Se hva andre synes
Selskapet har svart
NOT THE CUSTOMERS MISTAKE. Doordat droneshop.nl onduidelijke foto's gebruikt in combinatie met onduidelijke beschrijving die belangrijke informatie niet beschrijft, zit ik met een verkeerde aankoop d... Vis mer
Droneshop.nl heeft onze club, Drone Club Limburg met een flinke hoeveelheid materiaal gesponsord, met name FPV poortjes en teveel andere dingen om op te noemen. Uiteraard heb ik materiaal bij hun best... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Droneshop is dé online expert op het gebied van drones, FPV-racing, luchtfotografie, drone accessoires, onderdelen en meer. Levering rechtstreeks uit voorraad, gratis verzending vanaf €199,-
Kontaktopplysninger
Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Je betaalt hier extra, en zodra je support nodig hebt, mag je nog een keer extra betalen.
Ik heb bewust gekozen om deze drone bij een Nederlandse webshop te kopen, ondanks dat dezelfde drone elders (zoals AliExpress) een stuk goedkoper is. De reden was simpel: ik verwachtte goede service en ondersteuning als er iets mis zou zijn.
Helaas blijkt dat in de praktijk weinig waard.
In plaats van een oplossing of duidelijke begeleiding, wordt er vooral verwezen naar een betaalde “service”. Pas na meerdere keren doorvragen krijg ik eindelijk wat algemene tips, die ik al had geprobeerd.
Kort gezegd:
je betaalt hier extra voor “service”, maar zodra je die nodig hebt, mag je alsnog betalen.
Voor mij reden genoeg om hier niet nog een keer te bestellen.
Super snel binnen
Super snel binnen, gemakkelijk te betalen geen gezeik!

Svar fra Droneshop.nl
Snelle levering van artikelen die op voorraad zijn
De website is niet altijd beschikbaar. Maar als dat wel zo is dan kun je zien dat ze een groot assortiment hebben. De artikelen die op voorraad zijn worden vlot geleverd. Veel artikelen zijn niet voorradig en dat is begrijpelijk maar zorgt er ook voor dat Droneshop niet de 'go to' leverancier kan zijn voor alle behoeften. De klantenservice is prima.
Store meraviglioso
Suppongo sia tutto soggettivo e nonostante le recensioni negative io posso solo che essere felice di aver acquistato da loro. TX16S trasparente perfettamente imballata ad un prezzo incredibile e spedita in Italia in 3 giorni. Ordinata il 25,preparata e spedita il 26 e consegnata oggi 29 Gennaio. Davvero un grande store 🙏🏻♥️

Drone aangemeld voor reparatie
Drone aangemeld voor reparatie, goed en snel geholpen. Uiteindelijk zonder gedoe een nieuw exemplaar ontvangen.

Svar fra Droneshop.nl
Garantie aanvraag snel en zonder gedoe opgelost
Al een aantal bestellingen geplaatst die netjes geleverd zijn.
Ook had ik een garantieaanvraag waarbij ik op aanvraag een video heb gestuurd van het probleem welke ik had met een oplader. Hierna is deze aanvraag binnen een dag verwerkt, en heb ik gelijk bevestiging ontvangen dat een nieuwe onderweg was, en deze was de volgende dag alweer in huis.
Zeer snel en volledig geholpen, zonder gedoe.

Svar fra Droneshop.nl
Op 15-12-2025 telefonisch contact gehad…
Op 15-12-2025 telefonisch contact gehad met droneshop waar volledig verkeerde informatie heb gekregen over mijn SD kaart voor mijn DJI mini3 pro en daar uit voortvloeiend verkeerde SD kaarten binnen kreeg
Wanneer ik op 18-12-2025 heb ik weer contact opgenomen over de verkeerde voorlichting en verzending werd me in een zeer korte tijd duidelijk gemaakt dat het mijn probleem was ondanks hun verkeerde informatie en zij verder niets voor mij konden doen omdat de verpakking was geopend.
.Service is voor hun onbekend en voor mij een signaal om daar niets meer te bestellen.
Na uw reactie te hebben gelezen moet ik hier toch nog wat aan toevoegen.
A ik heb duidelijk aangeven dat ik in het geheel geen ervaring had in deze materie
B de verkoper heeft daarom mij geholpen en mij geheel begeleid bij de bestelling van sd kaarten.
Dus alstublieft stop met die onzin
C na al de problemen ben ik weer naar uw site gegaan dat de uitleg van de sdkaarten helemaal onderaan de site staat vermeld ipv bij kop op de site

Svar fra Droneshop.nl
de website ziet er betroubaar uit
de website ziet er betroubaar uit, veel belovend dus! wel wat weinig keus, veel is "uitverkocht". heb nog niks gekocht, maar bijna wel!

Svar fra Droneshop.nl
Teleurstellend advies en snel verouderd product
Binnen 4 maanden na de aankoop van een drone, die ik op advies van een medewerker van de webshop droneshop.nl heb aangeschaft, blijkt het model verouderd te zijn en niet langer ondersteund te worden. Hierdoor kan ik de drone niet meer gebruiken, terwijl ik nadrukkelijk had gevraagd om een model waar mijn zoon langdurig plezier van zou hebben. Dit is zeer teleurstellend.

EUbuyer
EUbuyer, be careful with this seller. they are unreliable and worst costumer.

Svar fra Droneshop.nl
Na offerte aanvraag mbt reparatie van…
Na offerte aanvraag mbt reparatie van een arm van DJI Mini 2 2.7K (arm was afgebroken).
Drone + toebehoren opgestuurd en na betalen van de offerte, kreeg ik een week later de melding dat de drone gerepareerd was.
Bij ontvangst bleek dat er een compleet nieuwe drone DJI Mini 4K in de doos zat, ipv de gerepareerde versie. Zonder extra kosten.
Ben erg tevreden over de snelheid en duidelijkheid van de servie en als grote verassing een nieuwe drone met een beter camera.

Svar fra Droneshop.nl
You can be robbed, and then they will refuse to admit their mistake.
The worst customer support. I placed an order at this store. Everything was packed and shipped quite quickly. They even sent me a photo of the items once everything was assembled.
Due to delivery complications on my end, I was only able to pick up the package a week and a half later.
I was so happy to finally receive what I had been dreaming about. I picked up the package, inspected all the stickers and the packaging — everything seemed fine. But when I opened the box, one item was missing. I thought, “Okay, mistakes happen sometimes.”
I contacted customer support the same day I received the package. But they told me it was my problem, and that nearly two weeks had passed. I should note that it took me about two weeks to actually pick up the package due to circumstances on my end.
I would understand if I was trying to return something or had damaged the item after using it. But in this case, the store simply didn’t send me the item. Maybe I wouldn’t even be writing this review, but the missing item cost €150 — which is a significant amount.
Conclusion: I do not recommend this store. You can be robbed, and then they will refuse to admit their mistake.

Svar fra Droneshop.nl
No warrenty what so ever, terrible customer support
No warrenty what so ever, worst customer support I've experienced.
Everything is fine until it isn't...
Buy something that is faulty and they will most likely blame you for what happend.
I ended up contacting speedy bee directly and where Droneshop was suppose to help out, they actually ended up being very helpful, now a year later, no reply on my last email.
Apparently they rather play the blame game and lose a paying customer then be of any service
Weinig voorraad..
Er is wel genoeg te zien op de website, maar helaas is er weinig daadwerkelijk op voorraad en zijn er geen complete sets beschikbaar..... waardeloos

Beste fpv shop van Europa
Goede service, snelle levering, groot assortiment!

Onjuiste informatie
Bij het oriënteren op een drone werd ik in eerste instantie goed geholpen. Ik kreeg snel antwoord op mijn mail met informatie waar ik mijn keuze op heb gebaseerd.
Bij het ontvangen van de drone en het uitproberen van de drone bleek deze niet te kunnen wat ze eerder in een mail hebben aangegeven.
Wanneer ik contact opneem krijg ik als reactie dat ik dit goed heb geconstateerd en dat dit komt doordat DJI in een vroeger stadium andere informatie heeft verstrekt die inmiddels dus niet meer klopt.
Als ik aangeef dat dit een kwalijke zaak is en dit natuurlijk niet kan krijg ik geen enkele reactie meer. Ik zit met een drone die niet kan wat mij verteld is en een winkel die onjuiste informatie verstrekt.
Uitstekende service van Droneshop.nl!
Uitstekende service van Droneshop.nl!
Ik ben al jaren klant bij Droneshop.nl en opnieuw hebben ze bewezen waarom ik zo loyaal aan hen blijf. Onlangs had ik een probleem met mijn Velox F7 SE Flight Controller die ik daar had gekocht. Na montage bleek deze defect te zijn, wat natuurlijk altijd vervelend is.
Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en ze vroegen me om een video te maken waarin ik met een multimeter het probleem liet zien. Daarnaast vroegen ze om duidelijke foto's van de voor- en achterkant van de flight controller om mijn soldeerwerk te beoordelen. Hoewel dit misschien wat extra moeite kostte, vond ik het een eerlijke en professionele aanpak.
Tot mijn tevredenheid kreeg ik, na het opsturen van de bewijzen, kosteloos een nieuwe flight controller opgestuurd. Dat noem ik pas service! Het laat zien dat Droneshop.nl niet alleen hoogwaardige producten aanbiedt, maar ook echt achter hun klanten staat.
Vrijdag telefonisch contact en zaterdag morgen was het pakketje alweer afgeleverd!
Kortom: een betrouwbare winkel met uitstekende ondersteuning. Dat hebben ze mij wel weer laten zien . Dank je wel, Droneshop.nl!
Geen respect voor de klant en teleurstellende service
Ik heb onlangs een Walksnail Moonlight Kit aangeschaft bij Droneshop.nl. Helaas functioneerde de VTX vanaf het begin niet. Toen ik contact opnam, werd mijn kunde meteen in twijfel getrokken. Droneshop.nl beweerde dat de onderdelen uitvoerig getest worden door de fabrikant, waardoor fabrieksfouten onwaarschijnlijk zouden zijn en de fout dus waarschijnlijk bij mij zou liggen.
Om mijn kunde te bewijzen, heb ik foto's en video's gestuurd waaruit bleek dat alles correct was aangesloten en dat het defect duidelijk aan het product lag. Na het opsturen werd me medegedeeld dat er geen garantie mogelijk was zonder de originele verpakking. Toen ik erop wees dat dit wettelijk niet verplicht is en geen reden mag zijn om garantie te weigeren, werd de schuld alsnog verschoven naar mij, met de bewering dat ik het product waarschijnlijk zelf stuk had gemaakt. Dit zou zichtbaar zijn aan zogenaamde "interne breuken" in het apparaat, wat een absurde claim is.
De eindconclusie was dat ik defecte producten geleverd heb gekregen, maar dat ik het zelf moet oplossen. Wat ik vooral schandalig vind, is dat Droneshop.nl dit gebrek aan verantwoordelijkheid afdoet als "gewoon pech". Bij een bestelling van boven de €1000 mag je wel enige mate van klantenservice en respect verwachten.
Ik wil benadrukken dat ik vertrouwen heb in de fabrikant Walksnail en dat dit probleem niet aan hen ligt. Het is Droneshop.nl die zich achter de testen van de fabrikant verschuilt om zelf geen enkele verantwoordelijkheid te hoeven nemen. Dit gebrek aan professionele klantenservice en het voortdurend afschuiven van verantwoordelijkheid maakt deze winkel voor mij onbetrouwbaar. Ik zal hier niet meer bestellen en raad anderen aan om ook voorzichtig te zijn.
Mocht Droneshop.nl alsnog besluiten om de juiste service te bieden en verantwoordelijkheid te nemen, dan zal ik deze review uiteraard aanvullen om mijn ervaring te herzien.
essensiele onderdelen niet in assortiment
Arm Axis Mini 4 Pro besteld, volgende dag door DHL geleverd. Tijdens reparatie helaas een klein boutje dol gedraaid. Helaas wordt de as zonder de zeer fragile schroefjes (2) geleverd. Drone shop gemaild en snel antwoordt: "boutjes niet in het assortiment en derhalve niet te leveren! Voor een reparatie webshop erg vreemd en super vervelend. Uiteindelijk na lang zoeken bij de concurrent in Almere gevonden.
Website kan ook wel wat beter. Veel scrollen door al de aangeboden onderdelen, ook van andere modellen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.