Jeg handlede på en live, hvor jeg også vandt en præmie. Ud af 2 par sko sendes BEGGE et nummer for små I forhold til bestilt... jeg skriver med dem i start juli, de beklager fejlen og vi skal selvfølg... Vis mer
Diversita ApS
KØB IKKE JERES LABUBUS HOS DENNE FORHANDLER! De sidder aktivt og skyder folk på nettet og sælger falske lafufus, som om de ægte. Stiller man spærgsmålstegn til de dukker som de sælger så blokere de en... Vis mer
De sødeste mennesker bag Diversita. Altid søde, hjælpsomme, glade og alt kan lade sig gøre. De gør meget ud af deres hjemmeside, lives, sociale medier. Jeg elsker at de selv tager billeder i tøjet så... Vis mer
Jeg har bestilt en kjole som efter en uge ikke var kommet, trods der er 1-3 dages leveringstid. Har skrevet 2 mails intet hørt, skrev en besked på Messenger det har i overhovedet ikke set har nu også... Vis mer
Velkommen til diversita.dk, et farverigt, smukt, legende og feminint univers fyldt med hjerter, smileys og statements. Diversita betyder på italiensk mangfoldighed. At alle mennesker er smukke på hver deres måde og det skal diversita repræsentere. Jeg hedder Karina og startede mit nye eventyr i august 2023. En drøm der altid har været til stede, men aldrig været mulig før nu. Og noget anderledes end mit daglige job på fødegangen. I mit privatliv er jeg sammen med Heine og vi har 2 børn - Benjamin og Sofia. At starte egen webshop involverer hele familien og det er heldigvis et fælles projekt ❤️ Jeg ELSKER kjoler, sæt og sweatere. Pink, lilla, gul, blå, ja generelt med masser af smæk på farverne. Hvorfor altid grå og sort når du kan sætte lidt kulør på hverdagen og skille dig ud fra mængden? Min inspiration finder jeg fra mine yndlings mærker, mindre danske designere og designere fra udlandet. Her håndplukker jeg dele som jeg virkelig brænder for og går både efter kvalitet, comfort, humor og skønhed. En smuk blanding ikke ❤️ Diversita.dk skal ikke være som alle andre webshops, derfor vil du her finde mærker du aldrig har hørt om før. Men bare rolig, jeg går selv i tøjet til dagligt og kan stå inde for alle mærker jeg sælger! Jeg håber du bliver inspireret og glad når du shopper på diversita.dk. Husk du er smuk som du er… Mangfoldige hilsner fra Karina 💕❤️🧡💛💚💙💜💕
Lærkevænget 15, 9430, Vadum, Danmark
- info@diversita.dk
- diversita.dk
God købsoplevelse!
Flotte varer og super hurtig levering.

Svar fra Diversita ApS
God service og lækkert tøj
God service og lækkert tøj. Min bestilling blev afsendt samme dag som jeg bestilte.

Svar fra Diversita ApS
God service og hurtig levering.
Lækkert tøj til fruen herhjemme og super hurtig levering samt en god købsoplevelse. Kan klart anbefales!

Super købsoplevelse - lækkert tøj😀
Super lækkert tøj -kan klart anbefales👍🏼😉