Ditur.no Anmeldelser

5 333

4,3

Er veldig fornøyd med løsning som tilbyr prismatch. Det gikk forholdsvis raskt å få svar. Tiden det tar å få pakket varen og sendt den kunne gjerne vært kortere! Det bør ikke ta dagevis å få sendt e... Vis mer

Kjøpte først en klokke jeg ikke var helt fornøyd med, sendte den i retur og fikk pengene tilbake relativt raskt. Kjøpte deretter en ny klokke, levert hurtig og kjempefornøyd. Meget fornøyd :)

rask levering, gode priser. handlet på ditur mange ganger og alltid fått det jeg bestilte. skulle ønsket mer bilder av klokke reimer, det gjelder alle produkter men reimer er værst på det. for eks... Vis mer

Jeg har handlet hos ditur.no tidligere, der jeg fikk litt problemer med en klokkeboks(winder) jeg hadde kjøpt der. Jeg sendte en mail til kundeservice, ny motor og reim ble sendt bare dager etter... Vis mer

1. Klokkebutikk

Om Ditur.no

Ditur er en av Skandinavias største nettbutikker for salg av klokker og smykker. Ditus utvalg inkluderer mer enn 10 000 produkter, som du trygt kan kjøpe med visshet om at vi tilbyr prisgaranti, 99 dagers returrett og rask levering. Se mer på ditur.no

Enestående

5k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(5 333)

603 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fikk feil vare.

9. april 2026

Hei,

Takk for din anmeldelse.

Det er leit å høre at du har mottatt feil vare – det er selvfølgelig ikke den opplevelsen vi ønsker å gi.

Jeg kan se at du har vært i kontakt med vår kundeservice, og at dere har funnet en løsning, noe jeg er glad for.

Vi håper du finner en vare som passer bedre for deg.

Bestilte klokke

Bestilte klokke, den ble på en merkelig måte returnert før jeg fikk melding om at den var ankommet, venter fremdeles på at den skal bli sendt tilbake til meg igjen.

Vurderer å kansellere for her skjer ingenting.

5. april 2026

Hei,

Tusen takk for din anmeldelse.

Det er veldig leit å høre at pakken har blitt sendt i retur uten grunn.

Jeg kan se at min kollega sendte deg en e-post 15. april, som vi dessverre ikke har mottatt svar på.

Jeg håper du vil ta en titt på meldingen, slik at vi sammen kan finne en god løsning.

Emma, Ditur

Ang. kjøp av ny klokkeboks.

Jeg sendte en mail til kundeservice, ny motor og reim ble sendt bare dager etter at jeg hadde sendt mail.
Derfor har jeg kjøpt meg ny winder fra ditur.no, og jeg
har INGEN PROBLEMER med å ANBEFALE ditur.no til andre.
De har en fantastisk god kundeservice!!!

23. mars 2026

Priduktet er jeg fornøyd med

Priduktet er jeg fornøyd med , men når dere klarer å levere varene på feil sted 1,5 mil i fra hvor jeg bor, ikke fornøyd.
Dere klarte å skrive hvor varen skulle men deres leverandør gjorde ikke en god jobb.
Ditur ordnet opp på en meget god måte
Takk for at dere hørte på meg Ditur .no

3. april 2026

Hej Kenneth,

Tusen takk for at du deler opplevelsen din.

Det er hyggelig å høre at varene lever opp til forventningene dine.

Samtidig er det veldig leit å høre om utfordringen med leveringen av pakken din – det skal vi selvfølgelig få sett nærmere på.

Jeg har derfor sendt deg en e-post, og håper du vil ta kontakt med meg der.

Emma, Ditur

Sende en Festina klokke til reparasjon

Update: jeg fikk full refusjon og et gavekort, mer kan jeg ikke forlange, derfor full pott. Sende en Festina klokke til reparasjon, det var noe galt med visere fikk jeg vite, de skiftet batteri også, klokka var tydelig brukt, men ble solgt som ny, jeg har sagt ifra om dette, men fikk ingen forklaring på det. Da klokka kom til meg var den i vesentlig dårligere stand enn da den ble sendt til reparasjon, man kunne se tydelige skader, særlig på baksiden, tviler sterkt på at arbeidet ble utført av en profesjonell urmaker. Tidligere kjøpte jeg en Mondia automatisk klokke som heller ikke virket, men denne gangen fikk jeg refusjon heldigvis.

22. mars 2026

Hei Rijad,

Tusen takk for din anmeldelse.

Jeg er veldig lei for å høre om din opplevelse.

Vi ønsker alltid glade og fornøyde kunder, og vil derfor gjerne finne en god løsning sammen med deg som du også blir fornøyd med.

Jeg har forsøkt å kontakte deg på telefon uten hell, og har derfor sendt deg en e-post i stedet. Jeg håper du vil vende tilbake til meg.

Emma, Ditur

Sendt feil vare og fryktelig lang tid…

Sendt feil vare og fryktelig lang tid på å rette opp feilen. Fortsatt ikke mottatt riktig vare 4 uker etter bestilling

16. mars 2026

Hej Tor,

Takk for at du tar deg tid til å dele din opplevelse.

Vi ønsker alltid fornøyde kunder og vil gjerne hjelpe, derfor har jeg sett nærmere på saken.

Jeg kan se at du har brukt vårt returlabel for å returnere pakken. Da vi mottok returen i mars, fikk du også pengene tilbake.

Vi håper du finner en annen vare som passer deg bedre.

Emma, Ditur

Jeg vil gjerne dele min svært gode…

Jeg vil gjerne dele min svært gode opplevelse med å handle hos Ditur. Hele prosessen var enkel, smidig og veldig behagelig – fra å velge klokke til jeg mottok den.
Nettsiden er oversiktlig og brukervennlig, og det er lett å finne frem til det man leter etter. Utvalget av klokker er imponerende og passer for enhver smak – enten man ønsker noe klassisk, moderne eller sporty.
Jeg vil også fremheve den gode kundeservicen. Bestillingen gikk raskt og problemfritt, leveringen var effektiv, og klokken kom i en pen og solid innpakning. Alt virket gjennomført og profesjonelt.
Kjøpet levde absolutt opp til forventningene mine – jeg er veldig fornøyd både med produktet og hele handleopplevelsen. Jeg kan trygt anbefale Ditur til alle som ønsker kvalitet, stil og en trygg netthandel.
Tusen takk for en flott opplevelse!

21. mars 2026