DokterMaler Anmeldelser 458

4,8

Op de eerste plaats heel goede wijn voor aanvaardbare prijs. Prima service en persoonlijk contact. Wel een opmerking, de verzendverpakking bevat heel veel karton, dat moet beter kunnen

Faliekant tegenstander voor deze zgn. kritieken dat ik ben("Ik wil niet elke scheet die ik op het internet laat van sterren voorzien") toch een opmerking. Handel op zich netjes uitgevoerd doch de b... Vis mer

Prima levering en contact. Wijnen met prima prijs- /kwaliteitverhouding uit een voor particulieren enigszins ondergewaardeerd wijnland, wat overigens geheel onterecht is. Voordeel is dan wel weer dat... Vis mer

1. Vinbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

DokterMaler richt zich op wijnen van hoge kwaliteit van kleine wijnmakers, als het kan biologisch. Alle wijnen worden door ons zelf geïmporteerd.

4,8

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

snelle levering

snelle levering, prima verpakt

4. mars 2026

Hartelijk bedankt voor je 5 sterren! Mark en Jaap

Wat een prachtig assortiment!!

Wat een prachtig assortiment!!
Wist niet dat Duitse wijnen zoveel potentieel hebben. Nu hebben ze bij Doktermaler natuurlijk wel de beste wijnen voor de klanten geselecteerd. Ben erg verrast en ook wat prijs betreft.

9. mars 2026

Svar fra DokterMaler

Sehr viel dank. Wij doen ons best en dat doen we graag. Zum Wohl!
Mark en Jaap

Mooie adviezen en mooie duitse wijnen!

DokterMaler staat garant voor mooie duitse kwaliteitswijnen van een groot scala aan duitse wijnboeren; van klein naar groot, etc er is keuze zat voor ieders portemonnee!

26. februar 2026

Svar fra DokterMaler

Beste Frank, hartelijk dank voor je mooie recensie en wij wensen je veel plezier met de bestelde wijn.
Mark en Jaap

Mooi assortiment met redelijke prijzen

Mooi assortiment met redelijke prijzen. Persoonlijke service met bezorgen in de regio.

23. februar 2026

Svar fra DokterMaler

Hartelijk bedankt voor je recencie en de 5 sterrren. Veel proefplezier met de wijn! Mark en Jaap

Levering op prettige wijze in korte tijd opgelost

Interessante nieuwe proposities. Lekkere wijn snel geleverd. Onjuistheid bij een levering op prettige wijze in korte tijd opgelost.

12. februar 2026

Svar fra DokterMaler

Hartelijk dank voor het nemen van de moeite om een recensie te schrijven en natuurlijk ook de 5 sterren. Wij wensen je heel veel proefplezier met de ontvangen wijnen.

Mark en Jaap

Ik kan het ten zeerste waarderen…

Ik kan het ten zeerste waarderen wanneer het uitbestede logistieke component wel daad bij het woord voegt. Maar ook het deel extra aanvullende productinformatie is briljant bedacht. Gaat in die zin hand in hand met Duitse degelijkheid 😀.

2. februar 2026

Svar fra DokterMaler

Hartelijjk bedankt Jeroen voor je mooie recensie. Wij wensen je veel proefplezier met de wijn! Mark en Jaap

Heerlijke wijn, goede service.

Naast de heerlijk wijn ook prima service. Bij de ontvangst van mijn pakket ging iets verkeerd bij de bezorger. Kan gebeuren, Mark heeft net zolang met DPD aan de lijn gehangen tot het was opgelost en hield mij ondertussen steeds op de hoogte.

5. januar 2026

Svar fra DokterMaler

Dank je wel Rutger voor je mooie beoordeling. De bezorgdienst is soms wel een uitdaging, maar gelukkig gaat het meestal probleemloos. Veel plezier met de wijn.

Goede service

Goede service. Bij de bezorgdienst zat vertraging. Bij navraag bij DokterMaler was de service snel. Heb het pakket ontvangen. Gewoon goed!

8. januar 2026

Svar fra DokterMaler

Hartelijk bedankt voor je positieve reactie. Veel proefplezier met de wijn! Mark en Jaap

Top wijn

Top wijn. Laat besteld en toch voor de kerst thuis bezorgd!

21. desember 2025

Svar fra DokterMaler

Ja, ja, het lijkt Overtoom wel. Veel proefplezier en bedankt voor je recensie.
Mark en Jaap

Een foute levering op zeer correcte…

Een foute levering op zeer correcte snelle wijze hersteld. En fabelachtige wijnen.

12. desember 2025

Svar fra DokterMaler

Ons motto: Een foutje maken kan ons allemaal gebeuren, het gaat erom hoe je het oplost:) Dank je wel voor je mooie recensie.