Banner for Doets Reizen

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Duidelijke informatie over de camperhuur, goede en snelle reacties via klantportaal. Prima prijs, inclusief alle add-ons en verzekeringen. Fijne vakantie gehad. Over het bedrijf Road Bear zelf zijn we... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Prima locaties op heel mooie plaatsen. Soms was afstand/reistijd tussen locaties wat te lang als je ergens maar 1 nacht verblijft. Verder was lang niet altijd een lift aanwezig waardoor een kleine ko... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn over doetsreizen zeer te vreden. Op de wijze dat ze alle reisbescheiden aanleveren. Telefonisch zijn ze ook goed bereikbaar. En dat is ook heel fijn. Maar ook tijdens de reis hadden wij wat p... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Turoperatør
  2. Reisebyrå

Om Doets Reizen

Skrevet av virksomheten

Doets Reizen – Sinds 1981 dé expert in reizen naar Amerika, Canada, IJsland, Japan en China.

Doets Reizen is al sinds 1981 gespecialiseerd in unieke en volledig verzorgde vakanties naar Amerika, Canada, IJsland, Scandinavië, Japan en China. Dankzij directe inkoop bij lokale partners bieden we niet alleen de mooiste routes en accommodaties, maar ook de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Met toegang tot exclusieve locaties, bijzondere verblijven en unieke excursies zorgen wij ervoor dat jij op de beste plekken de allerbeste ervaring beleeft. Van vliegreis tot vervoer, verblijf en excursies: alles wordt tot in de puntjes geregeld. Zo ga jij zorgeloos op reis en kom je net zo ontspannen weer thuis.

Onze klanten staan altijd centraal. Jouw wensen vormen het uitgangspunt – jouw reiswens is onze missie. We zorgen dat je altijd op de eerste rij zit, met een reiservaring die voelt als Very VIP.

Klaar voor jouw droomreis? Stel ‘m eenvoudig online samen. Doets Reizen is aangesloten bij ANVR en SGR, dus je boekt met zekerheid en vertrouwen.

Altijd op de eerste rij, Very VIP

Skrevet av virksomheten

Bij Doets Reizen ben je geen gewone reiziger, maar een echte Very VIP.
Dankzij onze expertise en uitgebreide netwerk geniet je altijd van de beste plekken, exclusieve toegang en zorgeloze luxe – perfect afgestemd op jouw wensen.

Op de beste plekken de állerbeste ervaring

Jouw reiswens. Onze missie.

We selecteren de mooiste locaties, leukste accommodaties en meest unieke excursies, precies afgestemd op jouw wensen. Met persoonlijke service en maatwerk zorgen we dat jouw droomreis werkelijkheid wordt.

Kontaktopplysninger

Promotion box for Doets Reizen

Bekijk reizen

Unieke rondreizen Amerika, Canada en meer. Jouw reis, onze missie.

4,6

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 72 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Canadareis goed geregeld

Reis online geboekt en was prima geregeld, met vragen altijd direct geholpen en excursies ook prima geregeld zelfs toen we al op reis waren werd het nog in de gaten gehouden. Kortom, zeer tevreden!

20. juni 2026

Svar fra Doets Reizen

Hartelijk dank voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat alles rondom jullie Canadareis goed geregeld was en dat jullie onze ondersteuning, zowel vóór als tijdens de reis, hebben gewaardeerd. We vinden het belangrijk om onze reizigers ook onderweg zo goed mogelijk te begeleiden. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende reis!

Super blij met Doets,

Sanne van Doets heeft ons super geholpen met de voorbereiding van onze mooie reis. Wat super handig was de dagprogramma, hierin konden we zonder gedoe snel de route terug vinden. Alle gemaakte afspraken maar ook alles wat je nodig hebt voor deze reis was simpel terug te vinden.
Het enige wat ze niet kon regelen was het weer, nou ondanks de vroege vakantie hebben we super mooi weer gehad rond de 20 a 25 graden.
Volop genieten, en laat je leuk verrassen wat er nog meer kan... Fijne reis
Familie Ebink Friesland.

14. juni 2026

Svar fra Doets Reizen

Bedankt voor deze geweldige review, familie Ebink! Wat fijn om te horen dat Sanne jullie zo goed heeft kunnen helpen bij de voorbereiding van jullie reis. Geweldig dat het dagprogramma zo overzichtelijk en handig was tijdens het reizen. En inderdaad, het weer kunnen we helaas niet regelen, maar wat een geluk dat jullie toch hebben kunnen genieten van zulke mooie temperaturen! Bedankt voor het vertrouwen en het delen van jullie ervaring. We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen verrassen met een mooie reis.

Prachtige reis in IJsland

Mooie reis met goede hotels. Ook de reisbeschrijving met tips was dik in orde en het contact met Doets voor de reis begon was prettig. Verbeterpunt is de afstemming tussen wat er in de vouchers/brochure stond en wat er daadwerkelijke geleverd werd.Het waren maar kleine dingen (bv gratis sauna, gratis drankje bij het diner ) maar het werkt toch storend.

3. juni 2026

Svar fra Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw review en fijn om te lezen dat u heeft genoten van uw reis door IJsland. We zijn blij dat de hotels, de reisbeschrijving met tips en het contact vooraf naar wens waren.
Dank ook voor uw waardevolle feedback over de vouchers/brochure. We begrijpen dat dit, ook al gaat het om kleine zaken, zeer belangrijk is voor de perfecte reiservaring. We nemen uw opmerking mee en zullen dit intern bespreken om onze informatievoorziening nog beter af te stemmen op de actuele situatie bij onze partners.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij een mooie reis!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Beoordeling campings

Helaas waren sommige campings echt slecht, vooral in burnaby, Banff clearwater, en Whistler. Voor ons is de standaard "goed", toch van een heel ander niveau. Helaas...

12. juni 2026

Svar fra Doets Reizen

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat een aantal van de campings niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat de beoordeling "goed" voor iedereen anders kan worden ervaren en dat het teleurstellend is wanneer de werkelijkheid niet overeenkomt met wat u had verwacht.
Dank dat u de moeite heeft genomen om dit onder onze aandacht te brengen. Met uw feedback kunnen wij onze reizen en informatievoorziening blijven verbeteren.

Een overweldigende camperreis door west Canada en Amerika

We hebben een overweldigende camper reis vol nieuwe ervaringen gehad door west Canada en Amerika. De wens van ons om de standaard reis aan te passen en uit te breiden met enkele bekende parken in Amerika was geen probleem. De route beschrijvingen, per dag, plus de tips voor onderweg waren ruim voldoende.
Doordat de vlucht, alle overnachtingen, exursies e.d. prima geregeld waren hebben we zorgeloos genoten van de reis.

9. juni 2026

Svar fra Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat geweldig om te lezen dat u zo'n overweldigende camperreis door West-Canada en Amerika heeft beleefd en dat u volop heeft kunnen genieten van alle nieuwe ervaringen.
Fijn dat we uw reiswensen konden verwerken en de route konden uitbreiden met de door u gewenste nationale parken in Amerika. Ook is het mooi om te horen dat de dag-tot-dag routebeschrijvingen en tips onderweg een waardevolle aanvulling waren tijdens uw reis.
Dat u dankzij de goed geregelde vluchten, overnachtingen en excursies zorgeloos heeft kunnen genieten, is precies waar we het voor doen. Bedankt voor het vertrouwen in ons en voor het delen van uw ervaring. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij een onvergetelijk avontuur!

Geweldige Canada rondreis

De informatievoorziening was uitstekend, zowel vooraf als tijdens de reis. De reis overtrof onze verwachtingen. Alles was prima geregeld. De accomodaties waren goed, de af te leggen afstanden per dag waren prima te doen.

16. juni 2026

Svar fra Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat de informatievoorziening, accommodaties en dagafstanden goed aansloten bij uw verwachtingen. Nog mooier is het dat de rondreis deze zelfs heeft overtroffen. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende onvergetelijke reis naar Canada!

Super goed geregeld!

We zijn aangenaam verrast over hoe goed alles is geregeld tijdens onze reis naar Canada. We hebben ons nergens zorgen over hoeven te maken en hierdoor voor 100% kunnen genieten tijdens de reis.

16. juni 2026

Svar fra Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens geregeld was en dat u zich tijdens uw reis naar Canada nergens zorgen over heeft hoeven maken. Dat u daardoor volop heeft kunnen genieten, is precies wat wij onze reizigers wensen. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende bijzondere reis!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles tot in de puntjes geregeld

Doets heeft alles tot in de puntjes geregeld, informatie vooraf was goed, ook het werken met de “mijn doets” app op de telefoon werkte fijn. Hiermee had je per dag alle benodigde vouchers bij de hand.

12. juni 2026

Svar fra Doets Reizen

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens geregeld was en dat de informatie vooraf duidelijk was. Ook leuk dat de Mijn Doets-app zo goed is bevallen en heeft bijgedragen aan een zorgeloze reis. Graag tot een volgende keer!

3 weken camperreis Calgary - Vancouver

Fijn dat alles voor ons geregeld was. Het meeste was duidelijk en anders kwamen we er met wat puzzelen wel uit. En het was een prachtige reis!

Iets minder was dat het wel een heel vol programma was. Van sommige plekken vonden we dat we die wel over hadden kunnen slaan om langer ergens anders te blijven. Het was ook fijn geweest om te weten dat je vooraf geboekte onderdelen nog kon wijzigen voor vertrek. Er stond nu een 5 uur durende fietstocht met gids en groep geboekt en hier wisten we al van dat we dit niet zagen zitten. Als ik had geweten dat we het voor vertrek kosteloos konden wijzigen dan hadden we dat gedaan. (we weten dat het ergens verstopt zit in de algemene voorwaarden, maar het was fijn geweest als het duidelijker was bij het boeken).

Verder heel tevreden!

29. mai 2026

Svar fra Doets Reizen

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Wat fijn om te horen dat u zo genoten heeft van de prachtige camperreis en dat alles goed geregeld was.
Dank ook voor uw opmerkingen over het reisschema en de communicatie rondom wijzigingen. We nemen deze feedback zeker mee, zodat we toekomstige reizigers nog beter kunnen informeren over de mogelijkheden om onderdelen van de reis vooraf aan te passen. Fijn dat u ondanks deze punten terugkijkt op een geslaagde reis. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij een mooi reisavontuur!

Bij vragen via de app

Bij vragen via de app, is er steeds snel gereageerd.

10. juni 2026

Svar fra Doets Reizen

Bedankt voor uw fijne reactie. Goed om te horen dat u onze snelle ondersteuning via de app als prettig heeft ervaren. We helpen graag!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het was uniek om samen met ons gezin…

Het was uniek om samen met ons gezin mijn familie daar te ontmoeten. Voor allemaal de eerste keer naar Canada en daar samen het land te ontdekken. Met tourbus en gids door het Omega park een aanrader. Ontmoet de dieren die daar in het wild leven, je komt ze meestal niet tegen.

2. juni 2026

Svar fra Doets Reizen

Wat bijzonder dat jullie eerste reis naar Canada meteen zo'n mooie familie-ervaring werd. Fijn dat het Omega Park zo goed beviel en dat jullie genoten hebben van de tour langs de dieren. Bedankt voor het delen van jullie ervaring!

Prima service

Prima service, geluisterd naar onze wensen en alles prima geregeld! Ook tips gekregen!

31. mai 2026

Svar fra Doets Reizen

Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat we uw wensen hebben kunnen vertalen naar een geslaagde reis en dat onze tips van toegevoegde waarde waren. Graag tot een volgende keer!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed advies en de reis an sich was goed…

Goed advies en de reis an sich was goed georganiseerd.

30. mai 2026

Svar fra Doets Reizen

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons advies en de organisatie van uw reis. Graag tot een volgende keer!

prachtige reis

Wij hebben een prachtige reis kunnen maken waarbij we totaal ontzorgd zijn. Alles was prima geregeld👍
Volgende keer zouden we het zo weer via Doets Reizen doen

7. juni 2026

Svar fra Doets Reizen

Bedankt voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat alles naar wens was geregeld en dat u zorgeloos heeft kunnen genieten van een prachtige reis. We kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen helpen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zou zeker weer via Doets boeken

Zowel telefonische als via mail prima geholpen door Doets. Kregen goede uitleg en informatie over de mogelijkheden. Hebben via Doets een camper in Canada grhuurd.

31. mai 2026

Svar fra Doets Reizen

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en tevreden bent over onze service. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen met een mooie reis.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Hotels en excursies waren prima

Hotels en excursies waren prima, alhoewel een paar hotels zeer gedateerd waren.
Zoals het hotel in Ucluelet.
Grote tegenvaller was het autoverhuur bedrijf, bij ontvangst van de huurauto was de medewerker zeer vijandig nadat wij een paar keer extra verzekeringen hadden geweigerd. ( op aanraden van Doets).
Hierdoor heeft ze ons niet goed geinformeerd over het pakket met extra bestuurder, waardoor wij (voor inlevering van de auto) hem nog hadden volgetankt , wat dus niet nodig was.
De tip van Doets om highway 11 te rijden was een succes, veel wildlife en prachtige uitzichten gezien.

28. mai 2026

Svar fra Doets Reizen

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat de hotels, excursies en de route via Highway 11 zo goed zijn bevallen. Tegelijkertijd vinden we het jammer dat u een minder prettige ervaring heeft gehad bij het autoverhuurbedrijf en dat de communicatie daar niet optimaal verliep. We nemen uw opmerkingen mee in onze evaluatie. Dank dat u dit met ons deelt.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Waardeloos reisbureau

Waardeloos reisbureau. Ik heb al heel wat mooie reizen gemaakt in mijn leven en gebruik gemaakt van een keur aan reisorganisaties maar deze zou ik beslist niet aanbevelen.

5. juni 2026

Svar fra Doets Reizen

Vervelend om te vernemen. Wij hebben gezien dat er naar aanleiding van uw opmerkingen meerdere keren zowel telefonisch als per e-mail uitleg en toelichting is gegeven. Het spijt ons te lezen dat deze uitleg niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.
Wij hebben eerder geen klacht van u ontvangen en zijn daarom benieuwd waarop uw beoordeling precies is gebaseerd. Wij stellen het op prijs als u dit nader wilt toelichten, zodat wij uw ervaring beter kunnen begrijpen.

Droomreis

De medewerkers van Doets hebben goed geluisterd naar onze wensen, de communicatie was ook uitstekend. Wij hebben een droomreis gehad naar West Amerika, alles was top geregeld!

26. mai 2026

Svar fra Doets Reizen

Wat fijn om te horen dat jullie zo’n geweldige reis hebben gehad! Bedankt voor het vertrouwen in ons en voor deze mooie woorden. We vinden het belangrijk om goed naar de wensen van onze reizigers te luisteren, dus het is fantastisch dat alles naar wens is verlopen. Hopelijk kijken jullie met veel plezier terug op deze droomreis door West-Amerika. Graag tot een volgende reis!

Een fantastische ervaring.

De gehele reis was zeer verzorgd, uitstekend geregeld met goede hotels en leuke excursies.

28. mai 2026

Svar fra Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen . We besteden veel zorg aan het samenstellen van onze reizen, dus het is leuk om te horen dat dit is gewaardeerd. Graag tot een volgende reis!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat wij graag wilden doen heeft Doets…

Wat wij graag wilden doen heeft Doets omgezet in een een geweldige ervaring zonder dat wij er iets voor hoefde te doen.

30. mai 2026

Svar fra Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat wij uw reiswensen hebben kunnen omzetten in een geweldige ervaring. Het is precies ons doel om onze reizigers volledig te ontzorgen, zodat zij zorgeloos kunnen genieten. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij een bijzondere reis!

— Team Doets Reizen

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv