Doftbox.se Anmeldelser

1,9

Jag beställde varor för 2200 kr den 10:e juni, bet med kort. Jag har försökt att nå dem via chat, mail och Instagram men utan resultat. Verkar som att jag inte kommer att få det jag betalat f... Vis mer

Väldigt oseriösa. Gjorde en retur som jag inte fick återbetalt för. De svarade inte på mail, telefon eller chatt så snart jag nämnde att det rörde en retur. Inget svar tillbaka. Fick återbetalt av... Vis mer

Beställde en aroma diffuser den 3/11 och skulle ges som en present till en som fyllt 50 år. Varan har i dagsläget inte skickats och har försökt kontakta företaget via chatt och kontaktformulär utan fr... Vis mer

Jättefina,lyxiga doftprodukter,till bra priser! Såå nöjd med mina doftägg. Dessutom perfekt nattbelysning till mina barn! Jag är väldigt nöjd & sköter om min aromadiffuser som rekommenderat. Jättebra... Vis mer

1. Interiørarkitekt

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

First Impression last... Doftbox.se är en E-handel som erbjuder ett unikt utbud inom doft och inredning för hemmet och företaget. Här kan du köpa unika Aroma Diffusers / Luftfuktare, Doftoljor, Doftlampor, Doftljus, Doftpinnar och inredning från ledande leverantörer som Sthlm Fragrance Supplier, Maison Berger, Esteban Parfumes, Ashleigh Burwood London, Millefiori Milano K. Lundqvist Stockholm med flera.

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Varan gick sönder för både mig och min…

Varan gick sönder för både mig och min mamma inom loppet av 3 månader. Otrevlig kundtjänst och ingen ny vara. Handla ej här är mitt tips.....

21. april 2020

Hej Angelica,

Vad tråkigt att höra att du ej uppskattar vår support.
Vi kan tyvärr inte hitta något support ärende från dig varken på mail eller chatt om ett ärende som detta så du är varmt välkommen att maila oss så att vi kan hjälpa dig. Vi nås på info@doftbox.se
Vi önskar dig en strålande fortsatt dag.

Underbara doftägg av bästa kvalitet

Underbara doftägg av bästa kvalitet! Doften OUD är ljuvlig!

Snabb leverans och väl emballerat

Bara +++++ 🤍

12. mars 2020

Hej Kristoffer,
Tusen tack för fin review. Det gör oss så glada att höra!
Maila till info@doftbox.se så ska du få en rabatt kod till ditt nästa köp som tack!
Team Doftbox.se

Kundtjänst svarade direkt på mitt mail…

Kundtjänst svarade direkt på mitt mail och skickade genast en ny del till produkten som jag köpt, som inte fungerade som den skulle.

4. mars 2020

Hej Åsa,
Tusen tack för din fina rewiev. Vad glada vi blir att höra att du hade en fin upplevelse av vår kundtjänst.
Maila till info@doftbox.se så ska du få en rabatt kod till ditt nästa köp som tack för denna fina review !

VARNING!

VARNING!
Väldig dåligt servis och dåligt bemötande. Väldig nonchalanta. Jag skickade produkten tillbaka men har fått ingen svar från de, skyller på mycket att göra. Värdelös kundservice och skulle inte rekommendera någon att handla på doftbox.se
Hål dig lång borta från Doftbox.

19. februar 2020

Hej Margareta,

Vad tråkigt att du inte uppskattar vår support.

Din retur inkom till vårt lager den 23/1 2020 och du hade återbetalning hos Klarna tidigare än 30 dagar, som våra allmänna villkor visar och som vi visat dig via mail. https://doftbox.se/info/allmanna-villkor/

Vi har ingen information att vi har meddelat dig att vi är för upptagna för att hantera din returer utan vad jag kan se i mailet så meddelade vi att vårt lager ej hade mottagit er retur den 18/1 när du mailade oss. Vi har försökt maila dig utan svar.

Vi önskar en strålande fortsatt dag.

Dålig service

Levererar fina produkter, men är tyvärr direkt undermålig när det kommer till ansvar efter försäljning. Serviceärenden ger en bra indikation på ansvarstagande och hur seriöst man bedriver sin verksamhet. Leverantören lyser här med sin frånvaro - svåra att få tag i och när man väl får kontakt, bemöts man med nonchalans och skyller på mycket att göra. Vi har köpt en produkt som inte fungerar och nu fått vänta två månader på att produkten ska "felsökas". Tyvärr hamnar återförsäljare också i kläm, då man blir hänvisad hit vid reklamation.

19. januar 2020

Förfärlig kundservice

Köpte en dyr jäkla diffuser som var trasig vid ankomst och jag får inget svar från kundservice . När jag väl fick 1 svar efter många Mail så säger dem att jag kan skicka in den på ”verkstad” och dem gav mig en
Returlapp via mail,men kruxet var att dem skickat en pdf med INGENTING PÅ. Och nu svarar dem inte igen!Värdelös kundservice och skulle inte rekommendera någon att handla på doftbox.se

25. desember 2019

Mycket nöjd!

Jättefina produkter som bidrar med mycket god doft hemma hos oss. Rekommenderar starkt vidare till andra som är intresserade! 😊

16. juni 2017