Har handlet en del Fra D&D til Norge. Sist så ble det feil med bestillingen. Dette oppdaget Dorch&Danola og gjorde meg oppmerksom på det. De endret bestillingen i etterkant, til samme pris. Aldri... Vis mer

Ja, . . . Tidligere har det vært 4-5 stjerner, Nå ble det knappe 3. Årsaken er at det tok lang med adresse mottak. Også mener jeg i etterkant - at det burde vært varslet tidligere at dere hadde bytt... Vis mer

1. Verktøygrossist
  2. Byggevarehus
  3. Byggevareforhandler
  4. Bygningsmaskinsalg
  5. Gjør-det-selv-butikk
  6. Verktøybutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Kom indenfor i et af Danmarks billigste værktøjsmagasiner. På www.dorchdanola.dk sælger vi kvalitets varer fra byggemarked og håndværker sortimentet til faste lave priser. Vi er godkendte af e-handelsfonden og sælger alle de kendte mærker som Festool, Makita, Milwaukee, Metabo, Bosch, Jet og mange flere. Dorchdanola.dk er Danmarks største enkelt forhandler og onlineleverandør af Festool maskiner og værktøj. Så kom og gør en god handel i vores håndværkerbutik i Odense eller gør brug af et af de gode tilbud online. Om Dorch & Danola Dorch & Danola A/S er en familieejet virksomhed med fynske rødder med mere end 80 år på bagen som markedets specialist inden for salg af værktøj og el-værktøj til professionelle håndværkere, industrien og gør-det-selv manden. Dorch & Danola har håndværkerbutik i Odense og webshop.

4,3

Enestående

Har ikke svart på negative anmeldelser

Bestilt 4des

Bestilt 4des. og mottatt 28jan.

Ellers: alltid godt emballert og korrekt levering av det beste verktøyet!

30. januar 2025

Anbefales 👍

Jeg har handlet mye verktøy på nett hos Dorch & Danola, for det meste Festool. Og jeg har vært like fornøyd hver gang. At jeg bor i Norge har heller ikke vært noe stort problem, transport og toll har aldri heller vært noe problem. Men så har jeg eget AS som jeg bestiller i gjennom, om nå det har noe innvirkning....

8. september 2023

Super service og produktutvalg

Super service og produktutvalg, kommer til å handle her igjen.

12. oktober 2022

Hei Geir
Takk for din anmeldelse. Vi ser frem til at handle med dig igjen.
Mvh Jens

Europas beste Butik. Verdens beste Webshop.

Har handlet en del Fra D&D til Norge.
Sist så ble det feil med bestillingen.
Dette oppdaget Dorch&Danola og gjorde meg oppmerksom på det.
De endret bestillingen i etterkant, til samme pris.
Aldri tull med leveringstider eller frakt.

14. september 2022

Ja . .

Ja, . . . Tidligere har det vært 4-5 stjerner, Nå ble det knappe 3. Årsaken er at det tok lang med adresse mottak. Også mener jeg i etterkant - at det burde vært varslet tidligere at dere hadde byttet adresse.
Men dette er bare en av flere sendinger over tid.
Freddy

20. desember 2021

Kjøp av verktøy online hos D&D

hei,
Jo, jeg liker D&D. Jeg må likevel foreslå endringer på følgende:
Dere annoncerer med "en grønn merkelapp" som sier "nyhet". Det står ikke angitt hva som er nytt! Det gjør det vanskelig for meg som kunde å vurdere produktet. Jeg må gå ut av DD's hjemmeside og søke på nettet for å finne ut hva som er nytt. Kan dere ikke gjøre dette enklere og legge ved hva som faktisk er nytt med produktet?

10. september 2020

Hei Stig

Takk for anmeldelsen. Det grønne klistremerket med "nyhet" skal vise hvilke produkter som er nye på nettbutikken vår. Vi beklager hvis det har virket forvirrende.

Vi er veldig glade for at du liker å handle hos oss og håper du vil fortsette å gjøre det.

Vennlig hilsen
Dorch og Danola

Stort utvalg

Stort utvalg, god katalogisering. Gode priser og rabatter. Meget rask forsendelse uten toll/moms-relaterte problemer. Rask besvarelse av henvendelser på mail.

12. mars 2020

Hej Morten

Godt at høre, at du er glad for at handle hos os og sætter pris på vores serviceniveau.
Tusind tak for de fine ord og 5 stjerner!

Tipp topp !

Har bare gode erfaringer med å handle hos Dorch & Danola. Gode priser :) Har fått raskt tilbakemeldinger ved henvendelser på e-post.

12. november 2019

Hej Bernt

Dejligt at høre, at du er glad for at handle hos os. Mange tak for de 5 stjerner og de fine ord!

Mvh Dorch & Danola

Dorch & Danola den beste Festool…

Dorch & Danola den beste Festool forhandleren - period.

Dorch & Danola teamet er responsivt, gir ypperlig støtte på telefon, på email og når man har sjansen til å besøke butikken i Odense. Jeg har hatt gleden av å jobbe med Johnny på salg flere ganger og han leverer sammen med resten av teamet en uslåelig kundeservice og gode råd !! Soleklar 5 stjerner.

7. oktober 2019

Hej Geir

Vi er kanonglade for, at du sætter pris på vores kundeservice. Det er noget vi forsøger at gøre meget ud af. Jeg skal nok give dit kompliment videre til Jonny, det vil han sætte pris på.
Tusind mange tak for de rigtig fine ord og de 5 stjerner. Det sætter vi virkelig meget pris på!

Pussemaskin

Jeg var på jakt etter en bestemt pussemaskin. Den fant jeg hos Dorch & Danola A/S til en god pris. Leveransen ble med post, og det fungerte utmerket.

2. februar 2018

Fantastisk butikk, et lille minus

Kjempe god og rask respons på mail, kjapp frakt til Norge, kun 4-5dager til Rogaland. Skulle bare ønske at jeg kunne brukt paypal som betalings metode. Men helt topp butikk priser og produkter! 5 stjerner :-)

20. august 2015