Super service. Godt produkt. Behagelig og professionel service i DomusNord showroom, med efterfølgende hurtig og hjælpsom levering af Take a Break lounge stol. Komfortabel, og flot design. Kunne ikke... Vis mer
Selskapet har svart
Gode og flotte møbler til prisen. Møblerne skræddersyes efter dine mål og bliver leveret af en sød ung herre. Betjeningen er nærværende og der gives gode råd ovre i show roomet i Værløse. Jeg modtog r... Vis mer
Selskapet har svart
Domusnord Copenhagen er en dansk designvirksomhed etableret i 2015. Vores mission er at levere ærligt, funktionelt og relevant kvalitetsdesign samt attraktive plakater og kunst. Med vores nordiske rødder arbejder vi sammen med de bedste designere og kunstnere, som deler samme vision. Alle vores designs er karakteriseret ved en nordisk enkelthed og funktionelt fokus udført i de bedste materialer. Vi tror på design, der tager udgangspunkt i den måde vi mennesker lever og arbejder på.
Kirke Værløsevej 14, 3500, Værløse, Danmark
Vi har købt 8 bordplader til vores fælleslokale. Hele processen har været fantastisk god. Super betjening i butikken og nemt at lave aftaler om betaling og levering. Bordpladerne, som er smukke og fuldstændig lever op til vores forventning, kom til tiden og blev leveret af et par meget venlige unge mænd.
Vi kan varmt anbefale Domusnord Copenhagen.

Svar fra Domusnord Copenhagen
Vi har købt både et 3m langt bord og en lænestol hos Domusnord, og vi er SÅ glade for det! Hele vejen igennem - fra bestilling til levering - er vi blevet mødt med imødekommende og yderst hjælpsomme medarbejdere. Vi kan i den grad anbefale Domusnord, og vi gør det allerede til venner og bekendte, der skal have et nyt bord, da vi er meget glade for vores, som vi har fået mange komplimenter for!
Derudover er vi herhjemme meget enige om, at vi sjældent har mødt SÅ god en kundeservice!

Svar fra Domusnord Copenhagen
Jeg har bestilt et bord fra domusnord, og jeg er så glad for det! Virkelig godt arbejde, og rigtig god service. Både i deres fysiske butik, men også ved levering. Jeg er meget tilfreds

Svar fra Domusnord Copenhagen
Bestilte en linoleumsbordplade på mål fra Domusnord og fik en leveringsdato med det samme. Den blev leveret nøjagtigt denne datoog bordpladen er virkelig flot. Dertil havde jeg et spørgsmål inden jeg bestilte og kom i kontakt med en venlig servicemedarbejder der hjalp mig uden ventetid. Kan sagtens anbefalde Domunsnord til andre!

Eksemplarisk.
Bestilte en Conector stikdåse. Den blev afsendt og leveret som forventet - og produktet fungerer som forventet. Køber der gerne igen - og kan således bestemt anbefale DomusNord.

Svar fra Domusnord Copenhagen
Jeg har aldrig mødt en mere uforstående, flabet og helt respektløs dame i telefonen.
Vores oplevelse er ikke noget vi vil byde nogle andre, og jeg håber deres kundeservice bliver sendt på et service kursus og lære hvordan man snakker til andre, også selvom man måske ikke altid er enige.

Svar fra Domusnord Copenhagen
Bestilte en linoleum bordplade med kanter i eg fra showroom’et og fik det samme uge. Flot og solidt bordplade.

Svar fra Domusnord Copenhagen
Personlig opfølgning i fm bestilling og især den efterfølgende levering af bord.
Super oplevelse … og produktet lever bestemt op til vores (høje) forventninger.
Anbefaler med glæde.

Svar fra Domusnord Copenhagen
Vi bestilte bordplade i ikke-standardmål. På ingen tid fik vi feedback om pris og leveringstid, og den blev sågar leveret før tid, i præcis de mål vi bad om. Pladen var pakket godt og forsvarligt ind, og vad præcis så flot som vi havde forventet.
Kan kun anbefale andre at handle - priserne er i den grad konkurrencedygtige, de leverer godt og præcist og svarer tilbage, når man beder om det. Kongeservice...

Svar fra Domusnord Copenhagen
Vi har købt et rigtig fint linoleumsbord inkl. ben og er fint tilfredse med produktet. Det har dog været en lidt træg kommunikation, som vi har skulle drive ift. forventet levering, endelig levering og monteringsvejledning.
Havde den del været på plads, havde Domus Nord fået vores varmeste anbefalinger.
Vi købte et bord på Domusnord`s hjemmeside, betalte omgående og modtog en ordrebekræftigelse.
Alt så ud til at være okay, indtil vi kontakter dem ang. levering. Nu vil de pludselig ikke levere bordet til den aftalte pris, og vi bliver mødt af en "kundeservice" (som jeg så kan se er ejeren af virksomheden). Attituden er "betalt eller smut". Vi forsøger at indgå i en venlig dialog, men slutligt annullerer de blot vores ordre.
Sagen er bragt til klagenævnet og vi afventer sagens udfald.
Rigtig øv oplevelse!
Update.
Klagenævnet har taget sagen, og behandlet den. Domusnord har afvist at indgå i dialog, hvorfor vi nu tager sagen til Forbrugerklagenævnet.

Svar fra Domusnord Copenhagen
Bestilte en sort linoleum bordplade med kanter i eg.
Blev løbende holdt orienteret mellem bestilling og levering.
Meget serviceminded og venlige medarbejderne.
Bordpladen ankom præcis som beskrevet og på den lovede dag.
Der kan kun lyde en stor tak herfra - er meget glad for min nye bordplade.
Havde fornøjelsen af at købe 2 bordplader til vort sofabord, til sommerhuset i Skagen. Enkel proces med bestilling og super leveringsservice. Alting klappede som det skulle. Udover det, har vi nu fået det flotteste dusty blue sofabord, der passer perfekt til resten af møblementet.
På deres hjemmeside havde jeg købt et sofabord. Jeg fandt bordet helt tilfældigt på deres hjemmeside, og da bordet ankom med en fragtmand, blev jeg virkelig positiv overrasket over kvaliteten! Bordet er også virkelig stilet og lækkert - det passer så godt ind til vores stue. Bordet lever op til ens forventinger, og leveringstiden var kun på få dage.
Jeg havde lidt bøvl med at finde de tilhørende skruer, da vi havde pakket bordet op uden, at lægge mærke til, at skruerne også var der. De blev væk, men kontaktede dem gennem deres telefonnr., og medarbejderen var hurtig til at vejlede mig, hvor de skruer skulle være. Vi fandt dem heldigvis. Hvis ikke jeg kunne finde dem, så gav hun et tilbud om, at sende nogle nye skruer - super god kunderservice :-)
Pris er middel, men du kan forvente en lækker kvalitet! Vil helt klart købe der fra igen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.