Köpte en vara på dossify och tyvärr stämde den inte helt överens med verkligheten. Kontaktade ägaren och blev exceptionellt bemött av Alexander. Sällan jag tidigare mött en sådan driven och trevlig... Vis mer
Selskapet har svart
Uppenbart drop-shipping företag. Kraftigt vilseledande marknadsföring. Produkten var i 100% polyester, långt ifrån "mysig och varm" och "hög kvalitet". Då retur kostar + att företaget drar av e... Vis mer
Selskapet har svart
Vet inte vad jag skall skriva för att ge en rättvis bild av företaget som drivs av Alexander, för att ge det rättvisa! Jag hoppas verkligen att det kommer går bra för denna killen, OTROLIGT br... Vis mer
Selskapet har svart
Hej! Jag heter Alexander och det är jag som driver Dossify. För mig är bra kundservice inte något extra – det är grunden i hela verksamheten. Jag vet själv hur avgörande det är hur ett företag agerar när något inte blir som tänkt: en sen leverans, fel storlek eller en produkt som inte motsvarar förväntningarna. Därför svarar vi alltid personligt, snabbt och lösningsorienterat. Målet är enkelt: att varje kund ska känna sig trygg, lyssnad på och nöjd – även när något går snett. Dina omdömen betyder mycket för oss och hjälper oss att bli ännu bättre. Vänliga hälsningar, Alexander Döss Ägare & grundare, Dossify
Grönviken 261, 81692, Lingbo, Sverige
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Lätt att beställa, behöver inget lösenord,som man aldrig kommer ihåg.Bra leverans.Bra varor som alltid passar i storlek.

Svar fra Dossify
Fungerade bra fick bra information om försändelsen.

Svar fra Dossify
Pris som visar på annonsen stämmer inte när man vill beställa

Svar fra Dossify
Köpte en vara på dossify och tyvärr stämde den inte helt överens med verkligheten. Kontaktade ägaren och blev exceptionellt bemött av Alexander. Sällan jag tidigare mött en sådan driven och trevlig ägare!
Tyvärr var produkten inte enligt förväntan så därmed sänkt betyg.

Svar fra Dossify
Bra bilder på hemsidan med cm och storlekar. Lätt att beställa. Varan kom och uppfyllde mer än väl förväntningarna

Svar fra Dossify
Min beställning kom långt efter den angivna leveranstiden vilket gjorde att den inte var aktuell längre (julklapp), och jag fick trots det själv stå för fraktkostnaden när jag skulle returnera den. Det skulle skickas med spårbar frakt och blev 115 kr trots att det var ett litet paket. Denna beställning innebar ingen vara,
bara krångel och kostnad.

Uppenbart drop-shipping företag.
Kraftigt vilseledande marknadsföring.
Då retur kostar + att företaget drar av en extra summa som de själva bestämmer vid behov, så är det inte värt att skicka tillbaka.
Skulle säga att gör dig själv och miljön en tjänst och sök vidare kring andra företag.

Svar fra Dossify
Fina produkter och bra information från Alexander under resans gång.

Svar fra Dossify
Helt okej apparat. Man behöver aldrig vara rädd att komma när pulpan. Men det ryker MASSOR

Svar fra Dossify
Fick vänta på produkten som var ett byxor som trodde var kompressionsleggings som det inte var kändes som vanliga leggings men helt ok om man vill ha dem,så inte helt nöjd hade verkligen hoppats på kompressions byxor som jag behövde! inte ett par vanliga "leggins"

Svar fra Dossify
Tog lång tid att få kläder som inte passade eller var i godkänd kvalitet.

Svar fra Dossify
Varan såg helt annorlunda ut mot bilden. Det var heller ingen varm vinterjacka som det stod. Väldigt missnöjd och kommer troligtvis aldrig handla hos er igen!

Svar fra Dossify
Ni var behjälpliga ang att jag ville byta till en storlek mindre. Men jag ångrade mig och behöll skorna.
Nöjd

Svar fra Dossify
Vi köpte en hunsoffa till våran hund men både hund och katter vill sova där så det är hård konkurrens. Soffan var enligt beskrivning och förväntningar. // Anneli o Ulf

Svar fra Dossify
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.