Dressara

1. Dameklesbutikk
  2. Klesbutikk

Welkom bij Dressara, jouw bestemming voor trendy en betaalbare luxe damesmode. Wij geloven dat stijl niet duur hoeft te zijn, en daarom bieden wij een zorgvuldig geselecteerd assortiment van mode die niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook toegankelijk voor elke vrouw die haar stijl wil uitdragen.

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

De perfecte regenjas!

Vanwege de herfst was ik op zoek naar een goeie regenjas voor op de fiets, en heb bij deze winkel een perfecte gevonden. De stof is super.

8. oktober 2025

Proactief bedrijf met een goede klantenservice

Jammer genoeg heb ik mijn pakket moeten retourneren. Gelukkig werd dat zonder gedoe geregeld en kreeg ik snel een oplossing. De klantenservice dacht echt met me mee. Hier kunnen veel winkels nog wat van leren.

20. august 2025

Heel tevreden over de blouse

Echt blij met deze blouse, de kanten afwerking is supermooi gedaan. Lichtblauw zou helemaal mijn kleur zijn! Alsnog erg blij hiermee want dit was precies wat ik al een tijdje zocht.

21. juni 2025

Leuke top gekocht

De top die ik heb besteld ziet er mooi uit, de kleur is iets feller dan ik had gedacht. Binnekort de zwarte kopen als cadeau voor mijn vriendin

12. august 2025

Uitstekende prijs/kwaliteit

Voor de prijs die ik heb betaald is het eigenlijk een koopje geweest. Ik had meerdere dingen besteld en een daarvan bleek niet meer beschikbaar te zijn, maar dat is netjes opgelost door de klantenservice

20. august 2025

Top kwaliteit

De kleding die ik heb besteld voelt fijn aan en de stof is heerlijk zacht. Ik ben positief verrast en al helemaal voor de prijs die ik heb betaald!!

13. august 2025

Bedankt klantenservice!

Per ongeluk een verkeerde maat besteld, mail gestuurd naar de klantenservice die mij snel heeft geholpen om de zending terug te sturen en een nieuwe top gekregen

31. juli 2025

Echt tevreden

Ik heb een jurk besteld, ben hier echt blij mee! Het model is uniek en de afwerking ziet er ook goed uit. Alles is tot nu toe boven mijn verwachtingen

1. august 2025