DREM Värmepumpar Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service, bra gubbar som utförde hela arbetet. Vi blev dock av med värmen under två nätter men det tar inte ner betygen då de var väldigt tillmötesgående och ordnade med värmeelement ist... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kompetent och proffsigt team. Vårt gamla hus hade ovanligt tjocka väggar, gamla rör som var i vägen etc. Teamet på Drem löste alla problem och lyckades dra de nya rören gömda bakom de befintliga. Blev... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jag är lurad av säljaren på Drem. Säljaren slutade och företaget vill nu inte ta sitt ansvar för den ekonomiska uppgörelse som han gjorde med mig. Delvis får jag skylla mig själv eftersom jag gick... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har installerat en Qvantum Q9+Q175 med hjälp av DREM. Jag vill verkligen rekommendera DREM. De var generösa i att inkludera arbetet dels att byta plats på varmvattenberedare men även att demo... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Leverandør av fornybar energi
  2. Varme- og kuldeentreprenør
  3. Ventilasjonsentreprenør

Om DREM Värmepumpar

Skrevet av virksomheten

DREM Värmepumpar

Som en av Sveriges största installatörer erbjuder vi en trygg och prisvärd helhetslösning för köp och installation av luft/vatten och bergvärmepumpar.

Få gratis offert utan bindning

TRYGGT.

- Alla våra installatörer är certifierade.
    - Vi hanterar allt från installation till bortforsling.
    - Vi erbjuder bara världsledande värmepumps-märken.

PRISVÄRT.

- Som en av Sveriges största installatörer kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser.
    - Vi ger dig prisgaranti – inga överraskningar eller dolda avgifter.
    - Med digitala hembesök sparar du både tid och pengar.

Certifierade installatörer

Våra installatörer är DREM-certifierade, vilket innebär att de har genomgått en utbildning eller visat att de har den kunskap och erfarenhet som krävs för att installera våra värmepumpar på ett professionellt, säkert och korrekt sätt.

Installatörerna har genomgått en omfattande granskningsprocess där vi verifierar referenser för att säkerställa deras kompetens och pålitlighet.

Installatörerna genomgår kontinuerligt olika kvalitets- och stickprovskontroller.

Vi hanterar allt från installation till bortforsling.

Din personliga energikonsult skräddarsyr din värmelösning och svarar på dina frågor.

Vi hjälper dig med allt:

-bortförsel av befintligt värmesystem
    -frakt och inkoppling av din nya värmepump
    -all hårdvara och VVS-material
    -städning efter installationen
    -de tillstånd och godkännande som krävs för installationen (i de fall ett tillstånd är nödvändigt).

Värmepumpar från ledande tillverkare

Våra värmepumpar kommer från ledande tillverkare - Panasonic och Nibe.

Vi erbjuder Panasonics bästa servicepaket – Aquarea Service+ Premium helt gratis första året.

Vi ger dig alltid 10 års garanti på installationsarbetet.

Stora volymer ger bättre priser

Tack vare våra stora förhandlingar kan vi erbjuda dig bättre priser och snabba leveranser.

Prisgaranti

Som kund hos DREM har du alltid möjlighet att vara säker på att du får den bästa möjliga dealen på ditt värmepumpsköp tack vare vår Prisgaranti.

Få gratis offert utan bindning

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 25 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

25 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Mycket nöjd

Snabb leverans och duktiga grabbar

10. mai 2024

Svar fra DREM Värmepumpar

Tack för fina ord! Vi är glada att du är nöjd med oss, Alan.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Enda som strulade var att första…

Enda som strulade var att första tidpunkten för installationen så dök DREM inte upp, men andra tillfället blev det jackpot. Smidig dialog trots allt och mycket nöjd med installationen. Mycket trevligt bemötande!

17. mai 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Great company to deal with.

Sales representative Daniel Tärning was super helpful in my decision making and very patient with me and gave good answers to all my questions and concerns. I dealt with Samuel Stanley planning the installation and it was very professional service, they planned it very well and made sure I wasn't without water for an extended amount of time which I was very grateful for as my children where sick. The guys who installed the pumpand new water tank I cant praise more. (Milton, Danny and edvin I think they were called) kept me up to date , where very knowledgeable and produced some very neat work in my pannrum. They worked late and made sure I had warm water for my children before the end of the day and tidied up after themselves. I'm more than happy to recommend drem to anybody I know.
/ Gareth Jones
Björklinge, Uppsala

30. april 2024

Svar fra DREM Värmepumpar

We're very happy to hear that your experience with us was great! Your feedback gives us lots of positive energy to keep going. We will keep helping our customers make Sweden cleaner one home at a time!

Best,
DREM team

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hjälpen jag fick av säljaren efter att…

Hjälpen jag fick av säljaren efter att underleverantören inte skött sitt uppdrag var mkt bra och jag är nöjd med slutprodukten

22. april 2024

Svar fra DREM Värmepumpar

Wow, vad kul att höra att du är nöjd med oss, Johan! Tack för fina ord. Det gör oss glada.

Kanon

Funkat bra fått bra svar allt löpte på enligt plan
Med vänlig hälsning,
Peterson

18. april 2024

Svar fra DREM Värmepumpar

Tack Peter! Kul att höra du är nöjd med oss.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Drem skötte sig mycket bra

De skötte sig mycket bra och hade fått fem stjärnor om de hade fått pumpen installerad en månad tidigare, även om det kanske är hårt av mig. Trevliga personer, väldigt bra pumpar, rimliga priser och proffsiga installatörer. Jag är verkligen mycket nöjd, jag rekommenderar DREM.

21. mars 2024

Svar fra DREM Värmepumpar

Vad bra att du är nöjd Lars, det gör oss glada.
Varma hälsningar från oss på DREM

Vurdert til 1 av 5 stjerner

"VARNING " tecknade avtal i januari och…

"VARNING " tecknade avtal i januari och allt skulle ta 4-5 veckor som blev 7-8 veckor och till slut gick det 12 veckor och installationen har inte påbörjats. Självklart att jag hävde avtalet . Trevlig personal men dem har kaos inom organisationen samt stora problem med installations företag. Att ni är trevliga på telefon hjälper inte oss kunder så min rekommedation är
"SKÄRPNING ". Folk är inte dumma.
Tips: Kräv nån typ av säkerhet i avtalet om dem inte uppfyller avtalet.

15. januar 2024

Svar fra DREM Värmepumpar

Vi är ledsna över att ni känner att vi inte kunde leverera i enlighet med era förväntningar.
Er installation drog ut på tiden på grund av att vi strax efter att ni godkänt offerten avslutade samarbetet med den tilltänkta installatören på grund av att de inte levde upp till våra kvalitetskrav. Detta fick tyvärr till följd att det brast i kommunikationen till er som kund vid några tillfällen, vilket vi är ledsna för. När detta skedde så bytte vi installatör som bokades in på förbesök i enlighet med vår rutin för att inspektera installationsförutsättningar. Vi diskuterade att installationen skulle ske under den 12 veckan från datumet då ni godkände offerten. I samband med att vi tilldelade er en ny installatör kom vi överens tillsammans med er om ekonomisk kompensation för att installationen tagit längre tid än förväntat.
Under förbesöket hade ni frågor kring storleken på pumpen vilket diskuterades med installatörerna på plats. Trots att pumpens storlek var korrekt dimensionerad ledde till att ni ångrade det köp av pump som ni fått offererat. Ni önskade dra er ur offerten och vi accepterade detta utan att kräva någon avbokningsavgift eller ersättning för nedlagt arbete.
Vi är glada att höra att ni upplever att ni fått ett trevligt bemötande från era kontaktpersoner hos oss. Er åsikt och feedback som kund värderas högt och den installatören som tyvärr orsakade försening i ert projekt är inga vi arbetar med idag.
Vänliga Hälsningar,
DREM-teamet

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Dålig tillbaka koppling när man försökt…

Dålig tillbaka koppling när man försökt få tag på er och har tex fortfarande inte fått svar..
Installations tiden skulle bli om 3-4 veckor efter man signerat , första tid blev bokad 5-6 veckor efter och dagen innan bokad tid hade installatören inte hört av sig för att komma och kolla innan, jag hörde av mig å fick då veta att han inte kunde komma längre nästa dag så blev framflyttat 1,5 vecka till.
Inget för besök blev det denna gång heller å väl på plats skulle jag behöva betala för annan storlek på rör och mer därtill fast det står i min offert att det ingår, dom visste inget om vad som stod i min offert så dom tänkte ta med sig gammla pannan och tog även dom gamla rören som jag själv ville behålla , dom behövde inte kasta nått skräp osv..
Har bett dream om en utförlig beskrivning på räkningen jag betalat men ej fått någon å de e några månader sen nu.
Fick en genomgång på pumpen på 2 minuter väldigt snabbt pga att installatören va tvungen att åka vidare på nästa jobb då han va hemma och installerade hela natten hemma.
Pumpen funkar men skulle komma nån å kolla i efterhand så allt är rätt installerat osv och då skulle jag få garantin mm men inget hört?

22. april 2024

Hej Malin,
Tack för att du tog dig tid att lämna en review.
Vi har följt upp din installation med installatören för att tydliggöra våra rutiner - det var en manuell miss i kommunikationen vilket gjorde att installatören inte hade hört att ni ville behålla de gamla rören.
Gällande utförlig beskrivning på räkning så ringde vi upp dig när vi såg denna review och gav dig en genomgång av den.
Detsamma gäller själva panelen - vi har försökt ringa dig ett antal gånger för att enligt överenskommelse gå igenom själva panelen, men har inte nått dig. Ring oss gärna när det passar dig så kan vi hjälpa gå igenom panelen.
Gällande garantin så är din anläggning garantiregistrerad och garantin godkänd, du ska ha fått ett mail från Panasonic med bekräftelse, ibland hamnar mailet i skräpkorgen så kan vara värt att kolla om det hamnat där.
Bara hör av dig till oss om du har några frågor.
Varma hälsningar,
Teamet på DREM

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Bra och snabb kontakt med DREM efter…

Bra och snabb kontakt med DREM efter offertförfrågan.
Installationen försenad i två etapper men ok pga bra kommunikationfrån DREM's sida. Installationen fungerade bra förutom slarv från installatörens sida med att inte kontrollera påfyllingsventilen som stod öppen två veckor vilket ledde till onödigt hög elförbrukning och en hel del tid för felsökning av mig som lekman och kund. Även något slarvig installation av Wifi funktionen från Panasonic vilket även detta ledde till felsökning och åtgärder för mig som kund innan fjärruppkopplingen fungerade!

Hej Frederic,
Tack för att du tog dig tid att lämna en review.
Vi beklagar att allt inte flöt på så smidigt som det ska göra under din installation. Vi har påtalat missarna med installatören och med Panasonic och vi kommer anstränga oss att se till att missar som dessa inte upprepas.
Varma Hälsningar,
Teamet på DREM

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En riktig proffsig firma att lita på

Hela affären mycket professionellt handlagg.
På två dagar var anläggningen installerad av mycket kunnig och trevlig personal. Kan verkligen rekommendera DREM!

18. april 2024

Svar fra DREM Värmepumpar

Vad kul att höra att du är nöjd med oss, Kerstin! Tack för fina ord. Det gör oss glada-

Nöjd kund.

Överlag tycker jag att det har funkat bra. Säljaren var bra och offert med pris kom fort. Installationen gick snabbt och bra. Enda negativa som jag tycker var 3 månaders väntetid på installation av värmepumpen. Kanske lite brist på kommunikation mellan installatör och drem? Men annars är jag nöjd med allt.

Svar fra DREM Värmepumpar

Tack Arto! Er åsikt och feedback som kund värderas högt.

KATASTROF!

KATASTROF!! Från början till idag ( ännu inte klart efter 1,5 månader). Installationen skulle ta 1-2 dgr, det tog 8 dgr. Efter 4 dagar var det ”klart”. Tur mina uppmärksamma grannar såg att kopparrören ute inte var isolerade alls! De skulle m.a.o fryst sönder vid första kylan…
Pumpen tappar i tryck, elementen blir bara fisljumna och det tar lång tid att få varmvatten ur kranen. Pumpen står snett och saknar fortfarande fötter. Hela nedreplan är full med drivor av tjock olja efter bortforsling och ” sanering” av gamla oljepannan ( Brandfarligt!). Då pumpen tappar i tryck och temp på varmvatten och då radiatorerna (som innan blev stekheta) inte fungerar som de ska finns risk för att det läcker någonstans. Mitt försäkringsbolag säger att detta behöver kontrolleras omedelbart av företaget men trots flera påtryckningar kommer ingen och kollar. Livrädd för att fuktskador har uppstått 😥. Har anmält detta och kommer dra ärendet vidate. DREM svarar bara att det ska åtgärdas. Ja, men av vem och när??!! Går heller inte nå chef på DREM. VARNING!! Skulle ALDRIG rekommendera Drem!! Riktigt uselt!

Löste det bra

Löste allt! Alltid ett bra bemötande 👍.

16. april 2024

Svar fra DREM Värmepumpar

Vad kul att höra, Daniel! Tack för fina ord.

Mvh, teamet på DREM.

Helt kass upplevelse

Pumpen har aldrig fungerat. Köpet är hävt

5. april 2024

Hej Sven Erik,
Som vi skrev på din släkting Annikas review här på Trustpilot så är vi är hemskt ledsna att det var ett fabrikationsfel på den Daikin bergvärmepump som vi installerade hos er. Vi har flera gånger varit på plats hos er och försökt åtgärda anläggningen tillsammans med Daikins tekniska support på telefon. En försvårande faktor och varför detta har fortgått under så lång tid är att ingen har bott i huset, så därför har det ofta dröjt månader mellan de tillfällen som ni har hört av er till oss. Daikin har haft stora problem med detta under vintern och det var först i början av detta året som de gick ut med information kring hur felet kunde åtgärdas permanent. Ni önskade inte att vi skulle åtgärda felet utan valde istället att häva köpet, vilket vi just nu för en dialog kring hur det ska utföras. Vi har i skrivande stund varit och avinstallerat värmepumpen och skickat den för retur till Daikin.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi är otroligt nöjda med vårt byte av…

Vi är otroligt nöjda med vårt byte av värmepump genom Drem. Snabb leveranstid (ca 5 veckor från beställning) men framför allt väldigt service-inriktad och trevlig personal. Tack Jesper, Hannes och Nathalie för så smidig hantering och snabba svar på alla frågor. Värmepumpen fungerar perfekt (Panasonic Monobloc 9kw HP J-Gen med varmvattenberedare).

19. mars 2024

Svar fra DREM Värmepumpar

Wow, jättekul att höra att du är nöjd med oss. Tack!

Ingen värme i huset på 5 månader

Ingen värme i huset på 5 månader. Vi har hävt köpet och ingen återkommer för att ta bort pumpen.

28. februar 2024

Hej Annika,
Vi är hemskt ledsna att det var ett fabrikationsfel på den Daikin bergvärmepump som vi installerade hos er. Vi har flera gånger varit på plats hos er och försökt åtgärda anläggningen tillsammans med Daikins tekniska support på telefon. En försvårande faktor och varför detta har fortgått under så lång tid är att ingen har bott i huset, så därför har det ofta dröjt månader mellan de tillfällen som ni har hört av er till oss. Daikin har haft stora problem med detta under vintern och det var först i början av detta året som de gick ut med information kring hur felet kunde åtgärdas permanent. Ni önskade inte att vi skulle åtgärda felet utan valde istället att häva köpet, vilket vi just nu för en dialog kring hur det ska utföras. vi var i kontakt på mail mindre än 2 timmar innan du lämnade detta omdöme, och då bekräftade vi att vi jobbar för fullt med att få till en lösning enligt era önskemål, och att vi skulle återkoppla till dig under dagen. Vi kommer att återkoppla till dig senare under dagen som tidigare utlovat.

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv