Selskapet har svart
Haft inviselines i 1 år nu. Och fått helt utlovat resultat. Kan rekommendera Dr Smile Sverige. Efter min första behandling på var klar efter 9 månader hade det önskade resultatet nästan blivit uppnått... Vis mer
Selskapet har svart
OMG OMG, vad ska jag säga? PERFEKTA METODEN!! Snälla om ni vill ha ett drömleende på så snabb tid och ett så noggrant och vackert leende så ta er hit! Min behandling på 7 månader gick så fort och var... Vis mer
Selskapet har svart
Få ditt drömleende! Reglera tänderna med tandskenor av högsta kvalitet. Vi tummar aldrig på kvaliteten och hos oss är tandregleringen prisvärd, effektiv och trygg. Vi har inga dolda kostnader."
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
AKTA ER!
I början av september 2025 fann jag mig inne på dr smiles lokal på kungsportavenyn och gjorde en påstådd ”gratis undersökning”. Jag blev nöjd med vad undersökningen visade och gick med på att påbörja behandlingen och skrev på avtalet.
Vidare blev jag kontaktad, någon vecka senare och dom ville att jag skulle komma in för att göra om undersökningen då det blev något fel på OPG:n. Dr smile sa att behandlingen och produceringen av skenorna inte kunda börja tills jag gör denna OPG. Jag vid detta tillfälle sa att jag inte ville fortsätta behandlingen och hänvisade dom till avtalet där det stod att ångerrätt inte inte gäller på skräddarsydda produkter när dom väl har börjat produceras.
Trots detta fick jag samtal vecka in och vecka ut där dom försökte skrämma in mig till att göra OPG:n med ” vi ska skicka detta vidare till inkasso” ” du kommer hamna i kronofogden ” ” du kommer få betalningsanmärkningar ” m.m. Vid dessa sammanhang sa jag att jag inte är villig att diskutera detta över telefon och att jag vill ha dessa yttranden över mejl vilket jag inte fick… Jag undrar varför dom inte var så villiga till att dessa diskussioner över mejl. Men vem är jag för att spekulera?
Efter någon utdragen månad med hot från deras sida och trakasserier sa jag tillslut att jag skickar in en anmälan till ARN och att jag ska invänta detta beslut samt att jag motställer mig alla framtida faktureringar.
Den undersökningen som skulle vara gratis visade sig inte vara gratis… och det blev jag fakturerad på.
Nu är detta ganska fräscht och fick ganska nyligen återbud från ARN som beslutade att Dr smile inte ska kräva några mer pengar från mig samt att dom ska betala tillbaka det jag har krävt.

Svar fra DR SMILE SE
DrSmile är på en som hökar när man först visar intresse att påbörja en behandling. Sedan bryr de sig inte alls när man ingått avtalet. Svåra att få kontakt med, behandlingen tog längre tid än förväntat och när det var klart var resultatet inte som utlovat. Konstigt fakturasystem som inte är helt lätt att förstå sig på. Det som störde mig mest var bristen på kommunikation i slutskedet av behandlingen och att ingen egentligen brydde sig om att kolla om man var nöjd när behandlingen var klar. Gå till en annan tandklinik för att slippa ångest och huvudvärk.

Svar fra DR SMILE SE
Jag önskar att jag läst recensionerna innan jag påbörjade min behandling! Dr.smile ser ju till att man aldrig vill le igen. Bluff företag, blockar när det blir problem och flyr. Är inne på min tredje behandling för att åtgärda fel och av Smajla som får åtgärda Dr.smiles misstag. De vägrade ge återbetalning trots att de garanterade resultat. Kommer fortsätta sprida hur dåligt det här bluff företaget är och förhoppningsvis kan det rädda någon.

Rubrik: ARN-beslut ignoreras – allvarliga brister i ansvar och kundhantering
Jag vill uppmärksamma allvarliga brister i DrSmiles hantering av mitt ärende.
Efter att ha påbörjat behandling utvecklade jag kraftig smärta i implantatområdet. Trots upprepade försök att få kontakt med bolaget var tillgängligheten mycket bristfällig. När kontakt väl etablerades gavs löften om återkoppling och åtgärder som därefter inte fullföljdes.
Jag har betalat hela behandlingskostnaden i förskott (25 000 kr).
Ärendet anmäldes till Allmänna reklamationsnämnden (ARN), som fattade beslut till min fördel och rekommenderade återbetalning. Trots detta har bolaget inte följt ARN:s beslut. De besvarar inte mejl och vid telefonkontakt ges endast besked om att de ska återkomma, vilket inte sker.
Att inte följa ett ARN-beslut och samtidigt underlåta att kommunicera med kunden är enligt min uppfattning oacceptabelt och visar på bristande ansvarstagande.
Jag rekommenderar alla att noggrant granska företaget innan de ingår avtal.

Svar fra DR SMILE SE
Jag har varit hos Dr. Smile/Smajla i höstas- mottagning i Malmö.
Personalen på plats var jättetrevliga, jag betalade behandlingen 100% men sedan pga medicinska skäl fick jag inte fullfölja den.
I slutet på december skrev vi på ett avtal där Dr Smile godkänner detta men än så länge har jag inte mottagit tillbaka mina 29000kr!!!! Jag har mailat, påmint, frågat och till slut efter att kontakta ARN- begärt ett utbetalningskvitto. Så klart är företaget tyst!
Som jag inte rekommenderar dem!!!!! Akta er alla, snälla!

Svar fra DR SMILE SE
where to start. they are just bad. greedy and everything that is wrong with private healthcare, none of the good stuff. you cant run a dentalclinic via the phone

Svar fra DR SMILE SE
Totalt värdelöst! En hemsk upplevelse.
Jag genomgick flertal behandlingar hos DrSmile, eftersom den första behandlingen förstörde mitt bett. Efter den fösta behandlingen fick jag alltså bettproblem, och trots flera kompletterande behandlingar har problemen fortfarande inte lösts.
Detta känns inte som vård som drivs av riktiga tandläkare med patientens bästa i fokus, utan snarare som en affärsmodell där pengar går före kvalitet och långsiktig funktion. Jag upplever att mitt bett och min funktionalitet inte tas på tillräckligt stort allvar.
Jag rekommenderar starkt att inte använda DrSmile om ni funderar på tandreglering. Låt er inte lockas av priset eller av att det verkar billigare än genomsnittet. Det är oändligt mycket viktigare att bett och funktion fungerar korrekt än att spara några tusenlappar.
Välj i stället exempelvis Invisalign hos riktiga, etablerade tandläkare. Jag ångrar inte att jag gjorde en tandreglering, jag ångrar att jag valde DrSmile.
Snälla, ta detta på allvar och välj vård hos riktiga tandläkare.

Svar fra DR SMILE SE
Betalade för mina retainers 3 september. Den 4 januari har jag fortfarande inte fått dem antar att snabb leverans för dem betyder “nästa istid”. Fantastisk service… om du gillar att vänta för alltid.

Varning för Smajla
Jag vill framföra ett starkt klagomål på hur min behandling har hanterats av Smajla. Jag har blivit bemött på ett sätt som jag upplever som oprofessionellt och oacceptabelt, med återkommande löften som inte följs upp och en hantering som riskerar att påverka behandlingsresultatet negativt.
Under den tidigare ledningen upplevde jag att fokus låg på att sälja så många behandlingar som möjligt, snarare än att säkerställa kvalitet och korrekt genomförande. Efter ägarbytet kommunicerades att den nya ledningen skulle ta ansvar och ”lösa allt”. Trots detta har min behandling i praktiken stått stilla. De satte även däremellan bolaget i konkurs kort efter ägarbyte.
Jag tvingades avbryta behandlingen i fem månader. När jag till slut fick en ny tid efter dessa fem månader upprepades budskapet att allt skulle åtgärdas och att behandlingen skulle fortsätta. Det skulle beställas nya skenor. Efter ytterligare två månader följde jag upp min behandling och då framkom att skenorna inte ens hade beställts, vilken inte meddelas patienten.
Det har nu gått totalt sju månader utan att något faktiskt har genomförts, (paus i behandling) samtidigt som jag befinner mig mitt i en pågående behandling. Jag ser mycket allvarligt på detta och anser att Smajla brustit i både ansvar, kommunikation och leverans.

Svar fra DR SMILE SE
Inte alls suspekt att deras goda omdömen dyker upp i kluster, får definitivt känslan av att de skriver många av de goda omdömena själva.
Min upplevelse med Drsmile var faktiskt väldigt bra till en början. Allt negativt började väl när de sa upp kontraktet med tandläkaren jag hade här i staden jag bor och var tvungen att åka till Stockholm. Har nog aldrig mått så dåligt hos en tandläkare som jag gjorde i Sundbyberg. Hon slipade bort för mycket och har nu en glugg, vilket jag inte hade innan jag påbörjade min behandling. Nästa tandläkarbesök (det sista innan avslutad behandling) har nu blivit ombokat två gånger och jag har nu samma skenor i över en månad. Skenorna håller tänderna stabila i ca 3-4 veckor, så tänderna kommer alltså att flyttas tillbaka. Jag kommer behöva ha samma skenor i ca 2 månader.
Utöver problemet med behandlingens avslutning så bryter företaget även mot GDPR då de i månader vägrat lämna ut uppgifter som de behandlar om mig till mig. Det i samband med att jag hörde av mig och ifrågasatte varför jag fått ett erbjudande om retainers för 3500kr/år då jag under mitt säljsamtal fick till mig att det inte skulle vara några extra kostnader. Konstigt nog så påstår Drsmile att de inte sparar säljsamtal utan bara kundtjänstsamtal, vilka jag inte heller får tillgång till.
Brukar inte vanligtvis skriva omdömen, men det här har varit så illa så kände att jag var tvungen.
Nästa kontakt som kommer tas är med tandvårdsupplysningen och se ifall de kan hjälpa mig. Tips till er andra som också har problem med Drsmile, Smajla, Impress osv, kärt barn har många namn.

Svar fra DR SMILE SE
Dålig kundservice, misslyckad behandling, de håller inte tiderna och deras priser är höga.

Svar fra DR SMILE SE
Min dotter fick en offert på behandling från Dr Smile som var bland det sämsta jag sett. Saknade all relevant information. Om man ska betala 30 000 kr så vill man väl veta vad som ingår och vad man kan förvänta sig?
Det enda som stod på offeten:
Kostnader för tilläggsmaterial, laboratoriekostnader samt Aligner*
Och ett pris och en betalningslänk.
Ingenting om tidsperiod, garantier, vilket paket som avsågs eller nåt annat. Inte heller black week rabatt.
Personalen var vänlig och förklarade hur det gick till och vilka garantier de ger osv så där fanns inget att klaga på. Men eftersom den informationen var muntlig och ingenting framgår av offerten så avråder jag henne från att betala. Baserat på andra omdömen här får man lätt intrycket att det är mycket vackert prat innan man betalt. På hemsidan finns ju inte heller når spår av vad man faktiskt kan förvänta sig. De flesta seriösa företag har köpvillkoren tydligt definierade i båda offert och på hemsida.

Svar fra DR SMILE SE
Jag känner mig helt lurad, boka inte behandling hos Dr.smile! Jag vill avbryta min behandling men jag måste ändå fortsätta att betala. Dem har inte ens levererat mina tandskenor. Jag bad dem att avsluta min behandling många gånger även innan opg scanning då det betyder att de hade inte ens på börjat att tillverka skenorna men de ljög ändå för mig och sa att det inte går att avsluta eftersom de redan är på gång att tillverka tand skenorna. Det har gått ungefär 4/5 månader och jag har hört av mig till dem via mail samt ringt de men de vill inte hjälpa mig eller förstå mig, de gör inte sitt jobb rätt och som vi kommit överens om. Det känns så begränsad när man väl skrivit avtal hos dr.smile och de kompromissar inte heller på något sätt för att lösa det med mig. Jag säger återigen att inte gå till Dr.Smile!

Svar fra DR SMILE SE
Oerfaren personal och oseriös företag. Jag har försökt bestrida en faktura i över en månad.

Svar fra DR SMILE SE
Vad än ni gör, gör aldrig någon behandling hos dessa! Skämt företag, skiter i kunden så fort ni skriver på kontraktet.

Svar fra DR SMILE SE
Bluff företag som bara lurar folk på pengar! Jag fick betala 26 460 kr och jag såg knappt någon skillnad alls. De lovade att åtgärda något ifall man inte var nöjd men fick inte alls något åtgärdat. De sa upp avtalet med kliniken jag brukade gå till och jag fick åka till en klinik som tog mig 2 h med pendling. Efter jag fick min retainer så såg jag att mina framtänder hade flyttat på sig rejält och när jag kontaktade dem sa dom att garantin tyvärr löpt ut.

Svar fra DR SMILE SE
Jag gick in i en behandling med Dr.smile med ett gott intryck för ett proffsigt bemötande gjorde att jag kände mig trygg efter ett tag har man frågor då va det så svårt att få tag på någon att prata med sen gick de över till impress där appen inte fungerat för mig jag är ingen gnällig ängslig person men det här skulle jag inte rekommendera någon
Sista behandlingen var jag hos smila på Nybrogatan där va det första stället med fantastisk bemötande och proffsig personal

Svar fra DR SMILE SE
Riktigt dåliga att ha att göra med. Skenorna var jag inte nöjda med, ändå tvingar de en att betala. Har inte ens påbörjat behandlingen. Därefter hotar de med juridiska påföljder haha.
Riktigt oseriöst företag.

Svar fra DR SMILE SE
Så dåligt, slösa ej dina pengar hos dr Smile,blir ej som man förväntar sig..

Svar fra DR SMILE SE
Det här företaget har endast en kundsupport som tar mig seriöst, Ban heter hon. Pluspoäng till dig. Resterande har aldrig under mitt 1 år med Dr smile velat hjälpa mig. Under all kritik
Vart ska jag börja?
Tandläkaren slängde min skena nr 9. Men aldrig hört om att jag ska få kompenseras för hennes misstag.
Har skannat mina tänder typ 4ggr och de kan ftf inte reda ut min skenor.
Avslutade min behandling för ett halvårsen. Fortfarande inga nattskenor. Eller jo jag har fått de hemskickade två olika gånger men båda gångerna var de felproducerade. Nu jobbar de för tredje gången gillt, magkänslan? Fel igen. Resultat? Nytt besök på klinik och ”förlåååååt det har vart så mycket nu med migreringen mellan dr smile och Impress”, dvs samma svar som alltid senaste halvåret
Kundsupport som påstår att de inte har någon kontakt med produktionen för att ge mig uppdateringar medan deras kliniker säger till mig f2f att det är en ren lögn. Roligt….
Hur ska jag summera?
Jag nämnde bara en bråkdel av mitt missnöje. Om du som läser det här värderar din tid, HÅLL DIG UNDAN. Varför?
Du kommer ständigt behöva jaga kundsupport med väldigt väldigt lite framgång och väldigt sällan få något konkret. Du kommer ständigt behöva besöka deras kliniker för att de gör fel och behöver nya kontroller. Dina besök? Ja de går på arbetstid. Tid = pengar, men den klyschan har inte dr smile fattat och än idag inget snack om kompensering för ALL besvär, ALL stress och ALL huvudvärk.

Svar fra DR SMILE SE
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.