1. Helse- og velværebutikk

Dr. Pen is het revolutionaire auto-micronaaldverzorgingsapparaat voor thuisgebruik. Wereldwijd wordt dit product gewaardeerd door dermatologen en schoonheidsspecialisten vanwege de resultaten die men waarneemt. Het Dr Pen Auto Microneedle-systeem is een revolutionair Microneedling huidverzorgingsapparaat dat tot doel heeft uw huid strakker, liftend en jonger te maken. De Microneedle cartridges zijn voorzien van ultradunne RVS naalden, Deze naalden creëren kleine microkanaaltjes op het huidoppervlak. Deze kleine microkanaaltjes stimuleren regeneratieve processen die van nature elke dag in de huid plaatsvinden. Een echte must als je weet dat vanaf ons 25e levensjaar deze productie van collageen in de huid vermindert. Ook zorgt de behandeling voor de stimulatie van nieuwe, gezonde bloedvaatjes die zuurstof en voedingstoffen doen aanvoeren. Gebruikt geavanceerde naaldpunttechnologie en we hebben de nieuwste modellen. Dr. Pen gebruikt steriele naalden die gecontroleerde huidschade veroorzaken met behulp van de naalden. Als een natuurlijke reactie wil het lichaam de schade herstellen. Groeifactoren worden vrijgegeven en de huid begint nieuw collageen te produceren. Nieuwe haarvaten worden ook gevormd in de huid. Het resultaat is een verjonging van de huid en een verbetering van de structuur en conditie van de huid. Na de behandeling neemt het vermogen van de huid om voedingsstoffen en vocht op te nemen met minstens 50% toe. Daardoor wordt de opname van afwerkingsproducten tot diep in de huid gewaarborgd, terwijl de productie van natuurlijke elastische componenten door de huid wordt verhoogd. Dr.Pen is een zeer effectieve behandeling zonder bijwerkingen en met minimale hersteltijd. De steriele naalden elimineren het risico van verspreiding van de infectie en de instelbare lengte van de naalden maakt een behandeling mogelijk die is afgestemd op uw specifieke behoeften. Dr.Pen kan over het hele lichaam worden gebruikt, ook rond gevoelige en moeilijk bereikbare plaatsen zoals rond de ogen, lippen en neus.

3,8

Bra

I have been ordering here for almost 5…

I have been ordering here for almost 5 years now. Got my Dr.Pen M8 and always replace my cartridges after every use. I place an order at least twice a year. Very happy. Please be aware of fake websites and always buy from the original source.

24. februar 2024
Logoen til Drpen.company

Svar fra Drpen.company

Hi Liana, thanks for your kind review and your trust in our products. DrPen.company

dr.pen m8s

Zojuist de dr.pen m8s ontvangen. Hij was snel binnen en het is de originele voor ook nog eens een mooie prijs. Tot dusver dus heel tevreden.

6. november 2023