4,3

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Verplaatsing kattenluikje.

Het kattenluikje moest worden verplaatst naar een ander paneel in de keuken. Dit is keurig gedaan en er werden geen arbeidskosten berekend: service van het bedrijf. En dat terwijl wij al ruim 4 jaar geleden door DOKO onze kozijnen enz. hadden laten vervangen. Uitstekende service wat ons betreft!

31. januar 2026

Super bedrijf

Wij hebben voor Doko gekozen omdat zij ook een jaren geleden tot onze tevredenheid de bovenverdieping van kunststof kozijnen hebben voorzien. De beneden verdieping is nu ook door Doko voorzien van kunststof kozijnen tot volle tevredenheid. Top gespecialiseerde vaklui echt een aanbeveling.

8. desember 2025

Achterpui geplaatst door vakmannen

Toen we ons huis kochten meteen besloten om de achterpui aan te pakken. Na een goede ervaring van familie kwamen we bij Doko terecht en helemaal terecht. Van het eerste contact, de wensen allemaal doornemen, de plaatsing en de service daarna alleen maar zeer tevreden! Je voelt en ziet de vakmanschap dat ze kwaliteit EN service leveren. Binnenkort tijd voor het volgende project en inderdaad, weer door Doko!

28. februar 2025

Absolute aanrader!!

Wij zijn ontzettend tevreden over Doko! Vanaf het eerste moment dat ze bij ons binnenkwamen tot aan de plaatsing van zowel de dakkapel als de nieuwe schuifpui verliep alles perfect. Ze denken goed mee, geven duidelijke en eerlijke adviezen, en werken zeer professioneel. Zowel de dakkapel als de schuifpui zien er prachtig uit en zijn strak geplaatst. Daarnaast liggen ze qua prijzen heel goed in de markt. Wij zouden Doko zonder twijfel aan iedereen aanraden!

23. juni 2025

Zeer klantgericht en vakkundige mensen. Top service.

Na vorig jaar een voordeur en achterdeur te hebben laten plaatsten door DOKO naar meer dan tevredenheid was het geen moeilijke keuze om na aanschaf van nieuwe woning het hele huis door DOKO te laten doen.
Zeer klantgericht en denken met alles mee. De afwerking is fantastisch en de oplevering zeer netjes. De monteurs zijn allen vakmensen. Kan niet anders dan deze firma aan iedereen aanraden.

1. mars 2025

Top bedrijf

Wij zijn meer dan tevreden over Doko De afspraak om de kozijnen in te meten was ook perfect denken mee en geven tips. De monteurs Rik en Martijn zijn helemaal top werken super netjes ook de afwerking top. Als je een vraag hebt of iets ziet zitten. Kijken ze meteen zonder dat ze geïrriteerd reageren. Ik zou ze iedereen aanbevelen

25. januar 2025

Zeer tevreden!

Wij hebben overal kunststof kozijnen en deuren laten plaatsen.
Ook het dakkapel is door Doko geplaatst.
Goed bedrijf.
We hebben wel wat tegenslagen gehad, maar dit is naar volle tevredenheid ( zeer zelfs) opgelost.
Service en klantgericht.
Gewoon TOP!

27. mars 2023

Ik vind 1 ster nog te veel.

Ik vind 1 ster nog te veel.
Ik vind het een onbetrouwbaar bedrijf, vooral de grote baas, ze zeggen o.a dat ze komen opmeten en overleggen maar doen dat dan half, trekken een verkeerde conclusie en zit je met een niet goed passend dakkapel. Eigenschuld zegt de grote baas.
Ik vind Doko en de grote baas een leugenaar die geen fouten toe wil geven.

25. mai 2022

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis