Se hva andre synes
Heel mooi aangelegd park met mooie huisjes. Goede faciliteiten en aardig en vriendelijk personeel. We waren voor de 2e keer dus beide keren goed bevallen!
Super fijn gehad. Mooie locatie voor tweede keer appartement mooi, ruim appartement super groot balkon. De accomodatie was ook schoon, en het personaal was erg vriendelijk en behulpzaam.het voelt als... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Dicht bij het bruisende centrum van Maastricht en in het prachtige heuvellandschap vind je Dormio Resort Maastricht. Op Dormio Resort Maastricht kun je genieten van uitgebreide faciliteiten. Zo vind je op ons resort een bakkerij, een streekwinkel en de foodtruck van Dousberg Snack. Bij ’t Proeflokaal Eten kun je terecht voor heerlijke gerechten en op het terras voor de lekkerste drankjes. Neem een duik in het zwembad, bezoek het spa-wellnesscentrum of huur een fiets om de prachtige omgeving te verkennen!
Kontaktopplysninger
Het Wilhelmus 1, 6216 GK, Maastricht, Limburg, Nederland
- +31850134040
Har svart på 32 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Was makkelijk te vinden en te boeken
Het boekingsproces ging soepel
Het boekingsproces ging soepel, en ik moet voordat we er geweest zijn al een review/ervaring geven..... Wel een beetje vreemd
Alles klopt bij Dormio
Alles klopt bij Dormio . De medewerkers ,de mooie omgeving ,de mooi ingerichte verblijven, de sfeer . Het complete pakket zoals handdoeken, opgemaakte bedden. Dat je dagelijks kunt boeken dus niet alleen weekend , midweek of week . Helemaal top
Leuk resort
Leuk resort. Mooie appartementen. Het laden van auto’s kost 80ct per kWh terwijl het laden in de wijk(1.5 km lopen)36ct per kWh kost
Heel mooi aangelegd park met mooie…
Heel mooi aangelegd park met mooie huisjes.
Goede faciliteiten en aardig en vriendelijk personeel.
We waren voor de 2e keer dus beide keren goed bevallen!
Overzichtelijke site met veel keuze qua…
Overzichtelijke site met veel keuze qua accommodaties. Proces van reserveren is eenvoudig en verder prima terugkoppeling.
Mooi park en vriendelijk personeel
Alles prima!!
Snackbar eten en onderhoud/inrichting huis
Het eten van de snackbar was helaas niet gaar en heel vet.
In het schuurtje van het huis stond nog afval van eerdere gasten. Een sierkussen was aan 2 kanten kapot, er zaten vlekken in het tapijt en ook op een deken die als sprei op een bed lag.
Prachtig park
Prachtig park, heerlijke huisjes en vriendelijk personeel. Alles schoon en goed bijgehouden! Heerlijke sauna. Dichtbij Maastricht, maar toch mega rustig.
Het appartement was niet schoon
Het appartement was niet schoon, overal waren spinnenwebben aanwezig en lag veel stof onder en naast de meubels. In de magnetron lagen nog veel kruimels van de vorige gebruikers. De aanwezige grillplaat kon maar voor de helft worden gebruikt omdat er één van de twee knoppen op tbrak. De technisch medewerker zou een nieuwe bestellen en ko.en plaatsen, we hebben hem echter niet meer terug gezien.
Het park is mooi en rustig
Het park is mooi en rustig.
Het huisje was schoon en bedden opgemaakt. Heerlijk om zo je vakantie te beginnen. Echter de bedden waren erg zacht net of je n waterbed in stapte. De een had r meer last v dan de ander. Veel gelopen en gezien in de omgeving.
Dormio verwijst voor sauna belevenissen…
Dormio verwijst voor sauna belevenissen naar thermen
Op mijn vraag wat hiervan de kosten zijn was uw antwoord kijk maar op de site van thermen .
Ik had verwacht dat er enige samenwerking en aanbiedingen zouden zijn tussen thermen en u.
U maakt immers wel reclame voor thermen
Prima website en eenvoudig om te boeken
Ronduit slecht!
Zaterdag aankomst.
Zaterdag op zondagnacht veel overlast gehad.
Om 22.30 naar bed gegaan. Veel schreeuwende jeugd op het terrein. Rond 00.00 veel jeugd richting taxi standplaats met een hoop lawaai.
Om 00.15 werd het hotel bevoorraad met flesjes. Veel lawaai. Tot 4.00 af en aan veel overlast van dronken mensen. Om 3.00 ging het brandalarm af in het hotel tegenover ons huisje door vandalisme.
Zondagochtend melding gemaakt bij de receptie.
Geen actie, moest maandag maar terug komen, dan zou er iemand van het management zijn.
Maandag moest ik naar een congres in Maastricht dus geen tijd gehad om weer naar de receptie te gaan. Maandag avond om 19.00 werd er door DHL wel 10x aangebeld. Onze dochter sliep al op dat moment. Zij werd hier wakker van. Dhl kwam een pakket brengen voor de receptie, ook dit gemeld bij de receptie. Het was allemaal niet waar en ze konden er niks aan doen dat DHL aanbelt bij ons huisje.
Dinsdag opnieuw klacht ingediend bij de receptie, ditmaal wel bij iemand van het management.
Verteld wat er allemaal gebeurd was.
Bij de receptie wordt gezegd dat ik de security had moeten bellen op het moment van overlast.
Alles werd ontkracht en het was allemaal niet waar wat ik zei.
Daarnaast is het zo dat de brandmeld installatie niet werkt in het zwembad dus ik vraag me af hoe het verder gesteld is met de brand veiligheid op het park.
Er is geen recreatie programma doordeweeks. Zou laagseizoen zijn dus daarom alleen in het weekend. Beetje jammer dat ook in het weekend van alles wordt beloofd maar dat er letterlijk niks wordt gedaan.
Elke avond hebben we overlast gehad van receptie medewerkers die staan te roken onder ons raam.
Al met al een zeer slechte ervaring en ik wordt dus helemaal niet serieus genomen in mijn klacht, dat vind ik het allerergste aan dit verhaal.
Dit zou het beste park van Maastricht en omstreken moeten zijn maar ik heb echt anders ervaren.
Ik zou het echt niet meer dan normaal vinden als we gecompenseerd worden.
We hebben ruim 600 euro betaald voor 4 nachten. Dan mag je toch ook verwachten dat het gewoon goed is?
Een beetje begrip en serieus nemen van de situatie had al 50% weggenomen. Maar ook dat dat er zeker niet in bij de betrokken medewerkers. Vandaag contact gehad met de klantenservice aan de telefoon. Ik moest alles maar op de mail zetten. Geen excuus en nog erger totaal geen empathie. Ik wordt nog teruggebeld door iemand van het klanten team. Ik heb er eigenlijk weinig vertrouwen in dat dit gaat gebeuren. Iedereen lijkt het niks te boeien hoe gasten het verblijf ervaren. Ik ben echt verbaasd hoe de gang van zaken verloopt. Als Dormio niet reageert gaat een aangetekende brief die kant op met een officiële klacht.
Zeer slechte bedden/matrassen
Zeer slechte bedden/matrassen en personeel dat het niet veel leek te kunnen schelen toen ik hier een klacht over indiende.
Heel fijn vakantiepark
Heel fijn vakantiepark! Mooie huisjes, perfecte ligging. Er is veel te doen in en rondom het park.

Svar fra Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
Het is altijd weer fijn om in Dormio…
Het is altijd weer fijn om in Dormio Maastricht te zijn. Schone huisjes. Vriendelijke receptie. Klein winkeltje waar je echt alles kan vinden. Lekker vers brood en croissantjes.
De huizen zijn gewoon compleet.

Svar fra Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.