Dotek Anmeldelser

1. Byggevarehus

Voordelige dak- en gevelbeplating met alle bijbehorende artikelen. Van hout tot stalen dakplaten of sandwichpanelen. Kleine artikelen zoals kit en schroeven kunt u gemakkelijk via onze webshop bestellen. Door een zorgvuldige selectie van de juiste leveranciers kunnen we u voorzien van een ruime keuze uit kwaliteitsmaterialen. U kunt zowel zakelijk als particulier bij ons bestellen. Dit kan via de webshop, telefonisch, per e-mail of aan de balie. We bezorgen door heel Nederland. Tevens bieden we op marktplaats aantrekkelijke restpartijen sandwichpanelen, damwandplaten en overige bouwmaterialen aan. Heeft u iets nodig wat u niet kunt vinden op onze webshop of bij onze marktplaats aanbiedingen? Bel of mail ons gerust en we gaan voor u aan de slag! Ook voor renovatie en montage kunt u ons bellen, we zijn gespecialiseerd in kleine daken en gevels, en verzorgen dit compleet van afvoer materiaal tot afwerking met zetstukken. Bel of mail voor meer informatie. U kunt met een dag een offerte verwachten.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Razendsnel en servicegericht!

Altijd fijn als je belt en direct wordt geholpen. Dat was precies wat ik bij Dotek ondervond. Ik had snel een grote plaat multiplex nodig maar omdat deze door de 40 mm dikte nogal zwaar was hoopte ik dat ze hem konden bezorgen. Dat bleek geen enkel probleem en 2 uur later staat de plaat al bij mij. Zelfs even naar binnen dragen was geen probleem.
Top service en een onbeschadigd product!

12. april 2024

Professioneel

Aardige handige jongens met veel verstand van gereedschap en bouwmaterialen. leveren tegen de scherpste prijzen.

28. februar 2024

Toppers..

Dit bedrijf komt uit, waar het voor staat. Actief, zeer betrokken en betrouwbaar. Ten alle tijden en op alle plaatsen service beschikbaar.

27. januar 2023

Goede service

Goede service, denken fijn mee met wat je nodig hebt of het beste kan gebruiken qua materiaal voor bijv. een veranda👍🏻

1. juli 2022