Ik heb hier enkele uren geleden mijn VPS gekocht. Echter duurde dit heel lang om te ontvangen. Tevens duurde het ook een ruime 45 minuten om de operating system erop te zetten en kreeg ik geen ver... Vis mer

Amazing support, affordable, fast, nice support. Good discord server, perfect ram and so much more. If I could choose one word to describe this hosting, I would choose: shocking.

5 sterren waard heb een Database gekocht 1+1 gratis Stef is snel met reageren en we hebben de deal al gemaakt in 10 minuten mijn database werkt ook vlekkeloos! Ga zo door Drie-Host!

Al 1 jaar klant zitten leuke mensen achter en helpen je waar nodig is ook al zeggen ze zelf niet met deven maar soms doen ze het alsnog Dankjewel boys! 😁

1. Nettskylagring
  2. Webhotell

Wij bieden verschillende goedkope diensten zoals Minecraft servers, VPS'sen, Discord bot hosting, gta servers. en Dedicated servers. Bij ons hoef je niet te veel te betalen voor goede kwaliteit, 😏

4,5

Enestående

Fijne hosting!

Trotse gebruiker, werkt fijn! Verdient groot te worden.

23. juli 2025

Beste Tim,

Super bedankt voor uw review!

MIke | Management

mike is skeer

goeie owner
goeie hosting
Mike is skeer

22. oktober 2025

hallo mryassine,

Super bedankt voor uw review!
Hosting draait, support staat klaar — skeer of niet 😎

Mike Management

23. oktober 2025

hallo Luca,

Super bedankt voor uw review,

MIke | Management

Beste hosting ervaring ooit

Beste hosting ervaring ooit
Hele lieve fijne mensen, je krijgt altijd support ik ben heel tevreden! En blijf ook zeker bij drie-host
Bedankt heren!

2. oktober 2025

Beste Imrane,

Dankjewel voor je fantastische review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

We doen altijd ons best om onze support zo goed mogelijk te maken, en het is geweldig om te horen dat dit bij jou gelukt is.

We hopen je nog lange tijd van dienst te mogen zijn!

Met vriendelijke groet,
Mike | Management Drie-Host

Uitstekende service en ondersteuning!

Drie-Host is niks anders dan het beste van het beste! Ik had een probleem met mijn Windows VPS en het was binnen een uur opgelost. hebben ze een telefoonnummer, dus ik ga dat zeker bellen als ik weer hulp nodig heb. De support is echt top, beste van het beste! Ik zeg: doen!

17. mai 2024

Oplichting

Tevens duurde het ook een ruime 45 minuten om de operating system erop te zetten en kreeg ik geen verbinding met de ssh.
Klantenservice is onvriendelijk en informeel.
Het bedrijf is illegaal want ik ben er achter gekomen dat ze niet ingeschreven staan.
Kortom, niet aan beginnen drie host of moet ik zeggen triest host

26. august 2023

Slechste host ooit

Dit is de slechtste hosting dat je kan kopen goedkopen rot dingen geen waarde voor je geld je kan beter wat meer geld spenderen dan hier halen panel werkt vps zijn rot duurd half jaar om te setupen kan je beter zelf persoonlijk naar china gaan een server halen en zelf in je kamer hosten dan hier halen dit is een ilegaal bedrijf waar je niks garantie hebt op retourneren hier niet aan begingen

26. august 2023

je krijgt altijd goede Support

je krijgt altijd goede Support
het is goedkoop
het is super goed
het is gewoon hel goed

1. juni 2023

Beste pro peol,

Dankjewel voor deze prachtige review, dit waarderen wij enorm.

Wij doen uiteraard ons best om de support zo goed mogelijk te hebben en gelukkig is dit gelukt bij u.

Wij hopen u voor nog een lange tijd van dienst te zijn.

Mike | Management