Dongemondklimaattechniek Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne mensen en snel geïnstalleerd. Ze gingen net even verder om het allemaal af te krijgen, zodat we sneller konden genieten van de warmte. Daarnaast erg netjes alles afgewerkt. Dit bedrijf is een a... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Komen afspraak na, werken netjes, laten geen vuil achter, dekken netjes alles af, en maken de airco goed schoon van binnen en buiten, ook gezellig personeel, dus zeer te spreken over Dongenmondklimaat... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Klimaanleggtjenester
  2. Reparatør av klimaanlegg

Skrevet av virksomheten

Bij Dongemond Klimaattechniek b.v. staat u als klant centraal. Samen zoeken we naar een passende oplossing voor uw klimaat technische wensen. Dit kan een volledig geïnstalleerde lucht/water warmtepomp zijn voor uw woning tot het plaatsen van een airconditioning in uw slaapkamer om de warme zomernachten of koude winters door te komen. Tot de meest uitgebreide luchtbehandelings/ventilatie installaties voor de zakelijke markt. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een opname aan en laat u adviseren in de mogelijkheden.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

16 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed onderhoud van de airco

Goed onderhoud van de airco. Vriendelijke monteur en gaf goed uitleg voor het verdere onderhoud en over de zaken die hij verricht had.

11. februar 2026

Svar fra Dongemondklimaattechniek

Hartelijk dank voor uw fijne recensie!
Mvgr Dongemond Klimaattechniek

Fijn bedrijf

Duidelijke offerte, keurig aan afspraken gehouden, snel met informatie en keurig netjes en naar tevredenheid gewerkt.
Prima dus en wij zeer tevreden.

22. januar 2026

Beste Peter, Dank
voor uw fijne recensie. Dit waarderen wij enorm! Met vriendelijke groeten, Dongemond Klimaattechniek

Goed en betrouwbaar bedrijf

Goed en betrouwbaar bedrijf. Hebben top
Werk geleverd bij ons.

14. januar 2026

Svar fra Dongemondklimaattechniek

Beste André, Dank voor uw recensie. Dit waarderen we enorm! Met vriendelijke groet, Dongemond Klimaattechniek.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Werner heeft alles goed nagekeken en de…

Werner heeft alles goed nagekeken en de tijd genomen. Pas precies 7.00 uur aanwezig zoals aangegeven. We hadden nog nooit onderhoud laten doen dus daarom was alles erg vervuild en had hij meer tijd nodig om dit te doen.

14. januar 2026

Svar fra Dongemondklimaattechniek

Beste mevrouw van Fessem, Dank voor uw recensie. Dit waarderen we enorm! Met vriendelijke groet, Dongemond Klimaattechniek.

Aanrader!

Zeer tevreden. Vanaf opname voor het maken van een offerte tot en met de offerte en opdracht voor feitelijke levering van de airco is allemaal zeer netjes en snel verlopen. Na oplevering van installatie alles netjes opgeruimd/achtergelaten. Goede communicatie. Duidelijke offerte. Echt vakwerk! Aanrader!

6. januar 2026

Professioneel en vriendelijk

Professioneel bedrijf en vriendelijke mensen, keurige service. We hebben inmiddels 2 airco’s naar grote tevredenheid hangen.

11. september 2025

Prima ervaring!

15. september 2025

Goed bedrijf

Goed bedrijf. Komt haar afspraken na tegen een redelijke prijs

15. september 2025

Svar fra Dongemondklimaattechniek

Hartelijk dank dat we het onderhoud voor u hebben mogen uitvoeren én voor deze fijne recensie! Mvgr Dongemond Klimaattechniek

Niks aan te merken.

Niks aan te merken.

8. september 2025

Svar fra Dongemondklimaattechniek

Hartelijk dank voor uw positieve recensie!
Mvgr Dongemond Klimaattechniek

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dongemond levert goede service en in…

Dongemond levert goede service en in het bijzonder de communicatie.

23. juni 2025

Dongemond Klimaattechniek B.V

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv