Dog N Me Anmeldelser

4,7

Voor onze puppy hebben we een hele mooie halsband (xs) gekocht bij Dog N Me, die super snel bezorgd werd. Het bandje is niet scherp (bij eerdere kreeg ze snijwonden omdat ze soms heel enthousiast... Vis mer

Ich war schon länger auf der Suche nach einem Halsband was nicht langweilig aussieht und dazu noch qualitativ hochwertig produziert wird. Bei Dog N Me habe ich genau das gefunden. Tolles Design und d... Vis mer

Voor de eerste keer hier een halsband en riem besteld omdat ik het een hele leuke, hippe print vond. Alles keurig netjes en snel ontvangen. De set is heel licht, wat wel fijn is, maar ik heb wel... Vis mer

1. Dyrebutikk

Bij Dog N Me draait alles om de speciale band tussen jou en je hond – en hoe je die op een stijlvolle en speelse manier kunt laten zien. Ons merk is geboren uit liefde voor honden en mode, met een duidelijke missie: baasjes en hun trouwe viervoeters nóg dichter bij elkaar brengen.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

25 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Super!!!

Super snelle levering. Helaas was t tuigje te groot gratis retour en omgewisseld voor maatje kleiner. Zoveel leuke reacties op tuigje en de riem gehad. En het is ook degelijk goeie kwaliteit!!
We zijn er blij mee.

15. oktober 2025

De eerste halsband en riem van dit merk

Alles keurig netjes en snel ontvangen.
De set is heel licht, wat wel fijn is, maar ik heb wel een beetje twijfels over de kwaliteit van de stof en de sluitingen. Doordat de stof iets glad is, schuift de borging voor de wijdte van de halsband wat op en moet je die telkens weer kleiner maken.
En hoe de stof zich gaat houden t.a.v. slijtage zal ik af moeten wachten.
Vooralsnog is het wel een toffe set!

10. august 2025

De verzending is goed

De verzending is goed. Snel geleverd en per product verpakt. Alles is goed verlopen. Mailcontact was ook erg prettig, snel en behulpzaam.

4. januar 2025

Super mooie matchende sets

Super mooie matchende sets! Fijn en zacht materiaal wat niet zo door de hand schuurt als de hond een keer aan de lijn trekt. Ook een extra beveiliging op het haakje tussen de lijn en halsband. Heel prettig! Erg tevreden!

21. desember 2024

Super service gekregen

Super service gekregen. Verzending was snel en de verpakking was heel zorgvuldig en netjes. De producten zijn heel erg fijn en van goede kwaliteit. Riemlengte is perfect en de stof ligt heel prettig in de hand. Daarnaast een goede extra vergrendeling aan de riem voor de halsband, welke makkelijk hanteerbaar is. Bedankt en pootjes van Vito 💙

21. desember 2024