Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goede kleding advies en betaalbare kleding. En spontane en lieve verkoopsters die weten wat voor kleding bij mij past. Vandaag foto shoot en video gemaakt met een leuk team dames die fan zijn van D... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Om eerlijk te zijn, de ervaring was erg goed ! De dames zijn behulpzaam, klantvriendelijk en kijk niet naar de tijd. Het was vrijdagavond, tegen sluitingstijd ,ik was met mijn vriendin aan het winkele... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel goed geholpen met uitzoeken van een jurk en met dw accesoires. Heel vriendelijk en geduldig.

Informasjon om virksomheten

1. Dameklesbutikk
  2. Butikk for motetilbehør

Skrevet av virksomheten

Bij Donna Colori draait het om u. Wij werken vanuit passie voor mode en design, met in gedachten altijd de wensen van u. Onze collectie is eigentijds, comfortabel, chic en van goede kwaliteit. Maandelijks gaan wij zelf naar Italië om de mooiste mode/kleding te zoeken voor jou. Wij zitten niet vast aan een leverancier, met als voordeel dat wij altijd de laatste modus hebben en kunnen kopen naar de vraag die er op dat moment is. Naast onze moda Italia verkopen wij ook een aantal mooie Italiaanse designmerken. Jehnit, Patrizia Pepe, Nenette, Twin Set en Notes du Nord staan ​​voor vrouwelijkheid en elegantie. Bij Donna Colori hebben we een mode-assortiment voor iedere vrouw. Heb je een leuke broek of rok gezien, of een leuk jasje en wil je kijken met een mooi topje? Dan zit je bij ons goed, want bij ons kan je terecht voor een complete outfit, voor elke stijl. Zelf geen inspiratie, geen paniek. Op onze homepagina staan ​​onze favoriete complete outfits. Nog niet genoeg! Wij kunnen onmogelijk ook bij u thuis komen met kleding, kijk voor meer info op onze over ons pagina Wij proberen onze collectie verder uit te cirkelen. Elke week krijgen wij een nieuwe aanlevering vanuit italie, houdt onze site daarom goed in de straten. Wilt u er zeker van zijn dat u niets mist registreert u dan aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op onze socials!! Insta: @dcrotterdam en/of Facebook: @donnacolori kijk voor meer info op onze over ons pagina Wij proberen onze collectie verder uit de hele wereld. Elke week krijgen wij een nieuwe aanlevering vanuit italie, houdt onze site daarom goed in de straten. Wilt u er zeker van zijn dat u niets mist registreert u dan aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op onze socials!! Insta: @dcrotterdam en/of Facebook: @donnacolori kijk voor meer info op onze over ons pagina Wij proberen onze collectie verder uit de hele wereld. Elke week krijgen wij een nieuwe aanlevering vanuit italie, houdt onze site daarom goed in de straten. Wilt u er zeker van zijn dat u niets mist registreert u dan aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op onze socials!! Insta: @dcrotterdam en/of Facebook: @donnacolori

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Super lieve medewerkers

Super lieve medewerkers! Hebben mij goed geholpen, goede service en mooie galajurken! Ook hebben ze een goed luisterende oor ;)

9. april 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een geweldige winkel en service

Wat een geweldige winkel en service! Ik was hier voor het eerst en ben echt onder de indruk. Tijdens een dagje Rotterdam was ik op zoek naar een jurk voor een feestje en ik ben hier perfect geslaagd. Wanneer je gaat passen wordt je jas netjes aangenomen en wordt er zelfs gevraagd of je koffie of thee wilt. We zijn uiteindelijk wel twee uur in de winkel geweest en het personeel bleef de hele tijd vriendelijk, geduldig en vrolijk. Ik heb een prachtige galajurk en een mooi pak gekocht en ben er ontzettend blij mee. Zeker niet mijn laatste bezoek!

4. april 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ze hadden het item dat ik zocht in…

Ze hadden het item dat ik zocht in diverse kleuren en de aandacht voor de consument was heel goed. Een van mijn aankopen was een geschenk. Dit werd met veel zorg ingepakt.

13. februar 2026

Lieve Beverhagen,
Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie review. Fijn dat we het item dat je zocht in verschillende kleuren voor je hadden en dat je onze aandacht en service hebt gewaardeerd.

We vinden het altijd extra leuk om een cadeautje met zorg in te pakken, dus heel mooi dat je dat hebt opgemerkt. We hopen dat het cadeau goed is ontvangen.

Team Donna Colori
Semper al servizio dei nostri clienti

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altijd heerlijk shoppen met de juiste…

Altijd heerlijk shoppen met de juiste service van de medewerker Sandra 🫶🏻

24. januar 2026

Lieve Fatos,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je weer zo heerlijk hebt kunnen shoppen en genoten hebt van onze service! 🫶🏻

Sempre al servizio dei nostri clienti, altijd voor jou.
Donna Colori

Geweldige service!!

Geweldige service!!!

Super aardige dames. Heel behulpzaam en ze lieten mij me op mijn gemak voelen.

16. januar 2026

Lieve Debby,
Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze service 🤍! We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom en op zijn gemak voelt in onze boutique. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen bij Donna Colori.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

collectie is erg orgineel wat ik heel belangrijk vind

Wat heel vervelend is dat je tegenwoordig er in de meeste winkels het zelfde modellen hangen. Donna colori is een winkel voor mensen die meer willen dan de zelfde kledingkast als de anderen.
Het is is betaalbaar en je krijgt eerlijk advies van de dames die daar werken. Ik heb nooit spijt gehad van mij aankopen.

28. desember 2025

Lieve Meryem,
Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze collectie 🤍! Bij Donna Colori vinden we het belangrijk dat je iets unieks kunt vinden, en niet steeds hetzelfde ziet. We zijn blij dat je onze service en eerlijk advies waardeert en kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie damesmodezaak met persoonlijke benadering

Goed geholpen door Sandra, met veel geduld en een kopje thee. Verrassende combinaties met een persoonlijke benadering.

26. desember 2025

Lieve Sheila,
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze persoonlijke benadering 🤍! Het doet ons plezier dat je onze hulp, geduld en de verrassende combinaties zo waardeert. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen bij Donna Colori.

Kleurrijk

Aardig, hulpvaardig personeel.
Afspraken worden nagekomen.
Mooie kleurrijke kleding.

20. desember 2025

Lieve IR,
Wat fijn om te lezen dat je onze service en kleding
waardeert 🤍! We vinden het belangrijk dat afspraken worden nagekomen en dat iedereen met plezier onze kleurrijke collectie kan ontdekken. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen bij Donna Colori.

Mooie en betaalbare kleding

Mooie en betaalbare kleding. Fijn dat jullie kleine maatjes hebben

9. desember 2025

Lieve Sari,
Wat fijn om te lezen dat je onze kleding mooi en betaalbaar vindt 🤍! We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons iets passends kan vinden, ook kleine maatjes. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen bij Donna Colori.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lieve dames in de winkel

Lieve dames in de winkel, die zeer vriendelijk, behulpzaam en gastvrij zijn. Ik kom er graag als ik iets feestelijks nodig heb. Ze hebben hele mooie en aparte kleding.

13. desember 2025

Lieve Tasja,
Wat ontzettend fijn om dit te lezen 🤍! Wij doen altijd ons best om iedereen vriendelijk, behulpzaam en gastvrij te ontvangen. Het doet ons plezier dat je onze collectie zo waardeert en we kijken ernaar uit je snel weer te mogen helpen bij iets feestelijks.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top winkel! Super lieve verkoopster Sandra die…

Super lieve verkoopster Sandra die meedenkt en suggesties geeft. Geen moeite teveel en ook nog een kopje thee gekregen. Fijne zaak, leuke kleding. Ik ga zeker terug

13. desember 2025

Lieve Mandy,
Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met onze service 🤍! We vinden het fijn dat je je welkom voelde en we verheugen ons erop je binnenkort weer te zien.

Mooie gevarieerde collectie

Mooie gevarieerde collectie
Goede service.

27. november 2025

Lieve Ice,
Wat leuk om te horen dat onze collectie en service zo in de smaak vallen 🤍! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Donna Colori.

Heel goed geholpen door Sandra

Heel goed geholpen door Sandra. Ze is aardig en liet alles zien en gaf tips. Ze maakte ook een praatje over het bedrijf en gaf visitekaartjes mee. Ook de tip dat jullie op internet zitten is fijn. We komen graag terug

26. november 2025

Lieve Thea,
Wat fijn om te lezen dat de hulp zo gewaardeerd werd 🤍! Het doet ons plezier dat onze tips en collectie goed in de smaak vallen. We kijken ernaar uit om je snel weer te mogen verwelkomen in de boutique voor nog meer mooie ontdekkingen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De beste jurken voor de feestdagen vind…

De beste jurken voor de feestdagen vind je hier❤️

16. november 2025

Lieve Kateryna,
Wat fijn dat je zo blij bent met onze jurken ❤️! Het is altijd een plezier om te zien dat onze klanten stralen en genieten van onze collectie. We kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen in de boutique.

Sempre al servizio dei nostri clienti

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv