Dreamgoods Anmeldelser

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

11 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Woekerprijzen

Mobiele airco aangekocht via bol.com voor 795 euro wat het niet waard is, het toestel oogt heel goedkoop. Voor de helft van het bedrag had een eerlijkere prijs geweest maar ze weten dat mensen toch kopen met dit warme weer. Levering laat lang op zich wachten. Het toestel koelt maar matig. Onmiddellijk na mijn aankoop stond hij 100 euro goedkoper waarop ik de verkoper aansprak of ik de 100 euro ook kon recupereren. Met allerhande smoesjes (heb bewijzen in mails en screenshots) werd dit afgewimpeld waarna ze de prijs dan optrokken tot 895 euro en ik blij mocht zijn met mijn aankoopprijs. Teleurgesteld in deze firma en hun producten, over de ganse lijn!

14. juli 2026

Een goed gevuld noodpakket! 👍🏼

Wat is dit een mooi noodpakket voor 4 personen, goede materialen, en ziet er best luxe uit. Handig die powerbank met zaklamp, ik heb er 1 handig in het buideltje van me rolstoel gelegd. Dan heb ik in ieder geval een lichtje! 😉👍🏼

13. desember 2025

Noodpakket is super

Noodpakket besteld bij DreamGoods, de spullen die erin zitten zijn van goede kwaliteit en de levertijd was erg snel. Ik ben tevreden!

26. november 2025

Survivalsets = duurverkochte aliexpress rommel

Bol.com survivalsets zijn samengesteld uit artikelen die je voor een fractie van de prijs op aliexpress kan kopen. Zo kan je de EHBO set op ali kopen voor 1 euro (je mag zelf bedenken hoeveel kwaliteit daar in zal zitten)

18. mars 2025

Op 28 /12/24 iets besteld bij…

Op 28 /12/24 iets besteld bij dreamgoods op 6 / 1 /25 uit elijk geleverd worden nu nog niks 14 / 1/25 zogenaamd te druk en te weinig personen kreeg ik te horen van bol.com want daar had ik het besteld en die hadden contact op genomen dreamgoods is een list en bedrog firma bol .com moet stoppen met het verkopen van hun spullen vind ik

14. januar 2025

Dreamgoods via bol.com

Het pakketje was nogal klein, dus de foto’s bedriegen!
Het is Chinese makkelijk!
Een volgende bestelling komt er niet !
Na veel over en weer gemail is er een regeling voorgesteld.
eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ze die wel zijn nagekomen een maand later

Waarvoor dank

14. januar 2025

Ik heb dezelfde negatieve ervaring met…

Ik heb dezelfde negatieve ervaring met dreamgoods. Ook een noodradio besteld via bol.com op 29/12/2024 . Tegen 10/01/2025 zou er geleverd worden en ben er nog altijd op aan het wachten. Er komt ook geen reactie meer. Dreamgoods is vanaf nu een no-go voor mij tenzij er nog snel een reactie komt.

13. januar 2025

Dreamgoods dropshipper

Noodradio besteld via Bol bij Dreamgoods
17 december 2024. Contact gehad met dit “bedrijf” maar moesten achterstand in halen.
Dreamgoods, wilde mij geruststellen dat het goed zou komen.
Ik denk dat Dreamgoods een dropshipper is.
En moet wachten op de volgende zending uit China.
Eerste en Laatste keer dat ik iets bestel bij Dreamgoods

31. desember 2024