Tshirten er i rigtig god kvalitet og super flot, den blev hurtigt leveret og var pakket så fint, så den ikke var krøllet😊
Se hva andre synes
Nem online-tilgang, lækker kvalitet med smukt udført tryk og hurtig levering. Datter og svigerdatter blev meget glade for deres T-shirts. .. køb endelig diverse gaver hos Dansk Flygtningehjælp og stø... Vis mer
Selskapet har svart
Støtter med glæde Dansk Flygtningehjælp på flere måder. Især i denne tid med rekordmange flygtninge på verdensplan. Denne gang ved køb af en smuk plakat, som enten bliver brugt som gave eller til for... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg modtog to smukke plakater, hvoraf den ene desværre havde fået grimme “trykmærker”, formentlig da den blev rullet. Jeg kontaktede DFH, som straks anerkendte fejlen, og to dage efter modtog jeg en... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
DRC Dansk Flygtningehjælp blev grundlagt i 1956. Vi er en af de få NGO'er, som har speciale i at hjælpe fordrevne og mennesker på flugt. Vi er samtidig Danmarks største og en af verdens førende NGO’er. Vores 7.500 medarbejdere er til stede i 40 lande verden over. Her arbejder vi hver eneste dag for at beskytte flygtninge og fordrevne. Dansk Flygtningehjælp støtter flygtninge og internt fordrevne hele vejen. Både under krisen, i eksil, under bosættelse og integration i et nyt land og fortsat efter hjemkomst.
Kontaktopplysninger
Borgergade 10, 1300, København K, Danmark
- drc@drc.ngo
- drc.ngo
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hjælp til flygtningene fra Ukraine
Rart at vide at overskuddet går til de ukrainske flygtninge
Super hurtig fragt og betjening
Super hurtig fragt og betjening. Kunne godt have brugt lidt mere end 14 dages fortrydelsesret/returperiode, da jeg skulle bestille en ekstra str., før jeg kunne beslutte mig for den rette. Men fik returneret produktet hos en superflink receptionist på Borgergade og fik pengene retur inden for få timer :)
NGO’en har konsekvent ringet uopfordret…
NGO’en har konsekvent ringet uopfordret til mig siden 2017 flere gange om året. Jeg har adskillige gange bedt dem om at stoppe, men de fortsætter. Jeg har blokeret deres telefonnummer mange gange, men så ringer de bare fra et andet nummer. Jeg er rystet over, at en NGO kan udvise så umoralsk en adfærd.

Svar fra Dansk Flygtningehjælp
Super fine t-shirts som samtidigt…
Super fine t-shirts som samtidigt støtter vigtig sag.
Anstændigt og ærligt
Anstændigt og ærligt. Flot udvalg
Hurtig levering af en fin t-shirt
Hurtig levering af en fin t-shirt. 😊
Super nemhjemmeside,hurtig levering
Super nem hjemmeside . Fin produkter der lever op til forventningerne. Hurtig levering som overholder den lovet tid.
Dansk Flygtningehjælp laver et kæmpe
Dansk Flygtningehjælp laver et kæmpe, uegennyttigt arbejde og hjælper mange mennesker i nød❤️
Jeg blev kontaktet af en høflig ung…
Jeg blev kontaktet af en høflig ung mand, der sagligt og stille og roligt forklarede mig situationen og dens alvor uden at presse på.

et desværre nødvendigt arbejde
et desværre nødvendigt arbejde, der modarbejdes fra mange sider

Svar fra Dansk Flygtningehjælp
Super fin plakat til en okay pris
Super fin plakat til en okay pris, den pynter i min stue :-)

hurtig levering
hurtig levering. Varen svarede til forventningerne.

Svar fra Dansk Flygtningehjælp
Dansk Flygtningehjælp er et lille lys i mørket
Jeg donerer fast til DRC, fordi jeg synes de gør en virkelig fin indsats i en uretfærdig verden.

Svar fra Dansk Flygtningehjælp
Der var alle størrelser at vælge…
Der var alle størrelser at vælge imellem og pakken med bluserne var fremme på kort tid. Bluserne så ud som på billederne, og efter vask, er de ikke forandrede.

Svar fra Dansk Flygtningehjælp
Problemfrit (og støtter en god sag).
Problemfrit (og støtter en god sag).

Svar fra Dansk Flygtningehjælp
Det var overskueligt og nemt at købe…
Det var overskueligt og nemt at købe ind. Jeg købte t lamper til brug i flygtningehjem. Jeg fik selv flotte print selv beviser

Svar fra Dansk Flygtningehjælp
Masser af tilbud til billige penge og…
Masser af tilbud til billige penge og til gavn & glæde for modtagerne ;o))

Svar fra Dansk Flygtningehjælp
I gør et fantastisk arbejde i alle…
I gør et fantastisk arbejde i alle brændpunkter.
I støtter mange projekter, senest med minerydningsudstyr til Ukrainske kvinder der udfører det farlige hverv.

Svar fra Dansk Flygtningehjælp
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.