Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Make yourself a favour and do not order from this website . I ordered sterilium med and received a different one which is not suited for workplace (GGD regulation) and has a different price ! . I se... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Op 14-07-2021 om 14.25 uur bestelling geplaatst met levertijd van 3 tot 5 dagen, dus artikelen uiterlijk te verwachten op 21juli. Handig, want nodig op 22 juli. Geen telefoonnummer om contact op... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Waardeloze leverancier, beloven dat ze binnen enkele dagen leveren, maar klopt niets van meer dan 3 wkn op mijn bestelling moeten wachten. Regelmatig om een reactie gevraagd, krijg je pas na lange... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Besteld omdoos verpakking (75,-) van 25 zelftests omdat de stuksverpakking op waren. Helaas krijg ik een bestelling van 6 stuks (20,-) van een andere klant binnen. Hierover 2 keer een mail gestuurd m... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Legemiddelgrossist
  2. Medisinutsalg
  3. Apotek på nett
  4. Apotek

Skrevet av virksomheten

De beste deals krijg je bij drogistdeal, dé online drogist van Nederland & België.

Kontaktopplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

1,8

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

1 december besteld, niets ontvangen!

1 december besteld. Alles zou op voorraad zijn.
Helaas al aantal keer gemaild maar geen reactie waar mijn bestelling blijft.
Nu 8 dec nog niets ontvangen , ook geen reactie op mijn mails.
Als er niets is om te versturen wil ik graag mijn geld terug.

8. desember 2021

Goed dat u navraag doet over uw bestelling.

Het aantal online bestellingen bij zowel ons als andere webshops is gigantisch gestegen in verband met de gestegen vraag naar corona zelftests. Helaas hebben wij ook te kampen met een grote onderbezetting vanwege Covid-19. Dit heeft als gevolg dat het in ons magazijn dusdanig druk is dat niet alle pakketten dezelfde dag verwerkt kunnen worden als voorheen.
Uw pakket is op dit moment nog in verwerking voor verzending. Zodra het verzonden is ontvangt u een track and trace code. De door u ontvangen track en tracé code is echter pas te volgen zodra deze daar volledig verwerkt is.

Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u afgeleverd te krijgen. Helaas is er op dit moment geen zekerheid te geven over het exacte bezorgmoment. Wij willen u verzoeken om de track en tracé af te wachten en in de gaten te houden. Onze excuses voor het ongemak.

26 november 2021 bestelling geplaatst

26 november 2021 bestelling geplaatst
30 november bericht gekregen dat het binnen 2 dagen verstuurd zou worden
3dec nog geen bestelling binnen gekregen en nog geen bevestiging dat het verstuurd is .
vindt dit toch wel erg dat ze zich niet aan hun afspraak houden .terwijl de bestelling op voorraad is .hoop dat het binnen twee werkdagen binnen is gekomen anders ben ik genoodzaakt andere stappen te ondernemen.

3. desember 2021

Niet doen!

Helaas niet deze reviews gelezen voor mijn bestelling: nog altijd aan hetcwachten op mijn bestelling!

3. desember 2021

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Je krijgt maar de helft van je…

Je krijgt maar de helft van je bestelling of je krijgt niets. Niet doen! Gewoon naar de plaatselijke drogist gaan.

16. november 2021

Beste Erjc,

Wat jammer dat je een slechte ervaring hebt gehad bij onze webshop. Dat is absoluut niet waar wij voor staan! Wegens de drukte bij ons en DHL is er vertraging opgelopen.

We willen dan ook onze oprechte excuses aanbieden voor hoe het is gelopen.

Ik stel voor dat we per email bespreken hoe we tot een oplossing kunnen komen zodat jij alsnog een goede service van ons krijgt.

Ik hoor het graag!

Drogistdeal.nl Support

Lange levertijd

Lange levertijd. En niet het juiste artikel ontvangen. Zeer slecht!

9. oktober 2021

Vurdert til 2 av 5 stjerner

zeer lange levertijd.

zeer lange levertijd.. in tegenstelling tot de levertijd die op de website vermeld staat, heb ik 2 weken moeten wachten op mijn bestelling

23. september 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekend

Levering na ongeveer een week, via gls. Helemaal goed verlopen. Prima prijzen. Gracias :)

21. september 2021
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Langzame levering

Op 13 augustus bestelling geplaatst meteen betaald.. levertijd 2 tot 4 werkdagen.. na 5 dagen niets binnen een app gestuurd want postnl gaf aan dat pakket nog niet bij hen was afgeleverd of verwerkt. En uiteindelijk 21 augustus geleverd nadat ik had aangegeven dat ik het deze week nodig had..
Vreemd genoeg na mijn contact alles mega snel geleverd.

24. august 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Op 26 juli een bestelling geplaatst tis…

Op 26 juli een bestelling geplaatst tis nu op 16 augustus nog steeds niet geleverd en zou heel graag me geld terug willen aangezien ik nu al bijna 1 maand wacht vind dit veelste lang. Heb jullie er ook een mail over verzonden. Tot nu toe geen antwoord

16. august 2021

Beste Apollonia,

Onze excuses hiervoor.

Wij hebben contact met u opgenomen via e-mail. Dit zullen wij zo snel mogelijk voor u oplossen.

Bestel hier NIET!

Geen telefoonnummer om contact op te nemen.
Op 19 juli per e-mail vraag gesteld.
Artikelen ontvangen op 26 juli: mosterd na de maaltijd.
Op 27 juli flut reactie op vraag van 19 juli.
Geen factuur ontvangen.
M.a.w.: onbetrouwbaar "bedrijf".

28. juli 2021

Beste M.,

Excuses voor de late levering.
Het is hier gigantisch druk geweest in het magazijn.

Wij zullen de factuur zo snel mogelijk naar u mailen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb elektrische tandenborstels …

Ik heb elektrische tandenborstels besteld maar bleken niet compleet er misten bij een opzetborstel en bij twee een reisetui

9. mai 2021

Beste D. Bloemendal,

Onze excuses hiervoor.

Wij hebben het bedrag teruggestort op uw rekening.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Het was een snelle levering

Het was een snelle levering, maar de track&trace bleek niet te kloppen waardoor ik wat achterdochtig werd of m'n aankoop wel écht onderweg was. Achteraf gebaseerd op niets, want m'n Omuci Nothing to Hide Sun screen was er net na t weekend! 🙏🏼

8. mai 2021

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv