Domusnord Copenhagen Anmeldelser 54

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service. Godt produkt. Behagelig og professionel service i DomusNord showroom, med efterfølgende hurtig og hjælpsom levering af Take a Break lounge stol. Komfortabel, og flot design. Kunne ikke... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gode og flotte møbler til prisen. Møblerne skræddersyes efter dine mål og bliver leveret af en sød ung herre. Betjeningen er nærværende og der gives gode råd ovre i show roomet i Værløse. Jeg modtog r... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Informasjon om virksomheten

1. Møbelbutikk

Skrevet av virksomheten

Domusnord Copenhagen er en dansk designvirksomhed etableret i 2015. Vores mission er at levere ærligt, funktionelt og relevant kvalitetsdesign samt attraktive plakater og kunst. Med vores nordiske rødder arbejder vi sammen med de bedste designere og kunstnere, som deler samme vision. Alle vores designs er karakteriseret ved en nordisk enkelthed og funktionelt fokus udført i de bedste materialer. Vi tror på design, der tager udgangspunkt i den måde vi mennesker lever og arbejder på.

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Anbefales

Vi har købt 8 bordplader til vores fælleslokale. Hele processen har været fantastisk god. Super betjening i butikken og nemt at lave aftaler om betaling og levering. Bordpladerne, som er smukke og fuldstændig lever op til vores forventning, kom til tiden og blev leveret af et par meget venlige unge mænd.
Vi kan varmt anbefale Domusnord Copenhagen.

5. desember 2021

Kære Anne

Mange tak for din positive anmeldelse og anbefaling : ) Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse.

Vi er meget glade for at høre at I er tilfredse med jeres nye bordplader.

Mange hilsner fra Domusnord teamet

Kundeservice helt i top!

Vi har købt både et 3m langt bord og en lænestol hos Domusnord, og vi er SÅ glade for det! Hele vejen igennem - fra bestilling til levering - er vi blevet mødt med imødekommende og yderst hjælpsomme medarbejdere. Vi kan i den grad anbefale Domusnord, og vi gør det allerede til venner og bekendte, der skal have et nyt bord, da vi er meget glade for vores, som vi har fået mange komplimenter for!
Derudover er vi herhjemme meget enige om, at vi sjældent har mødt SÅ god en kundeservice!

22. november 2021

Kære Anna

Mange tak for din positive anmeldelse - det glæder os meget at høre, at I er tilfredse med jeres nye møbler og ikke mindst oplevelsen af vores kundeservice.
Dejligt at høre:-)

Mange hilsner fra Domusnord teamet

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har bestilt et bord fra domusnord

Jeg har bestilt et bord fra domusnord, og jeg er så glad for det! Virkelig godt arbejde, og rigtig god service. Både i deres fysiske butik, men også ved levering. Jeg er meget tilfreds

15. november 2021

Kære Kamille

1000 tak for din anmeldelse.

Skønt at du er glad for dit nye bord og tilfreds med servicen.

Kan klart anbefale Domunsnord

Bestilte en linoleumsbordplade på mål fra Domusnord og fik en leveringsdato med det samme. Den blev leveret nøjagtigt denne datoog bordpladen er virkelig flot. Dertil havde jeg et spørgsmål inden jeg bestilte og kom i kontakt med en venlig servicemedarbejder der hjalp mig uden ventetid. Kan sagtens anbefalde Domunsnord til andre!

15. november 2021

Kære Jacob

Vi er meget glade for din anbefaling.

Dejligt at du synes bordpladen er flot samt er tilfreds med leveringen.

Eksemplarisk

Eksemplarisk.
Bestilte en Conector stikdåse. Den blev afsendt og leveret som forventet - og produktet fungerer som forventet. Køber der gerne igen - og kan således bestemt anbefale DomusNord.

9. november 2021

Kære J.R.

Mange tak for din anmeldelse - det sætter vi stor pris på.

Det er dejligt at høre at du er tilfreds med din Connector : -)

Du skal være meget velkommen til at handle hos os en anden gang.

Mange hilsner fra Domusnord

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kan ikke anbefales

Jeg har aldrig mødt en mere uforstående, flabet og helt respektløs dame i telefonen.
Vores oplevelse er ikke noget vi vil byde nogle andre, og jeg håber deres kundeservice bliver sendt på et service kursus og lære hvordan man snakker til andre, også selvom man måske ikke altid er enige.

4. november 2021

Kære Sofie

Vi bestræber os altid på at give den bedste service til alle vores kunder.

Vi er naturligvis kede af, at du opfattede det som dårlig service, men det er meget vigtigt at oplyse den korrekte leveringsadresse.

Det ser ud til at handle om leveringen, hvor din kæreste ikke havde fået oplyst os om, at hans arbejdsplads - en bilforretning - var flyttet fra Aarhus til Viborg, hvilket betød, at den aftalte gratis levering med vores chauffør til Aarhus derved var forgæves.

Vi kunne forstå, at du synes vi også skulle levere 2. gang helt gratis, hvilket vi desværre ikke kan. Vi tilbød at I kunne afhente den gratis på vores lager, hvilket I også gjorde.

I er altid velkommen en anden gang.

Domusnord

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bestilte en linoleum bordplade med…

Bestilte en linoleum bordplade med kanter i eg fra showroom’et og fik det samme uge. Flot og solidt bordplade.

27. august 2021

Kære Moma

1000 tak for din feedback.

Skønt at du er tilfreds med kvaliteten af din bordplade.

Anbefaler med glæde

Personlig opfølgning i fm bestilling og især den efterfølgende levering af bord.
Super oplevelse … og produktet lever bestemt op til vores (høje) forventninger.
Anbefaler med glæde.

23. august 2021

Kære Vagn

1000 tak for din feedback.

Skønt at du er tilfreds med levering og kvaliteten af bordpladen.

Fantastisk service

Vi bestilte bordplade i ikke-standardmål. På ingen tid fik vi feedback om pris og leveringstid, og den blev sågar leveret før tid, i præcis de mål vi bad om. Pladen var pakket godt og forsvarligt ind, og vad præcis så flot som vi havde forventet.
Kan kun anbefale andre at handle - priserne er i den grad konkurrencedygtige, de leverer godt og præcist og svarer tilbage, når man beder om det. Kongeservice...

21. juni 2021

Kære Pernille

Mange tak for din feedback.

Skønt at du er tilfreds med både produktet og processen.

Vi glæder os til at høre fra dig en anden gang.

Bedste hilsner Team Domusnord : )

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Flot produkt - mere proaktiv kommunikation ønskes

Vi har købt et rigtig fint linoleumsbord inkl. ben og er fint tilfredse med produktet. Det har dog været en lidt træg kommunikation, som vi har skulle drive ift. forventet levering, endelig levering og monteringsvejledning.

Havde den del været på plads, havde Domus Nord fået vores varmeste anbefalinger.

18. juni 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hold jer langt væk

Vi købte et bord på Domusnord`s hjemmeside, betalte omgående og modtog en ordrebekræftigelse.
Alt så ud til at være okay, indtil vi kontakter dem ang. levering. Nu vil de pludselig ikke levere bordet til den aftalte pris, og vi bliver mødt af en "kundeservice" (som jeg så kan se er ejeren af virksomheden). Attituden er "betalt eller smut". Vi forsøger at indgå i en venlig dialog, men slutligt annullerer de blot vores ordre.

Sagen er bragt til klagenævnet og vi afventer sagens udfald.

Rigtig øv oplevelse!

Update.
Klagenævnet har taget sagen, og behandlet den. Domusnord har afvist at indgå i dialog, hvorfor vi nu tager sagen til Forbrugerklagenævnet.

7. juni 2021

Kære Joanna

Vi gør altid alt hvad vi kan for at sikre, at alle vores kunder får den bedste service, og alle er altid velkommen til at besøge, ringe og skrive til os.

Vi skrev omgående til dig, at vi var meget kede af, at vores website havde vist dig en meget lav fejlpris, og at vi derfor desværre måtte aflyse din bestilling. Vi har derfor heller aldrig trukket din betaling.

Prisen for den bordplade du gerne ville købe var som tidligere oplyst til dig under vores fremstillingspris og udgjorde kun 25% af den rigtige pris.

Vi tilbød at du naturligvis gerne måtte købe en bordplade til vores almindelige gode priser. Vi kan desværre ikke sælge varer til under fremstillingspris og tager forbehold for pris- og trykfejl, hvilket også fremgår af vores vilkår.

Vi beklager din oplevelse og vores prisfejl og du er altid meget velkommen til at bestille en anden gang.

Rigtig god dag.

Yderst anbefalelsesværdigt!

Bestilte en sort linoleum bordplade med kanter i eg.
Blev løbende holdt orienteret mellem bestilling og levering.
Meget serviceminded og venlige medarbejderne.
Bordpladen ankom præcis som beskrevet og på den lovede dag.

Der kan kun lyde en stor tak herfra - er meget glad for min nye bordplade.

24. april 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Havde fornøjelsen af at købe 2…

Havde fornøjelsen af at købe 2 bordplader til vort sofabord, til sommerhuset i Skagen. Enkel proces med bestilling og super leveringsservice. Alting klappede som det skulle. Udover det, har vi nu fået det flotteste dusty blue sofabord, der passer perfekt til resten af møblementet.

14. februar 2021

Sofabord

På deres hjemmeside havde jeg købt et sofabord. Jeg fandt bordet helt tilfældigt på deres hjemmeside, og da bordet ankom med en fragtmand, blev jeg virkelig positiv overrasket over kvaliteten! Bordet er også virkelig stilet og lækkert - det passer så godt ind til vores stue. Bordet lever op til ens forventinger, og leveringstiden var kun på få dage.

Jeg havde lidt bøvl med at finde de tilhørende skruer, da vi havde pakket bordet op uden, at lægge mærke til, at skruerne også var der. De blev væk, men kontaktede dem gennem deres telefonnr., og medarbejderen var hurtig til at vejlede mig, hvor de skruer skulle være. Vi fandt dem heldigvis. Hvis ikke jeg kunne finde dem, så gav hun et tilbud om, at sende nogle nye skruer - super god kunderservice :-)

Pris er middel, men du kan forvente en lækker kvalitet! Vil helt klart købe der fra igen.

12. februar 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv