mooie spullen,snelle levering,goedkoper dan de site waarop ik eerst keek,ik zou er absoluut zo weer bestellen
Selskapet har svart
Mijn pakketje werd door DHL als bezorgd gemeld, maar ik had helemaal niets ontvangen. Meteen een mail gestuurd naar Dromenwonen en wat een service: ik kreeg super snel reactie en al de volgende dag l... Vis mer
Selskapet har svart
Ik was blij met de professionele aanpak nadat een andere leverancier na enkele vertragingen uiteindelijk toch niet kon leveren. Na een zoektocht wie dit dan ook in het assortiment had, kwam ik bij “... Vis mer
Selskapet har svart
Bij Dromen & Wonen combineren we stijl, comfort en betaalbaarheid. Wij zijn jouw specialist in trendy en betaalbaar beddengoed: van stijlvolle dekbedovertrekken en slimme dekbedden zonder overtrek tot perfect passende hoeslakens en ondersteunende kussens. Elk product in ons assortiment is met zorg geselecteerd om jouw slaapkamer net dat beetje extra te geven — zonder dat je daar te veel voor betaalt. Of je nu op zoek bent naar rustgevende basics of een echte eyecatcher: bij Dromen & Wonen slaap je altijd in stijl.
Willem Brocadesdreef 4, 2132PV, Hoofddorp, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Dromen & Wonen
Fijn de directe verzending.Mooi en fijn dekbed in 1 .

Svar fra Dromen & Wonen
Aan zijn afspraken gehouden en dekbed is mooi.
Alleen had anthraciet besteld en kreeg blauw,maar heb het gehouden.

Svar fra Dromen & Wonen
Mooie dekbedden voor een goede prijs en ze liggen heerlijk, plus het wordt snel bezorgd

Svar fra Dromen & Wonen
Het product was goed verpakt.
Een snelle levering.
Prima materiaal.
Wij slapen er heerlijk onder

Svar fra Dromen & Wonen
De dekbedden reden netjes en vlug geleerd, ze zagen er mooi uit, ik heb ze nog niet gebruikt

Svar fra Dromen & Wonen
IK HEB DIRECT NA HET BESTELLEN VAN HET DEKBED METEEN TELEFONISCH ÉN SCHRIFTELIJK DEZE BESTELLING WILLEN ANNULEREN VANWEGE DE VERKEERDE MAAT MAAR TOT OP HEDEN HEB IK GÉÉN REACTIE TERUG ONTVANGEN EN TELEFONISCH KON UW MEDEWERKERSTER MIJ NÍÉT VAN DIENST ZIJN.!!!!!
ALS HET DEKBED TOCH NOG GEPROBEERD WORDT OM TE BEZORGEN BIJ MIJ DAN ZAL HET METEEN GEWEIGERD WORDEN OMDAT IK ABSOLUUT GÉÉN RETOURKOSTEN GA BETALEN VOOR DEZE SCHANDALIGE SLECHTE SERVICE.!!!!! MET DE GEVOLGEN VOOR U.!!!!!

Svar fra Dromen & Wonen
We kochten in juli 2024 een toppermatras aan. Echter vertoonde die al snel putten met als gevolg een pijnlijke rug en heupen bij het opstaan. Bij navraag blijkt dit niet onder de garantie te vallen en krijgen we 10 euro coulance aangeboden.
6 maanden later is de matras dus rijp voor het containerpark. Dure aankoop op die manier en geen oplossing waar we mee geholpen zijn.
Het dekbed ziet er goed uit en het werd snel geleverd

Svar fra Dromen & Wonen
Snelle levering. Het teddy hoeslaken en teddy dekbed slapen heerlijk 😊. Lekker warm.

Svar fra Dromen & Wonen
Alles prima en ik ben heel tevreden.... alleen de verpakking was door DHL opnieuw verpakt ??? Alles gecontroleerd en was goed!

Svar fra Dromen & Wonen
Toen bleek dat er een kleur niet klopte bij een van de twee dekbedhoezen, werd er meteen na het contact met de klantenservice een andere opgestuurd. De volgende dag al in huis!

Svar fra Dromen & Wonen
Na aanvankelijk mijn bestelling te hebben verzonden zonder huisnummer en pakje door DHL retour is gezonden, is dit snel hersteld door bedrijf door al een andere te verzenden.is op tijd voor Sonterklaas gearriveerd. Wachttijd telefoon wel wat lang!

Svar fra Dromen & Wonen
Wat een heerlijk zacht, licht en toch warm genoeglijk dekbed. Ik ben er superblij mee. Ik dank jullie hierbij.

Svar fra Dromen & Wonen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.