ik bestelde altijd op drukwerknodig en ondanks soms dat het een lelijke afwerking had, waren de foto's mooi. Maar nu ben ik al maanden bezig met een fotoboek upteloaden, het mag maar 1GB zijn? Dan wordt er gezegd dat je het bestand moet comprimeren of de DPI moet aanpassen, maar dan wordt de foto's kwaliteit slechter. Erg zonde want bestelde er altijd graag.
Mooie kwaliteit! Snelle levering en goede prijs!
Voor de tweede keer een eigen ontworpen fotoboek besteld. De foto’s zien er wederom super mooi uit, alleen zaten er een paar krassen op de kaft. Contact opgenomen met de klantenservice en meteen een hele nette mail terug gekregen dat het boek gratis opnieuw werd gedrukt (oude boek mochten we ook houden). Super fijn dat dit zo opgelost werd!
Bierviltjes besteld met portret van bruidspaar erop gedrukt . Bestelling kwam vrij snel binnen en de foto staat er heel mooi op. Kleuren zijn ook heel goed. Wij zijn er blij mee.
Ik wilde voor een vriendin een klein boekje maken met wat recepten en vond deze site. Ik vond de aanleverspecificaties makkelijk om te volgen en kon de documenten makkelijk toevoegen op de website (en het boekje bouwen). Ik wist niet precies wat voor papier ik nodig had dus ik heb daar wat extra info over moeten opzoeken.
Ik las veel reviews waarin de levertijd erg lang was, maar ik had geen deadline dus daar maakte ik me geen zorgen om. Ik had de 11e besteld en het kwam de 17e binnen, zoals ook aangegeven in hun eerste e-mail.
Uiteindelijk draait het om de kwaliteit van het boekje en daarom maar 3 sterren. Ik heb twee boekjes besteld, waarbij bij allebei de snij tekens en markeringen nog te zien zijn. Bij de een nog meer dan bij de ander. Ik heb de specificaties exact gevolgd die ze aanleveren, maar zij hebben zelf gewoon niet netjes gesneden. Waarom zou ik deze tekens toevoegen, als ze zo slecht gebruikt worden?? Bij elke pagina is onderaan het “roostertje” van dat kompas markering te bijna voor de helft te zien. En aan de buitenste zijdes de snijlijnen deels ook. Echt ontzettend onnodig en jammer, want dit had voorkomen kunnen worden als er gewoon vanuit drukwerk nodig meer aandacht was besteed aan het snijden dan de pagina’s.
Ik moet nu boekjes weggeven die niet netjes uitgelijnd zijn en waarbij je deze tekens ziet. Dat is gewoon niet mooi!

Svar fra Drukwerknodig
Great service, support and fantastic product
Zeer snelle levering, de kwaliteit van het materiaal is zelfs bij het dunnere forex véél degelijker dan mijn bestelling bij de vakfotograaf en ook nog 'ns veel goedkoper. De afdrukken van de fotograaf zijn 'mooier', scherper en helderder van kleur, maar aangezien ik mijn basiswerk veelvuldig vervoer, opstapel, ophang en weer afhaal etc. is de degelijkheid, stevigheid en krasvastheid van jullie forex én de mogelijkheid snel bij te bestellen en een paar dagen later al aangevuld te hebben wat ik vorig weekeind verkocht heb, voor mij doorslaggevend om opnieuw voor Drukwerknodig te kiezen. Top!
Snelle levering, mooie kwaliteit en erg vriendelijk en behulpzaam in het contact.
Prachtig fotoboek besteld en gekregen. Een beetje moeite met de aanleverspecificaties maar met hulp (wel tegen betaling) goed geholpen door Gerben.
Snelle levering en heel erg blij met het resultaat.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.