3,3

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

niet behulpzaam om een motor te kijken in de showroom

kwam de showroom binnen 10 minuten rond gelopen, zonder aangesproken te worden. daarna bij de balie gewacht. Werd aangesproken, daarna naar mijn gewenste motor gezocht , staat boven kijk maar kom zo bij u. De motor stond tussen alle andere motoren in kon dus alleen het voorwiel bekijken, na 20 minuten wachten maar weer naar huis gegaan.

17. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Yamaha MT-07 gekocht — super tevreden!

In december heb ik mijn Yamaha MT-07 Y-AMT gekocht, en gisteren en vandaag eindelijk de eerste échte ritten kunnen maken. Wat een topmotor! Hij rijdt ontzettend fijn, soepel en comfortabel — precies wat ik hoopte.

Toen ik in december langskwam, was een proefrit geen enkel probleem. Eigenlijk was ik toen al meteen verkocht 😄 En nu, na wat meer kilometers, ben ik nog steeds superblij met mijn keuze.

Bedankt voor de goede service! De review komt iets later dan gepland, maar ik wilde hem eerst echt goed uittesten. Zeker een aanrader 👍

27. desember 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Bij binnenkomst word je niet meteen…

Bij binnenkomst word je niet meteen aangevallen door verkopers.
Proefrit was geen probleem ondanks dat de, gewenste, motor ingebouwd stond.
De Ducati gekocht, bij aflevering had er meer uitleg over de motor gekunt.
Nu blijft het lampje motormanagement branden,
Kijken welke oplossing er komt.
Tot op heden zeker tevreden over Doornekamp.

19. oktober 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Na aflevering bleek een slecht werkende…

Na aflevering bleek een slecht werkende accu geplaatst te zijn, accu is kosteloos vervangen maar er is geen excuses voor dit ongemak gemaakt. Daarnaast zeer slechte/geen communicatie over een ander onderdeel dat vervangen moest worden. De eerste tweemaal (tijdens zelf gezocht contact) geen excuses voor de slechte communicatie of vervangend vervoer aangeboden gekregen (uiteindelijk is dit laatste wel aangeboden door een behulpzame werknemer). Voorgaande klacht ook tweemaal gemaild aan motorzaak maar geen reactie terug mogen ontvangen (eerste mail in april gestuurd).

16. juni 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Even een reactie op Ali van 27 febr 25.

Even een reactie op Ali van 27 febr 25.
Waarom accepteer je niet gewoon het excuus tijdens beurs dagen is het gewoon een drukte van jewelste. Ze hebben je een andere motor aangeboden die dan wel duurder was maar jij hebt daarin een keuze en als je zelf verder had gekeken had je misschien wel een andere motor op het oog die je met korting kon krijgen. Ik deel zeker deze review van je niet. Als er iemand meegaand is met het doen en laten zijn ze dat bij Doornekamp wel.

4. juni 2025

Aankoop motor

Motor werd snel klaar gezet voor proefrit. Daarna afspraken gemaakt die allemaal nagekomen zijn. Weekje later motor opgehaald, vriendelijke en deskundige aflevering. Top!

22. mars 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

WEES GEWAARSCHUWD GEEN ZAKEN DOEN MET DEZE MENSEN!!

Op de motorbeurs heb ik een Yamaha Tracer gekocht onder voorbehoud voor €8500, maar enkele dagen later werd mij verteld dat de motor al aan iemand anders was verkocht, ondanks dat ik deze had gereserveerd en een afspraak had gemaakt. De eigenaar beweert dat hij niet op de hoogte is van wat er in zijn eigen bedrijf gebeurt en schuift de schuld volledig af op zijn medewerkers, wat niet alleen onprofessioneel is, maar ook uiterst zwak is.

Na meerdere excuses en spijtbetuigingen beloofde de eigenaar om het goed te maken door mij een flinke korting te geven op een ander model. Echter, in plaats van de situatie te herstellen, maakte hij het alleen maar erger door mij een nog duurdere motor aan te smeren.

Bij van DoorneKamp hebben ze geen respect voor afspraken, klanten of hun eigen verantwoordelijkheid. Zonder schaamte laten ze je tekenen voor een motor en schudden ze je de hand, om vervolgens je gereserveerde motor alsnog aan een ander te verkopen. Dit is niet alleen een kwestie van slechte klantenservice, maar gewoonweg bedrog. Ik raad iedereen ten zeerste af om zaken met hen te doen.

27. februar 2025

Prettig bedrijf

Ik heb afgelopen week een motor aangeschaft bij Doornekamp in Hoevelaken. Naast dat ik goed geholpen werd en een uitstekende motor heb gekocht, viel de service mij in positieve zin op. Er is heel veel bespreekbaar en men houdt zich aan de afspraken. Zeer goede ervaring dus!

9. januar 2025

Doornekamp motoren …fantastisch zaak

Doornekamp motoren …. Bij dit fantastisch familie bedrijf ben ik na een lange zoektocht terecht gekomen want daar stond mijn droom motor te koop ! Een Ducati monster + Black selth. Wat een ding . Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe motor was ik op vakantie.. dus niet in de gelegenheid om langs te komen voor een proefrit of om überhaupt de motor te kunnen bekeken…maar na bijna dagelijks goed contact te hebben gehad met enkele medewerkers en eigenaar heb ik op afstand de motor kunnen kopen . Zij hebben mij perfect bij gestaan in verband met het bijleggen en bemachtigen van een financiering voor de motor . Niets was te gek om te vragen en wat kon dat deden zij .. na 11 dagen was ik weer in het land en ben uiteraard op de dag van terugkomst mijn motor gaan ophalen.. die Stond sprankelend klaar ✅ . Ik was zo blij als een kind en met alle goede hulp van afstand wat zij voor mij gedaan hadden was dat gewoon goed . Een jaar later na vele kilometers te hebben gereden toen mijn garantie bijna was afgelopen merkten is dat mijn Quickshifter moeite had met terugschakelen… dat was niet leuk want een quickshifter gebruiken is echt een & al lol en plezier om dat te kunnen gebruiken tijdens het rijden Na een belletje kon ik meteen langs komen zodra ik tijd had om dit motor technische probleem te bekijken . De monteur constateerde dat de afstelling niet meer was zo als het hoorde door een tandwiel wissel die ik zelf gedaan had . Echter zou dit mijn probleem zijn omdat Doornekamp dit tandwiel niet geplaatst heeft . Toch waren zijn berijd om dit motormanagement probleem voor mij op te lossen . En heeft de monteur de motor weer goed afgesteld. Zo gezegd zo gedaan . Ik Reed weer met een smile van oor tot oor weg op mijn motor zonder problemen. Ook was mijn peperdure slot een abus Detecto niet meer goed . De eigenaar aarzelde niet om dit probleem voor mij op te pakken en heeft contact gezocht met de fabrikant . Toen was het even afwachten maar het was een fabrieks fout waardoor ik een nieuw Slot kreeg . Met dank aan de eigenaar . Kortom Bij Doornekamp Motoren word je prima geholpen met je motor en problemen ze hebben daar verstand van zaken en montage .. staat jou motor droom motor ook tussen hun assortiment aarzel dan niet en bemachtigen jou Droom . Want ook na de aankoop ben je bij Doornekamp in goede handen ..

1. november 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Het gaat van kwaad tot erger!!!

Het gaat van kwaad tot erger!!!

Niet 1, niet 2 maar 3!!! 3 zaken die totaaal onacceptabel zijn!

Ik heb mijn motor naar uw garage gebracht omdat de motor niet meer wilde starten, behalve als ik hem aanduwde. Ik verwachtte geen hoge kosten en heb specifiek aangegeven dat ik alleen wilde laten onderzoeken waarom de motor niet startte. Later werd ik gebeld met de mededeling dat de gasklepbehuizing stuk was en vervangen moest worden, met een geschatte kostenpost van €600. Dit vond ik erg veel geld en gaf aan dat ik dit liever niet wilde. Tot mijn verbazing werd mij vervolgens verteld dat de nieuwe gasklepbehuizing er al op zat en dat als ik het niet wilde, ik alsnog de kosten van arbeid en onderzoek moest betalen. Dit vond ik zeer vreemd, omdat er geen overleg heeft plaatsgevonden voordat de reparatie werd uitgevoerd.

Met tegenzin heb ik akkoord gegeven met de betaling en de reparatie van €680!!!. Bij het ophalen van de motor en het rijden naar huis ging het helemaal mis!!!. De motor viel onderweg uit, begon te slippen, en ik raakte bijna betrokken bij een ongeluk omdat er overal benzine op de weg lag. Toen ik de motor weer wilde starten, kwam er benzine uit verschillende plekken van de motor! De motor kon gewoon in de fik vliegen!

Direct heb ik contact opgenomen met Doornekamp Motorsport om te vragen wat er aan de hand was en hoe dit opgelost kon worden. Het antwoord dat ik kreeg was schokkend: “Ja, er komt overal benzine uit omdat er geen originele benzineslang op zit. Alles zit met tie-rips en ducttape aan elkaar vast. Maar omdat je zei dat je snel weer wilde rijden (wat ik nooit heb gezegd), hebben we het maar gelaten.”

Ik wil benadrukken dat ik nooit heb geweten dat er een niet-originele benzineslang op de motor zat en ik heb geen verstand van motoren. Bovendien heeft uw bedrijf mij laten wegrijden op een onveilig voertuig. In plaats van dit adequaat te herstellen, kreeg ik het absurde voorstel om opnieuw te betalen voor arbeid en een nieuwe slang.

Het is duidelijk dat bij het vervangen van de gasklepbehuizing de tank van de motor los moet, en dat hierbij ook de benzineslang losgekoppeld moet worden. Uw monteurs hebben deze slang niet correct bevestigd, waardoor er benzine lekte en ik bijna een ongeluk heb gehad. Wel werd aangeboden de motor op te halen en het weer kosteloos met tie-rips vast te maken, wat ik volkomen onverantwoord en onacceptabel vind.

Ik ben erg teleurgesteld in de wijze waarop mijn motor is gerepareerd en het gebrek aan zorgvuldigheid en veiligheid. De situatie zoals hierboven beschreven is ronduit gevaarlijk en crimineel. Maar dan kom ik eindelijk thuis, hopende klaar te zijn met deze ellende.
WAT ZIE IK!!! De kappen missen gewoon schroeven!!!!! Ik ben er heeeeleeemaaaal doorheen. Klaar mee!! Schandalig!!! Wat hebben ze nog meer gedaan??? Ik kom er wel achter nadat ik een ongeluk heb gehad!!

30. august 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij Doornekamp ben ik eindelijk geslaagd!!!

Ik ben al een tijdje op zoek geweest naar mijn volgende motor, nadat ik bij Doornekamp Motorsport binnen liep wist ik het zeker: hier zal ik slagen! los van dat ze 400 occasions hebben zijn ze ook bereid om je uitleg te geven en niet moeilijk om de motor(en) klaar te zetten voor een proefrit. daarnaast hebben ze enorm veel kleurstellingen staan waardoor ik direct een motor had met alle opties die ik wilde!

Kortom, ik zal iedereen aanraden eens te kijken bij Doornekamp! mijn ervaring is zeer prettig.

29. mai 2024

Teleurstellend...

Teleurstellend...

Een heel erg lang verhaal in het kort:
- Levering zou 1-2 weken duren; werd 4 weken
- 2 Banden zouden vervangen worden; alleen de achterband vervangen
- Tank zou gespoten worden; slecht gespoten, stof onder de lak en gerimpelde lak (sinaasappelhuid)
- Serviceboekje zou geleverd worden; niet mee geleverd
- 10 dagen allrisk verzekering zou geregeld worden; 5 dagen later nog niks geregeld

Hierna afspraak gemaakt alle probleem punten op te laten lossen.
Na 2,5 week zelf maar weer gebeld (tussentijds niks gehoord), motor was nog steeds niet klaar (1 band vervangen en tank spuiten?!).
Uiteindelijk een dag later te horen gekregen dat hij ineens wel klaar is. Wat blijkt, tank is uiteindelijk nooit gespoten geweest maar is even vlug gepolijst. Stof in de lak is nog steeds te zien, wel minder, maar niet weg. Sinaasappelhuid ook gepolijst, is nu een licht doffe plek geworden. En nog steeds geen serviceboekje...
Geeft mij de indruk dat mijn motor daar 3 weken gestaan heeft, onaangeraakt en pas wanneer ik zelf contact op nam er aan de slag is gegaan met de punten.

Al met al 7 weken lang hoofdpijn, 0 initiatief vanuit Doornekamp om de klant op de hoogte te brengen/houden, en uiteindelijk nog steeds is niet alles goed opgelost.

Waardeloze tent en ik zal hier nooit een goed woord over te vertellen hebben, dit was voor mij eens en nooit meer.

23. mai 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv