Godt tilfreds, men besværlig betaling via Klarna. Hvad skal det til for ? Der står prøv bestilte varer og betal senere. Jeg blev bedt om at betale med det samme via Klarna. Jeg forstår ikke systemet.

Afhentede min pakke i butikken på Frederiksgade i Aarhus. Pakken ankom 1 dag før forventet, personalet i butikken er helt fantastisk serviceminded. Får altid super betjening der👏🏼👏🏼...

1. Dameundertøysbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Triumph er en verden fuld af forførende lingeri, lækkert hverdagsundertøj, højt specialiserede produkter, samt nattøj og moderne "casual-wear". Som er af verdens førende undertøjsmærker, er det vores erklærede mål, at være førende indenfor produktudvikling og vi arbejder til stadighed på at udvikle vores produkter til glæde for vores forbrugere.

2,8

Middels

3k anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Elendig!

Elendig!! Jeg bestilte varer og betalte og ventet spent på at de skulle komme. Etter en mnd sendte jeg en etterlysning siden varene ikke kom. Ikke var det noen informasjon heller. Men så fikk jeg melding om at varene var returnert-altså de varene jeg ikke hadde fått!????.!! Pengene skulle returneres, men de har jeg foreløpig ikke sett noe til...

1. juli 2022

Svar fra Dk Triumph

Thank you for your review. We are sorry that your order did not reach you. Unfortunately, we do not have an online shop in Norway, so orders for Norway are not possible.
You placed your order in the Danish online shop and gave a Norwegian delivery address.
However, as we only deliver within the shop country, your order was given the country code DK, which you were also informed of by e-mail.
As the transport service provider could not locate your address in Denmark, your order was returned to our warehouse.
Your return has been booked and the purchase price has already been refunded.
Your Triumph Team

Godt tilfreds

27. januar 2022

Tak for din besked.
Du har 14 dage til at betale din faktura via Klarna.
Vi er glade for at have været i stand til at hjælpe dig og ønsker dig en god dag.
Dit Triumph-team

Dårlig hjemmeside

10. januar 2022

Svar fra Dk Triumph

Thank you for contacting us.

We have reviewed your concern, a customer service representative has been designated to contact you via E-mail to improve our services.

Our team would like to thank you for your patience.

God opfindelse

Click og collect er en god opsindelse, når butikken ikke lige har yndlingsbh'en i deres sortiment. Det koster ikke ekstra i forsendlese, når man selv henter pakken i butikken

21. april 2021

Afhentede min pakke i butikken på…

19. juli 2020

Lang leveringstid

Lang leveringstid, og ingen melding om at varen var ankommet til leveringsstedet

17. juni 2018

Hej Johnny,

Vi beklager mange gange for den lange leveringstid, vores varer bliver sendt fra et lager i tyskland, og der er desværre enkelte kunder, som kommer i klemme i forhold til forsendelsen. Vi gør alt, hvad vi kan for at varerne kommer hurtigt frem til kunden, men så snart de er i postvæsenets hænder, har vi desværre ikke mulighed for at fremskynde processen. Vi takker mange gange for din tålmodighed på pakken og håber på at levere en bedre oplevelse for dig næste gang.

Korrekte varer

24. januar 2018

Hej Anna Marie,

Tak for din kommentar. Det er dejligt at høre, at du fik det, du ledte efter.

Kan kun anbefales ☺

12. januar 2018

Hej Ulla,

Tak for din tilbagemelding og anbefaling. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse.

Dårlig kundeservice

17. august 2017

Hej Gitte

Tyskland har åbnet onlineshop og derfor engelsk talende personale, den har vi ikke noget at gøre med her I Norden. Men hvis det er kundeservice I vores forretninger, vil vi meget gerne høre omkring problemet.

Venlig hilsen triumph