Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

mooie spullen,snelle levering,goedkoper dan de site waarop ik eerst keek,ik zou er absoluut zo weer bestellen

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn pakketje werd door DHL als bezorgd gemeld, maar ik had helemaal niets ontvangen. Meteen een mail gestuurd naar Dromenwonen en wat een service: ik kreeg super snel reactie en al de volgende dag l... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik was blij met de professionele aanpak nadat een andere leverancier na enkele vertragingen uiteindelijk toch niet kon leveren. Na een zoektocht wie dit dan ook in het assortiment had, kwam ik bij “... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na aanvankelijk mijn bestelling te hebben verzonden zonder huisnummer en pakje door DHL retour is gezonden, is dit snel hersteld door bedrijf door al een andere te verzenden.is op tijd voor Sonterklaa... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Sengetøysforretning

Skrevet av virksomheten

Bij Dromen & Wonen combineren we stijl, comfort en betaalbaarheid. Wij zijn jouw specialist in trendy en betaalbaar beddengoed: van stijlvolle dekbedovertrekken en slimme dekbedden zonder overtrek tot perfect passende hoeslakens en ondersteunende kussens. Elk product in ons assortiment is met zorg geselecteerd om jouw slaapkamer net dat beetje extra te geven — zonder dat je daar te veel voor betaalt. Of je nu op zoek bent naar rustgevende basics of een echte eyecatcher: bij Dromen & Wonen slaap je altijd in stijl.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Geen 5 maar 4 sterren omdat de ritsen…

Geen 5 maar 4 sterren omdat de ritsen van de kussenslopen, een zeer afwijkende kleur hebben.

28. august 2025

Svar fra Dromen & Wonen

Hoi Evelien, bedankt voor je review! We begrijpen dat de afwijkende kleur van de ritsen niet helemaal naar wens is. Dit nemen we zeker mee voor toekomstige verbeteringen.

Correct en snel

Kussen was te dik. Retourgegeven gekregen.
Prima verlopen. Geld snel teruggestort.
Ik heb alleen maar een positieve ervaring.
Kan niet spreken over kwaliteit van het kussen maar prima service. Compliment

3. august 2025

Svar fra Dromen & Wonen

Hoi Joke, bedankt voor uw review! Jammer dat het kussen niet helemaal naar wens was, maar fijn om te horen dat de retour soepel is verlopen en dat u tevreden bent over onze service. U bent altijd van harte welkom bij ons.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede kwaliteit en hele fijne klantenservice!

Het dekbed en kussenslopen s’avonds laat besteld en de dag erna al netjes bezorgd. De prijzen zijn gewoon voordelig zonder misleidende 1+1 acties zoals bij de bekendere online winkels!

29. juli 2025

Svar fra Dromen & Wonen

Hoi Simone, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de snelle levering en onze eerlijke, scherpe prijzen zo worden gewaardeerd. Wij vinden het belangrijk om duidelijk en zonder misleidende acties te werken, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

topper

top matras besteld ...snelle levering ..goed product

27. juli 2025

Svar fra Dromen & Wonen

Hoi Monique, bedankt voor je review!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na een per ongeluk verkeerde levering…

Na een per ongeluk verkeerde levering van een dekbed verkeerde maat en kleur is het toch nog goed gekomen en werd na een mail en eventuele foto van de geleverde dek bed de bestelde maat en kleur weer op gestuurd mochten de verkeerd geleverde retourneren of 10 euro korting verkrijgen als wij het product eventueel zouden willen houden dit dus gedaan naar volle tevredenheid

6. juli 2025

Svar fra Dromen & Wonen

Hoi s van der wijk, bedankt voor je review en fijn dat u tevreden bent met de geboden oplossing!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Dekbed past niet in de wasmachine en de…

Dekbed past niet in de wasmachine en de matrashoezen zijn heel dun. Je kijkt er dwars doorheen

25. juni 2025

Hoi Gerlanda,

Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat het dekbed niet in je wasmachine past en dat de matrashoezen niet aan je verwachtingen voldoen. We vinden het belangrijk dat onze producten duidelijk worden omschreven, en we nemen je opmerkingen dan ook serieus.

Mocht je willen, kijken we graag samen naar een passende oplossing. Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv